Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2020. Taurii se pot regenera sentimental

Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2020. Taurii se pot regenera sentimental
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2020. Taurii primesc șanse sentimentale (FOTO: Pixabay)
Publicat: 21/11/2020, 09:58
Actualizat: 21/11/2020, 10:47

Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii și a banilor, intră astăzi în zodia Scorpion, zodie pe care o va tranzita până pe data de 15 decembrie 2020. În acest tranzit, Venus ne va stimula să devenim mai profunzi în sentimente, dar și mai erotici, mai geloși, mai posesivi, existând riscul să facem mai ușor obsesii. În plan financiar, acest tranzit crește dorința de stabilitate materială și oferă ocazii dea rezolva contexte ce vizează bunurile materiale.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Venus te va susține să reaprinzi pasiunea în dormitor și să dai mai multă atenție vieții intime, totodată existând și riscul ca în această perioadă să faci niște obsesii dacă te lași purtat în aventuri. Pot ieși la suprafață infidelități și se pot afla secrete în cuplu sau despre partener.

Carieră și bani

Este o perioadă bună să rezolvi contexte ce țin de bunuri materiale, mai exact de credite, rate la bănci, asigurări, partaje, litigii, pensii.

Sănătate

Acest tranzit venusian s-ar putea să-ți scoată la suprafață o serie de frici majore pe care le ai și care au stat ascunse până acum, cel mai probabil legate de intimitate și bani. De exemplu, frica de a pierde pe cineva sau frica de a nu avea stabilitate financiară.

Horoscop zilnic Taur – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Venus este guvernatoarea ta și se va afla aproximativ trei săptămâni în tranzit prin sectorul relațiilor și al căsătoriei. Va fi o perioadă bună să-ți consolidezi relația cu partenerul de viață, să devii mai profund în manifestări, chiar dacă demarajul va fi mai greoi și vor exista și tensiuni. Găsirea echilibrului va fi cheia conflictului. Te poți regenera mai ușor după o despărțire.

Carieră și bani

Este o perioadă în care relațiile cu colaboratorii, cu asociații și partenerii de afaceri au șanse să se îmbunătățească. Se pot discuta contracte plecând de la noi concepții, de la alte termene și condiții, se pot negocia noi colaborări.

Sănătate

Azi te bucuri de o stare bună de sănătate, ai energie și te pui foarte bine în evidență. Posibil ca prima parte a zilei să fie mai copleșitoare, dar lucrurile își reintră în normal.

Horoscop zilnic Gemeni – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Din punct de vedere sentimental este o zi mai grea, în sensul că ești confuz și nu știi pe ce direcție să pornești. Ai avut parte de o perioadă frustrantă la capitolul iubire, dat fiind că Venus a tranzitat acest sector până acum și s-a aflat doar în aspecte tensionate care-ți cereau să iei o decizie definitivă.

Carieră și bani

Venus va activa acum sectorul muncii, deci îți va aduce șanse să-ți îmbunătățești activitatea profesională, să te înțelegi mai bine cu colegii de muncă, să rezolvi niște frustrări acumulate și să devii mai eficient. Vor fi mici beneficii care trebuie exploatate, iar nativii care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum.

Sănătate

Venus îți va tranzita și sectorul sănătății, perioadă în care-ți va da ocazia să-ți îmbunătățești stilul de viață astfel încât să rezolvi neplăcerile cu care te confrunți. Posibil ca în următoarele zile să te simți mai obosit sau copleșit de unele griji, însă va fi trecător. De asemenea, va fi nevoie să acorzi mai multă atenție odihnei.

Horoscop zilnic Rac – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Venus în Scorpion iți va activa sectorul iubirii și-ți va aduce șansa să-ți îmbunătățești viața sentimentală, dar și relația cu copiii, dat fiind că sectorul partenerial a fost foarte încercat până acum. Cei singuri se pot îndrăgosti acum și nu este exclus să fie vorba chiar de o persoană din anturaj sau cunoscută prin intermediul prietenilor.

Carieră și bani

Este o zi bună să pui ordine în acte care vizează bunurile materiale sau să porți un dialog cu partenerul despre ce veți face cu o moștenire sau cu un bun de patrimoniu. Puteți avea idei destul de bune în această privință. Următoarea perioadă va fi benefică pentru cei care au profesii creative, artistice.

Sănătate

Tranzitul lui Venus prin Scorpion te stimulează foarte mult în activitățile distractive sau legate de creativitate. Simți nevoia de a te dedica mai mult hobby-urilor tale și astfel vei reuși să te relaxezi mai mult.

Horoscop zilnic Leu – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Venus în Scorpion va activa sectorul familiei și al locuinței, prin urmare vei avea șansa de a-ți îmbunătăți relațiile cu cei dragi, în special cu părinții. Vor veni ocazii de a rezolva un context ce ține de locuință, de o mutare, renovare, amenajare, schimbare de domiciliu și vei fi destul de creativ.

Carieră și bani

Venus îți guvernează cariera, iar acest tranzit de acum te poate stimula să acorzi mai multă atenție imaginii profesionale și să te regenerezi după un eșec. Va trebui să ai grijă să nu devii prea autoritar în cazul în care deții funcții de conducere. Către finalul perioadei de tranzit s-ar puea să observi că o serie de obiective pe care le ai se deblochează.

Sănătate

S-ar putea ca emoțiile tale, universul tău interior să fie acum destul de zbuciumat și să te simți copleșit de amintiri, de trecut. Încearcă să te odihnești mai mult și să eviți excesele.

Horoscop zilnic Fecioară – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Venus în Scorpion este ajutorul de care aveai nevoie în comunicare pentru că-ți va aduce șansa să-ți îmbunătățești raționamentul și modul în care porți dialoguri cu cei din jur. Ai ocazia să vezi un context din alt punct de vedere și să iei soluții pe măsură.

Carieră și bani

Venus este planeta care-ți guvernează finanțele și acest tranzit prin Scorpion îți poate aduce ocazia unor negocieri avantajoase, ocazia de a repune pe picioare un proiect aducător de bani la buget.

Sănătate

Este o eprioadă în care interesul pentru excursii, plimbări, scurte deplasări va crește și de aici te poți reîncărca pozitiv. Chiar dacă nu-țipermite contextul social prea multă libertate, profită și ieși în natură de câte ori ai ocazia pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit.

Horoscop zilnic Balanță – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Te desparți de Venus până anul viitor, un tranzit care de obicei era mult mai ușor și mai plăcut pentru tine, dar care anul acesta ți-a adus multe frustrări și tensiuni, toate cu scopul de a rezolva contexte ce țin de viața ta personală. Ia-ți un răgaz și trage o linie la tot ce aitrăit în ultima lună și vezi care sunt îmbunătățirile pe care va trebui să le aduci în relațiile cu ceilalți.

Carieră și bani

Venus, palneta ta guvernatoare, dar și stăpâna bunurilor materiale, va tranzit casa ta financiară, deci îți poate aduce o serie de oportunități de a-ți îmbunătăți veniturile. Există șansa unor negocieri care se vor dovedi avantajoase pentru tine. Unii nativi pot rezolva contexte ce țin de bunuri materiale, pot obține un credit, pot revizui o asigurare.

Sănătate

Ai toate șansele să-ți recâștigi încrederea în tine, să devii mai stăpân pe situațiile cu care te confrunți în viața ta și, în plus, vei depăși niște frici pe care le-ai conștientizat în ultimul timp.

Horoscop zilnic Scorpion – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Venus va intra în zodia ta și-ți va aduce ocazia îmbunătățirii vieții personale. Cum este planeta care-ți guvernează relațiile, vei avea șansa să-ți aprofundezi o legătură și să lucrezi mai mult la consolidarea sa. Posibil să ai parte de dialoguri importante cu partenerul de viață în următoarea perioadă.

Carieră și bani

Relațiile profesionale se vor afla și ele sub vizorul tău și vei încerca, prin dialog și negociere, să scoți ce este mai bun pentru tine din colaborările pe care le ai. Totodată, vei avea șansa obținerii unor noi contracte și asocieri.

Sănătate

Venus în tranzit prin zodia ta îți va aduce o reală îmbunătățire a stării de spirit. Vei da dovadă de mai multă senzualitate, magnetism, atribute care vor contribui la regenerarea ta interioară.

Horoscop zilnic Săgetător – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Venus în Scorpion va activa sectorul trecutului, al amintirilor și al deziluziilor, al temerilor și interiorizării, al obsesiilor și dependențelor, așa că va trebui să depui efort să nu vazi pradă propriilor tale gânduri. Partea bună este că toată această perioadă de frământări și anxietate îți va aduce ocazia de a te regenera și a te vindeca. Unii nativi pot experimenta o pasiune ascunsă pentru un coleg de muncă.

Carieră și bani

Venus este planeta care-ți guvernează sectorul muncii și în acest tranzit ți-ar putea aduce ocazia de a reveni la un fost job sau de a reveni la o decizie profesională luată anterior. Mulți nativi se pot simți nemulțumiți de locul de muncă actual și pot naște tesiuni interioare din această cauză.

Sănătate

Sănătatea va trebui să primească mai multă atenție în următoarea perioadă și nu ar strica o îmbunătățire a stilului de viață. Posibil să te confrunți cu insomnii, mai mult stres și agitație nervoasă, așa că fă bine și acordă atenție cuvenită odihnei. Totodată, ține cont că ai șansa să ameliorezi simptome ale unor afecțiuni cronice. Evită viciile pe cât posibil!

Horoscop zilnic Capricorn – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Venus este planeta care-ți guvernează iubirea și se află acum în tranzit prin sectorul prietenilor. Dincolo de oportunitatea de a-ți îmbunătăți relațiile cu cei din anturaj, nu este exclus chiar să cunoști pe cineva care să te atragă, fie din cercul de prieteni, fie cunoscut prin intermediul unui prieten.

Carieră și bani

Ai ocazia să aduci unele îmbunătățiri unui proiect personal sau de grup, deși demarajul va fi mai greu și vei avea senzația că totu în jurul tău te limitează și este contra ta. Poți primi ajutor, susținere din partea unor persoane cu funcție, importante. Sunt susținuți nativii care susțin discursuri publice sau lucrează în domenii media.

Sănătate

Nu se îmtrevăd probleme de sănătate, dincolo de agitația ta interioară de a face lucrurile cât mai bine și mai corect.

Horoscop zilnic Vărsător – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Acest tranzit îți va aduce ocaza îmbunătățirii relației cu cei dragi, dacă vei găsi acel echilibru necesar între familie și carieră. Totodată, îți poate aduce ocazia chiar să-ți atingi niște obiective care vizează o locuință.

Carieră și bani

Venus în Scorpion activează sectorul carierei și, deși mai greu, vei avea oportunități de a-ți îmbunătăți relația cu superiorii și vei primi susținere în atingerea unor obiective profesionale pe care ți le-ai trasat. Cariera a fost un sector destul de încercat în ultima perioadă și acum ai putea avea șansa să-ș îmbunătățești. Cei mai norocoși dintre nativi s-ar putea să primească o funcție.

Sănătate

Luna îți traversează și astăzi zodia și-ți aduce multă energie, vitalitate și idei, soluții ingenioase la toate problemele cu care te confrunți. Azi vei simți mai mult nevoia să te dedici activităților intelectuale care-ți fac plăcere.

Horoscop zilnic Pești – 21 noiembrie 2020

Dragoste

Venus este guvernatoarea rațiunii și comunicării tale, iar în tranzitul său prin Scorpion îți activează sectorul principiilor de viață, al filozofiilor și convingerilor, prin urmare ai ocazia marede a-ți îmbunătăți credințele, mentalitatea și astfel de a-ți contura noi idealuri.

Carieră și bani

Este o perioadă în care sunt foarte puternic susținute cursurile de dezvoltare personală sau de perfecționare profesională. Poți pune în practică o diplomă, poți studia mai mult și poți învăța lucruri noi care să contribuie la creșterea ta pe toate planurile. Relațiile cu străinătatea, cu persoane sau instituții, se pot îmbunătăți.

Sănătate

Sunt multe gânduri care nu-ți dau pace, multe întrebări care te frământă și care o vor mai face o eprioadă, însă vei observa că ușor, uțor totul se va așeza în mintea ta și vei putea să te liniștești. Azi profită și odihnește-te mai mult.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Horoscop săptămânal, 16-22 noiembrie 2020. „Gemenii” trebuie să evite speculațiile financiare

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 16 – 22 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 16 – 22 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Săptămâna 16 – 22 noiembrie 2020 este marcată de trei aspecte tensionate pe care le face Venus, planeta iubirii și a banilor, aflată în zodia Balanță cu planetele din Capricorn, Jupiter, Saturn și Pluto. Contextul prevestește frustrări relaționale, tensiuni, blocaje și situații care conduc la transformări profunde în dragoste. Nu suntem susținuți nici în comunicare, astfel că în relațiile unde s-a făcut totul până acum ca lucrurile să se îmbunătățească și nu s-a întâmplat asta, pot apărea încheieri definitive. Contextul este valabil nu doar pentru relațiile sentimentale, ci și pentru cele profesionale.

Zodiacul chinezesc, 16-22 noiembrie 2020. „Șobolanii” pot avea tendințe negativiste

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 16-22 noiembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 16-22 noiembrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York