Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2020. „Săgetătorii” își recapătă energia

Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2020. „Săgetătorii” își recapătă energia
Horoscopul zilei de 1 martie 2021. Gemenii își exprimă sentimentele cu maturitate
Publicat: 22/11/2020, 06:00
Actualizat: 22/11/2020, 07:41

Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele a intrat astăzi în zodia Săgetător, pe care o va tranzita până pe 22 decembrie, perioadă în care ne va aduce un boost de energie, vitalitate și chef de viață. Vom schimba puțin viziunea asupra vieții și vom deveni mai optimiști, mai entuziaști și mai pozitivi. Totodată, va crește interesul penjtru dezvoltare personală și profesională, pentru descoperirea unor noi domenii de interes, pentru cunoaștere și chiar dacă nu o putem face neapărat prin călătorii fizice, vom călători mai mult cu gândul și imaginația.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 22 noiembrie 2020

Dragoste

Soarele în Săgetător îți va lumina din altă perspectivă o serie de convingeri de viață, de mentalități și principii, astfel că poți să-ți creezi noi idealuri și vise, mai ales în plan sentimental, Soarele guvernând acest sector de viață, dar nu numai. Unii nativi pot fi atrași de persoane cunoscute într-o călătore sau care sunt de altă cultură, reloigie, naționalitate.

Carieră și bani

Cu Soarele în tranzit prin Săgetător urmează o perioadă în care simți o mai mare nevoie de a te dezvolta și perfecționa profeisonal. Te poți înscrie la noi cursuri și seminarii, poți obține diplome, atestate sau te poți folosi de cele deja obținute.

Sănătate

Te vei bucura de multă energie în această perioadă și vei putea să-ți duci la capăt multe din obiectivele avute. Orice activitate vei întreprinde ți se va părea mult mai ușoară.

Horoscop zilnic Taur – 22 noiembrie 2020

Dragoste

Cu Soarele în tranzit prin Săgetător vei avea ocazia să reaprinzi pasiunea în cuplu, să trăiești momente intime intense. Totodată, nu este exclus ca unii nativi să dea frâu liber unei aventuri sau să retrăiască momente pasionale cu cineva din trecut.

Carieră și bani

Tot Soarele va fi cel care te va determina să te preocupi intens și să aloci mai multă energie unui context financiar care vizează bunuri materiale, bunuri de patrimoniu, credite, rate la bancă, asigurări, litigii și partaje.

Sănătate

S-ar putea ca în următoarea perioadă să ți se activeze o serie de frici, de temeri, poate financiare, poate relaționale, care să te facă să analizezi dintr-o altă perspectivă un context. Vor fi frământări mai vechi care vor ieși la suprafață. Este o perioadă bună pentru examene ginecologice.

Horoscop zilnic Gemeni – 22 noiembrie 2020

Dragoste

Soarele va activa întocmai sectorul relațiilor tale, iar energia o vei canaaliza în mare parte pentru a-ți îmbunătăți relația cu partenerul de viață. Vei vedea dintr-o nouă perspectivă un astfle de context. Posibil să dai frâu liber unei pasiuni cu cineva din anturaj, dacă ești singur, mai ales.

Carieră și bani

Relațiile profesionale, asocierile și colaborările vor fi luminate de Soare și astfel vei avea ocazia să le vezi dintr-un alt unghi și să pui altfel problema unui contract. Te poți dedica cu succes unui proiect personal.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătatea stăzi, însă te-ai putea simți restrâns vizavi de un context, frustrat că nu poți face ceea ce-ți dorești și îți place.

Horoscop zilnic Rac – 22 noiembrie 2020

Dragoste

Luna traversează astăzi casa principiilor de viață și nu este exclus să-ți aducă unele discuții în contradictoriu cu cei din jur. Este o zi bună pentru a te axa pe activități creative, artistice.

Carieră și bani

Soarele va activa sectorul muncii și va face aspecte de susținere cu Marte din sectorul carierei, prin urmare se întrevede o perioadă care te va determina să aduci îmbunătățiri la locul de muncă și în relațiile cu colegii, dar mai ales să prinzi curaj pentru a lua decizii, chiar pentru aschimba direcția în carieră. În plus, Soarele este guvernator al sectrului financiar și-ți poate aduce ocazia îmbunătățirii veniturilor printr-o schimbare de job sau cu ajutorul unui job suplimentar.

Sănătate

Tot Soarele este cel care-ți va lumina starea de sănătate și te va determina să aduci îmbunătățiri stilului de viață astfel încât să te simți mai bine, mai plin de energie și să-ți recâștigi vitalitatea.

Horoscop zilnic Leu – 22 noiembrie 2020

Dragoste

Soarele, guvernatorul tău, va tranzita casa iubirii și-ți va aduce în următoarea perioadă ocazia de a vedea dintr-o nouă perspectivă o poveste de iubire și astfel de a aduce îmbunătățiri vieții sentimentale, dar și relației cu copiii. Petioadă bună pentru cei singuri care se pot îndrăgosti acum.

Carieră și bani

Urmează o perioadă de maximă creativitate, iar simțul artistic te poate ajuta să te afirmi într-un astfel de domeniu. Poți să te înscrii la cursuri și seminarii de dezvoltare a unor talente pe care le ai și te poți folosi cu succes de o diplomă.

Sănătate

S-ar putea ca astăzi să resimți niște frustrări interioare sau să lași niște frici să ți se activeze și astfel să-ți strici starea de spirit. În general, Soarele în Săgetător îți este aliat și te poți preocupa mai mult de activitățile care te relaxează și te distrează și chiar poți începe să faci sport.

Horoscop zilnic Fecioară – 22 noiembrie 2020

Dragoste

Soarele va activa sectorul familiei și al locuinței și mare parte din energia ta o vei dedica în următoarea perioadă îmbunătățirii relației cu cei dragi sau pentru a rezolva un context ce ține de locuință sau de bunuri materiale, de bunuri de patrimoniu. Azi Luna va traversa sectorul relației și-ți poatea duce dialoguri cu parteneru de viață ușor tensionate.

Carieră și bani

În următoarea perioadă, șansele de a rezolva un context financiar legat de bunuri de patrimoniu, de moșteniri, de investiții, poate un proces, un litigiu, un partaj crește. Unii nativi apeleazxă la asigurări, în timp ce alții plătesc taxe, impozite. Nu este exclus ca unii nativi să facă un credit pentru casă.

Sănătate

Starea emoțională va fi marcată de o evenimentele trăite și universul interior, trecutul, copikăria, amintirile pot ieși la lumină acum pentru a fi dizolvate.

Horoscop zilnic Balanță – 22 noiembrie 2020

Dragoste

Cu Soarele în tranzit prin zodia Săgetător ai toate șansele să-ți îmbunătățești comunicarea cu cei din jur. Poate te împaci cu un prieten sau, grație aspectelor de susținere cu Marte, car se află în casa relațiilor tale, te poți împăca chiar cu partenerul de viață, îți poți consolida relația, căsnicia.

Carieră și bani

V fi o perioadă în careb negocierile cu colaboratorii și asociații, cu partenerii de afaceri se vor dovedi profitabile. Poți semna noi contracte sau poți redefini termenii actualelor contracte pe care le ai. Dialogul va fi de partea ta și în proiectele personale sau în careești implicat cu cei din anturaj.

Sănătate

Luna îți traversează astăzi casa sănătății și-ți aduce o mai mare nevoie de odihnă, de relaxare. Evită să te cerți cu cei din jur și evită stresul.

Horoscop zilnic Scorpion – 22 noiembrie 2020

Dragoste

Luna îți traversează astăzi sectorul iubirii și-ți poae aduce o mare nevoie de iubire, de aexprimare a sentimentelor, însă în unele cazuri poate fi vorba și de tensiuni în cuplu sau cu copiii.

Carieră și bani

Soarele în tranzitul său prin Săgetător va activa întocmai sectorul financiar, deci îți va aduce o mare determinare de a-ți îmbunătăți veniturile. Energia ta în următoarea perioadă va fi canalizată către astfel de activități, de aceea nu este exclus să-ți iei un job suplimentar sau să-ți schimbi direcția profesională către ceva care oferă venituri mai mari.

Sănătate

Sunt aspecte bune pe sănătate și ai ocazia să vindeci, să ameliorezi chiar și unele afecțiuni care păreau destul de persistente în ciuda tratamentului. Azi dedică-te mai mult activităților care-ți fac plăcere și te relaxează.

Horoscop zilnic Săgetător – 22 noiembrie 2020

Dragoste

În tranzitul Soarelui prin zodia ta se vor forma aspecte de susținere cu Marte din sectorul iubirii, context care-ți poate aduce multă determinare pentru a-ți îmbunătăți viața sentimentală, pentru a ajunge la o viziune comună cu persoana iubită și astfel pentru a vă creea noi idealuri. Cei singuri au mari șanse să se îndrăgostească în această perioadă.

Carieră și bani

Este o perioadă de dezvoltare personală și profesională, o perioadă în care relațiile cu străinătatea se pot dovedi benefice și în care-ți poți duce la un alt nivel niște talente cu acre ești înzestrat. Te poți folosi de o diplomă obținută sau poți accesa un curs care să-ți ofere un atestat profesional nou.

Sănătate

Soarele intră în zodia ta și timp de o lună de zile te luminează cu energia și căldura sa. Starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil, îți crește nivelul de vitalitate și pofta de viață. În plus, ai o viziune mult mai optimistă asupra viitorului sau asupra unei situații cu care te confrunți.

Horoscop zilnic Capricorn – 22 noiembrie 2020

Dragoste

Va fi o perioadă care te va determina să rezolvi un context legat de locuință, de bunuri de patrimoniu, moșteniri. Posibil să ai parte de unele neînțelegeri cu familia în anumite privințe, iar astăzi evită dialogurile în contradictoriu pentru că te pot stresa peste măsură.

Carieră și bani

Se întevăd frământări legate de un context financiar, legate de o sumă de bani pe care vrei să o investești într-o direcție. Posibil să analizezi în următoarea perioadă ideea de a face un credit pentru casă sau pentru orice alte nevoi personale mai ai.

Sănătate

Starea de sănătate poate fi un punct mai sensibil în următoarea perioadă și asta pentriu că Soarele, în tranzitul său prin Săgetător, te poate întoarce prea mult către trecut, către amintirile tale și-ți va stimula starea de interiorizare, de introspecție și meditație. Odihnește-te mai mult și nu lăsa frământările să-ți aducă insomnii. Evită viciile și preocupă-te de ameliorarea unor afecțiuni cronice.

Horoscop zilnic Vărsător – 22 noiembrie 2020

Dragoste

Cu Soarele în tranzit prin Săgetător vei avea ocazia să-ți reactivezi viața socială, să stai mai mult la povești cu prietenii, să te împaci cu o persoană dragă și să-ți îmbunătățești relația cu partenerul de viață. După multe tensiuni, comunicarea ta cu ceilalți se va îmbunătăți.

Carieră și bani

S-ar putea ca azi să ai niște tensiuni din cauza unui context financiar. Poate cineva trebuie să-ți returneze o sumă de bani sau tu aveai de dat bani înapoi. Oricum, o astfel de promisiune financiară s-ar putea să nu fie onorată.

Sănătate

În următoarea perioadă, vei observa că începi ușor, ușor să ai o gândire mai optimistă, mai pozitivă și constructivă și asta va avea un impact deosebit de benefic asupra stării tale de spirit.

Horoscop zilnic Pești – 22 noiembrie 2020

Dragoste

Luna îți traversează astăzi zodia și s-ar putea să te pună într-o poziție incomodă în fațacuiva. S-ar putea să-ți fie afectată reputația sau să întâmpini dificultăți în manifestarea propriilor tale emoții și sentimente.

Carieră și bani

Tranzitul Soarelui prin zodia Săgetător îți ca activa sectorul carierei. Vei avea ocazia să vezi dintr-o altă perspectivă o funcție sau strategia ta de atingere a obiectivelor va suferi schimbările necesare pentru a te apropia de țeluri. Posibil ca acum să apară și tensiuni cu superiorii și imaginea ta profesională să fie afectată. Oricum, dat fiind că Soarele este guvernator al muncii tale, intră pe carieră și face aspecte bune cu Marte din sectorul financiar, se anunță o perioadă în care energia ta va fi canalizată către îmbunătățirea veniturilor din activitățile pe care le întreprinzi. Sunt nativi care-și schimbă direcția în carieră și nativi care-și mai iau un job suplimentar.

Sănătate

Tot Luna în tranzit prin zodia ta îți susține starea de sănătate, însă abia către seară te vei simți mai bine. În prima parte a zilei s-ar putea chiar să te simți extrem de obosit și stresat, agitat, irascibil.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Horoscop săptămânal, 16-22 noiembrie 2020. „Gemenii” trebuie să evite speculațiile financiare

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 16 – 22 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 16 – 22 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Săptămâna 16 – 22 noiembrie 2020 este marcată de trei aspecte tensionate pe care le face Venus, planeta iubirii și a banilor, aflată în zodia Balanță cu planetele din Capricorn, Jupiter, Saturn și Pluto. Contextul prevestește frustrări relaționale, tensiuni, blocaje și situații care conduc la transformări profunde în dragoste. Nu suntem susținuți nici în comunicare, astfel că în relațiile unde s-a făcut totul până acum ca lucrurile să se îmbunătățească și nu s-a întâmplat asta, pot apărea încheieri definitive. Contextul este valabil nu doar pentru relațiile sentimentale, ci și pentru cele profesionale.

Zodiacul chinezesc, 16-22 noiembrie 2020. „Șobolanii” pot avea tendințe negativiste

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 16-22 noiembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 16-22 noiembrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Matei Dima, la un pas de căsătorie. Bromania are planuri mari
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Era uşa închisă şi mi-a dat de bănuit. Am insistat să deschid". Sora lui Mirel...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Temperaturile ridicate cresc prețul mâncării, constată un studiu