Horoscopul zilei de 23 decembrie 2020. „Scorpionii” sunt susținuți în negocieri

Horoscopul zilei de 23 decembrie 2020. „Scorpionii” sunt susținuți în negocieri
Publicat: 23/12/2020, 10:10
Actualizat: 23/12/2020, 10:14

Horoscopul zilei de 23 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Berbec, amprentându-ne cu curaj și ambiție. Totodată, Marte, planeta acțiunii și guvernatorul Berbecului, aflat și el în Berbec va face un aspect tensionat cu Pluto, planeta transformărilor, din Capricorn, context care ne poate aduce tensiuni, conflicte, dar și acțiuni care pot schimba cursul lucrurilor.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 23 decembrie 2020

Dragoste

Pot apărea tensiuni cu partenerul de viață ca urmare a impunerii autorității, așa că evită să duci lucrurile la extrem.

Carieră și bani

Azi trebuie să ai mai multă grijă la relațiile cu superiorii pentru că pot apărea conflicte care să schimbe o situație profesională. Ai mai multă grijă la imaginea ta și la responsabilitățile pe care ți le asumi.

Sănătate

Dai dovadă de multă energie, însă există și riscul să nu o canalizezi corect și să te suprasoliciți, mai ales din punct de vedere profesional.

Horoscop zilnic Taur – 23 decembrie 2020

Dragoste

Relația cu partenerul de viață este pe muchie de cuțit. Fie ai așteptări prea mari, fie pare total dezinteresat, oricum atitudinea acestuia te dezamăgește.

Carieră și bani

Relațiile profesionale sunt destul de încordate și s-ar putea spune cuvinte care să le schimbe complet statusul.

Sănătate

Ai mai multă grijă la sănătate. Efortul psihic este mare și stările de nervi și irascibilitate te pot doborî. Odihnește-te cât mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni – 23 decembrie 2020

Dragoste

Azi s-ar putea să ai ocazia unei lecții destul de dureroase legate de prieteni, însă rolul acesteia va fi să-ți dai seama pe cine merită să păstrezi alături și pe cine nu.

Carieră și bani

Un proiect trece prin transfomări și te temi pentru reușita sa sau pentru continuitatea sa. Încearcă să nu ai încredere în toată lumea și să crezi că toți cei implicați luptă pentru același scop ca și tine.

Sănătate

Sunt frici, angoase care ies acum la suprafață și care te pot face să te simți mai vulnerabil. Posibil să fie nevoie să te retragi dintr-un context ca să-l poți privi obiectiv.

Horoscop zilnic Rac – 23 decembrie 2020

Dragoste

S-ar putea ca partenerul de viață să fie destul de impunător și să aibă unele pretenții cu care tu să nu empatizezi. Azi puteți avea tensiuni legate de obiectivele comune.

Carieră și bani

Este o zi destul de delicată în plan profesional și nu este exclus să ai parte de conflicte serioase cu superiorii și chiar să duci totul la extrem și să închei o colaborare.

Sănătate

Starea de sănătate este una bună. Vor fi nativi care vor vindeca o situație în care imaginea le-a fost afectată sau în care, profesional, au fost desconsiderați.

Horoscop zilnic Leu – 23 decembrie 2020

Dragoste

Principiile pe care le ai s-ar putea să-ți aducă și conflicte astăzi, mai ales dacă ai tendința de a pune orgoliul mai presus de toate și de a fi încăpățânat și autoritar.

Carieră și bani

Sunt situații la locul de muncă cafre nu mai pot continua în același registru și au nevoie de schimbare. Posibil să apară tensiuni cu colegii din cauza mentalităților diferite.

Sănătate

Starea de sănătate este destul de oscilantă, așa că ai face bine să nu te stresezi, să te odihnești mai mult și să eviți angoasele și somatizările.

Horoscop zilnic Fecioară – 23 decembrie 2020

Dragoste

Se întrevăd momente intense în cuplu și nu sunt excluse conflictele pe tema banilor, a cheltuielilor. Atenție la autoritatea față de copii. Cei singuri pot da frâu liber pasiunii.

Carieră și bani

S-ar putea să fii obligat să te preocupi de o situație materială, o situație a unor bunuri materiale care nu era planificată, dar care nu mai suportă amânare. Evită speculațiile.

Sănătate

Vei avea momente de conștientizare în care ți se va părea că viața trece pe lângă tine, că nu aloci timp suficient plăcerilor tale, hobby-urilor tale.

Horoscop zilnic Balanță – 23 decembrie 2020

Dragoste

Relația cu partenerul de viață este foarte tensionată astăzi și ai face bine să nu duci lucrurile la extrem. Pot apărea conflicte legate de familie și de sarcini gospodărești.

Carieră și bani

Nici relațiile profesionale, cu asociații și colaboratorii nu sunt mai bune și de aceea azi nu te grăbi să dai verdicte.

Sănătate

Starea emoțională este intensă, treci prin transformări puternicde și simți nevoia să te desprinzi de ceva din trecut.

Horoscop zilnic Scorpion – 23 decembrie 2020

Dragoste

Ai șansa să reaprinzi pasiunea în cuplu și să trăiești momente intense alături de partener sau de o persoană care te atrage.

Carieră și bani

Dai dovadă de mult curaj în abordarea unor teme profesionale, poate legate de sarcini, de program, poate o negociere salarială. Unii nativi pot afla de un job nou sau de o poziție eliberată în cadrul firmei. Negocierile sunt un punct forte.

Sănătate

Ai tendința de a te suprasolicita la locul de mkuncă sau în activitățile pe care le întreprinzi și stresul poate fi destul de mare astăzi.

Horoscop zilnic Săgetător – 23 decembrie 2020

Dragoste

Azi vei putea să-ți pui în evidență un talent personal pentru a cuceri. În cuplu este nevoie de mai multă stimă de sine, de recâștigarea încrederii în tine pentru a privi altfel o situație.

Carieră și bani

Azi va trebui să eviți speculațiile financiare și să fii foarte atent la tot ce țin de buget, investiții, cheltuieli pentru că există riscul să pierzi o sumă de bani.

Sănătate

Te macină faptul că nu te poți dedica pe cât ai vrea hobby-urilor tale și pasiunilor tale. Cumva regreți că nu ai dedicat mai mult timp și atenție micilor bucurii ale vieții.

Horoscop zilnic Capricorn – 23 decembrie 2020

Dragoste

Relațiile cu familia sunt extrem de încordate astăzi și se pot face reproșuri, se pot arunca cuvinte grele și critici.

Carieră și bani

Și azi atenția ta va fi canalizată către locuință și s-ar putea să nu iasă lucrurile așa cum îți dorești. Dedică-te unor sarcini amânate, însă fă-o cu mai mult simț de răspundere.

Sănătate

Starea interioară este agitată. De la angoase și temeri și până la pasaje din trecut care te chinuiesc, totul te poate da peste cap.

Horoscop zilnic Vărsător – 23 decembrie 2020

Dragoste

Azi ai șansa de a discuta despre ceva din trecut are ți-a creat durere, frustrare, teamă și s-ar putea ca lucrurile să se așeze pe un făgaș normal.

Carieră și bani

Subtilitatea cu care arunci vorbe te poate face mai puțin plăcut în ochii celorlalți. Ai curaj de a spune lucrurilor pe nume, iar acolo unde bunul simț nu te lasă, vei găsi o modalitate de a puncta subtil ceea ce te deranjează.

Sănătate

Sunt frici, angoase mai vechi care astăzi se reeditează, fie în urma unui dialog, fie în urma unei conștientizări. Ar fi de preferat să lași amintirile să se dizolve.

Horoscop zilnic Pești – 23 decembrie 2020

Dragoste

Treci rpin transformări în relațiile de prietenie și s-ar putea să-ți dai seama cine și cât valorează în viața ta.

Carieră și bani

Evită să te avânți în cheltuieli majore sau să faci investiții riscante astăzi pentru că există riscul să pierzi o sumă de bani sau să o folosești greșit.

Sănătate

Ai nevoie să te pui mai mult în evidență, sa ai mai multă încredere în tine și în talentele tale. Nefăcând asta, îți vei creea frustrări majore.

Horoscop săptămânal, 21-27 decembrie 2020. „Vărsătorii” își schimbă direcția de viitor

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 decembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 21 – 27 decembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Săptămâna 21 – 27 este marcată de Marea Conjuncție Jupiter- Saturn în zodia Vărsător, eveniment care va deschide noi direcții în viața fiecărei persoane în parte și care vorbește despre empatie, solidaritate, dar și evoluție și progres tehnologic.

Totodată, Soarele și Mercur, planeta comunicării, activează zodia Capricorn și devenim mai serioși, mai sobri și rigizi, dar și mai răbdători și responsabili și perseverenți în atingerea scopurilor avute.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2020

Horoscopul lunii decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna decembrie 2020, dincolo de alte tranzite și aspecte planetare importante, se remarcă prin conjuncția Marelui Benefic, Jupiter, cu Marele Învățător, Saturn, care se petrece în zodia Vărsător și care deschide un nou ciclu de 20 de ani care vorbește despre revoluționarea vieții, despre tehnologizare și progres prin umanitarism.

Marea Conjuncție, așa cum este numită în astrologie, s-a petrecut în urmă cu 20 de ani în zodia Taur și, iată, a venit cu schimbări importante legate de sistemul bancar, de zona de alimentație, dar și de tipare de frumusețe, trei caracteristici specifice Taurului. A condus la apariția cardurilor bancare, la alimentația bio, la un mare accent în zona intervențiilor estetice și lista poate continua.

Ei bine, de acum, Marea Conjuncție, va vorbi despre noi domenii de interes, iar acestea au legătură cu tehnologia în primul rând, de aceea sfatul meu este ca toți să se reorienteze către online sau, cel puțin, o latură online a afacerii, proiectelor pe care le dețin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Resturile unei rachete abandonate în spațiul cosmic de 15 ani au trecut pe lângă un...