Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2020. „Peștii” sunt intuitivi și au inspirație

Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2020. „Peștii” sunt intuitivi și au inspirație
Nu rata horoscopul zilei, realizat de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 23/11/2020, 06:10
Actualizat: 23/11/2020, 06:11

Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi Lua va parcurge zodia Pești și va face aspecte de susținere cu Neptun, planeta viselor, și guvernatoarea zodiei Pești, dar și cu Mercur, planeta comunicării, aflată în Scorpion. Acest context prevestește clarviziune, intuiție și imaginație, dar și vise profetice, idei creative și inspirație artistică. Cel mai bine vor resimți zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești), dar și zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn).

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 23 noiembrie 2020

Dragoste

Este foarte probabil ca gândurile tale să fugă către o poveste amoroasă care nu s-a concretizat niciodată, care nu a trecut de stadiul de aventură. În cuplu se reaprinde pasiunea și trăiești momente intense cu partenerul.

Carieră și bani

S-ar putea ca astăzi să ai niște idei bune care vizzează rezolvarea unui context legat de bunuri materiale. Poate fi vorba de credite, rate, asigurări, litigii, partaje, tot ce nu are legătură cu banii pe care îi obții din muncă proprie.

Sănătate

Te poți simți mai obosit ca de obicei și resimți din plin nevoia de liniște, de a te retrage din agitația care te înconjoară. Odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Taur – 23 noiembrie 2020

Dragoste

Prietenii vor fi aproape de tine și te pot sfătui, pot veni cu idei bune care să te scoată dintr-u8n impas sentimental. Nevoia de a-ți reactiva viața socială este mare.

Carieră și bani

Un proiect personal se poate bucura de sprijinul unor persoane importante sau, cel puțin, de sfaturi din partea unor persoane avizate.

Sănătate

Energia ta este la cote înalte, însă va trebui să o canalizezi constructiv dacă vrei să te bucuri de puterea contextului astrologic.

Horoscop zilnic Gemeni – 23 noiembrie 2020

Dragoste

Nu te grăbi să iei decizii importante în relația cu partenerul de viață sau în viața sentimentală. Deocamdată sunt confuzii și impedimente pe care le resimți.

Carieră și bani

Azi ai parte de o zi bună în plan profesional. Posibil ca discuțiiel cu superiorii să intre pe o traiectorie mult mai bună și să primești aprecieri. Îți poți atinge niște obiective dacă-ți asculți intuiția și ideile creative care-ți trec prin minte.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sîănătate bună și ai puterea să faci față provocărilor care apar.

Horoscop zilnic Rac – 23 noiembrie 2020

Dragoste

În plan sentimental se întrevăd momente frumoase pe care le petreci alături de partener. Azi puteți observa că empatizați destul de mult și că aveți, totuși, multe principii și credințe comune care vă conduc către progres.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru tine în plan profesional, pentru că, pe lângă ideile creative pe care le ai și pe care le transmiți cu multă încredere, ai șansa să vezi ce lipsește pentru sa fi acolo unde ți-ai dorit. Poate mai trebuie să înveți ceva, să te dezvolți profesional și într-o altă direcție.

Sănătate

Posibil ca toate ideile tale și toate gândurile care-ți trec prin cap să-ți aducă și insomnii, dar staea de sănătate este una bună.

Horoscop zilnic Leu – 23 noiembrie 2020

Dragoste

Momentele de apsiuine și de apropiere pe care le vei trăi în cuplu pot fi o cărămidă importantă la consolidarea relației Deschide-te mai mult în fața persoanei iubite. În cuplurile vechi pot apărea tensiuni financiare.

Carieră și bani

S-ar putea să primești cadouri, mici atenții din partea celor dragi sau chiar favoruri financiare care să te ajute să rezolvi un context legat de bunuri de patrimoniu, acte, bănci, credite.

Sănătate

Sunt emoții și frici care ies la suprafață, care se intensifică acum și pe care le poți analiza dintr-un alt unghi. Important este să nu te lași doborât de ele.

Horoscop zilnic Fecioară – 23 noiembrie 2020

Dragoste

Te bucuri de o zi remarcabilă în plan relațional. Fie te împacu cu partenerul de viață, fie porți un dialog care clarifică multe tensiuni și neplăceri dintre voi.

Carieră și bani

Comunicarea cu asociații, colaboratorii, este una foarte bun și poți ajunge la înțelegeri la care nici nu sperai. Profită de contextul zilei și discută pe tema unor contracte.

Sănătate

Dedică-te plimbărilor în natură, caută locuri liniștite în care să te relaxezi și să-ți pui ordine în gânduri.

Horoscop zilnic Balanță – 23 noiembrie 2020

Dragoste

În cuplu s-ar putea să nu te simți prețuită, valorificată, să ai impresia că nu prea contexi pentru partener și ar fi de preferat să porți o discuție pe această temă, însă nu acum. Las-o pentru mâine seară.

Carieră și bani

L alocul de muncă ai idei foarte bune, crerative, care te pot scoate dintr-un impas sau îți pot aduce o vizibilă ușurare a sarcinilor.

Sănătate

Simți nevoia de mai multă liniște, de detașare de stres, de problemele cotidiene și ar fi ideal ca astăzi să nu te suprasoliciți, ci să te dedici acelor activități care te relaxează.

Horoscop zilnic Scorpion – 23 noiembrie 2020

Dragoste

Se întrevăd momente intense, trăiri afective care ajug la apogeu în viața sentimentală, iar dacă ești singur, ai putea cuceri cu mare ușurință persoana care-ți place.

Carieră și bani

Azi poți găsi soluții foarte bune, creative, pline de inspirație în legătură cu un aspect ce vizează locul de muncă sau cu o activitate pe care o desfășori extra.

Sănătate

Azi simți nevoia să te dedici activităților care-ți fac plăcere, hobyy-urilor tale și asta te binedispune și-ți ridică foarte mult starea de spirit.

Horoscop zilnic Săgetător – 23 noiembrie 2020

Dragoste

Te preocupi de probleme ce țin de casă și familie, însă oricât ar fi de solicitante, o faci cu bucurie și simț de răspundere.

Carieră și bani

Preferi să nu te agiți prea tare la locul de muhncă, întocmai pentru că nevoia de a sta cu cei dragi sau de a rezolva situații ce ți de gospodărie este mult mai mare.

Sănătate

Ai parte de rememorări ale unor contexte din trecut și nu ese exclus ca cineva să te caute, poate chiar un fost partener.

Horoscop zilnic Capricorn – 23 noiembrie 2020

Dragoste

Poți purta un dialog cu prietenii care să-și deschidă orizonturile, să-ți aducă răspunsuri la unele preocupări sentimentale. Oricum, ești foarte bine susținut în comunicare și poți clarifica contexte care vizeazp viața de cuplu.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă să dai examene, să susții interviuri, să participi cu idei bune la ședințe sau să faci negocieri avantajoase.

Sănătate

Dacă ai posibilitatea, petrece timp cu prietenii, ieși la scurte plimbări și relaxează-te mai mult. Vei observa că încep să se așeze gânduri și să ai idei bune.

Horoscop zilnic Vărsător – 23 noiembrie 2020

Dragoste

Te simți apreciată și valorificată de partener și asta îți dă multă încredere în tine. Este o perioadă benefică relațiilor de cuplu, deci profită și apropie-te de partener.

Carieră și bani

Azi este o zi bună să rezolvi situații finaciare, să faci plăți, să descoperi cum să-ți poți administra cât mai eficient resursele. Intuiția financiară este foarte bună și poți avea viziuni în acest sens, mai ales dacă te gândești să faci o investiție.

Sănătate

Nu ai de ce să-ți faci problee de sănătate. Azi găsești timp pentru tot ce-ți face plăcere și reușești să te relaxezi mai ales dacă-ți dai frâu liber unor talente.

Horoscop zilnic Pești – 23 noiembrie 2020

Dragoste

Luna îți traversează zodia astăzi și te face mai sensibil, mai deschis la problemele celorlalți și poți înțelege mai ușor nevoile tale interioare, dar și nevoile persoanei iubite. Este o zi bună să te reaproprii de partener.

Carieră și bani

Te bucuri de o intuiție remarcabilă, dar și de inspirație și idei creative care pot contribui la creșterea ta profesională, mai ales dacă lucrezi într-un astfel de domeniu.

Sănătate

Faptul că ești mai sensibil azi te poate face mai vulnerabil la ceea ce se petree în jurul tău și ar fi de preferat să dai dovadă de puțin mai mult raționament.

Horoscop săptămânal 23 – 29 noiembrie 2020. „Fecioarele” au idei bune și productive

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 23 – 29 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 23 – 29 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Săptămâna 23 – 29 noiembrie 2020 este impactată de două aspecte armonioase pe care Mercur, planeta comunicării, le face pe rând, cu Neptun retrograd, planeta viselor, și cu Jupiter, Marele Benefic. Acest context ne susține foarte mult intuiția, imaginația, capacitățile intelectuale și ne aduce un plus de chef de socializare.

Pe de altă parte, vom resimți din plin opoziția dintre planeta iubirii și a banilor, Venus, și Uranus retrograd, planeta surprizelor. Cu alte cuvinte în relațiile cu ceilalți, în special sentimentele, putem avea parte de evenimente neașteptate care să aducă răsturnări de situație. De asemenea, contextul poate aduce evenimente imprevizibile și în sectorul financiar.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului