Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2021. Fecioarele negociază o situație profesională

Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2021. Fecioarele negociază o situație profesională
Horoscopul zilei de 02 septembrie 2021. Foto: Pixabay.com
Publicat: 25/01/2021, 06:18

Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi, până spre seară, zodia Gemeni și aduce o mare nevoie de socializare. Comunicarea este la ea acasă, dat fiind că face aspecte de susținere cu Mercur, planeta comunicării și guvernatorul Gemenilor, așa că suntem susținuți în negocieri, flirturi și putem avea idei ingenioase, dar mai greu de pus în practică imediat.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 25 ianuarie 2021

Dragoste

Ești foarte sociabil și comunicativ astăzi și poți lega foarte ușor noi relații de prietenie. Posibile întâlniri cu persoane dragi, rude, prieteni.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru negocieri de orice fel. Puterea comunicării este la tine și poți obține rezultate și răspunsuri favorabile.

Sănătate

Ai energie și te simți din ce în ce maibine fizic. Totuși, ai grijă la deplasări, nu face imprudențe.

Horoscop zilnic Taur – 25 ianuarie 2021

Dragoste

Comunicarea cu persoana iubită este foarte bună. Pare că orice obstacol a fost îndepărtat. În plus, poți ajunge și la înțelegeri legate de bani și buget comun.

Carieră și bani

S-ar putea ca cineva să-ți aprecieze talentele și să te pună într-o lumină bună într-un cadru oficial sau în fața unui grup de oameni. Este o zi favorabilă discuțiilor financiare și negocierilor legate de salariu.

Sănătate

Te simți foarte bine, ai energie și un dar aparte de a te pune în evidență.

Horoscop zilnic Gemeni – 25 ianuarie 2021

Dragoste

După o perioadă destul de tensionată, azi ai șansa să se liniștească apele în relațiile tale și să vezi cu alți ochi o situație partenerială.

Carieră și bani

Este o zi în care mintea se limpezește și te ajută să iei decizii bun, să carifici neînțelegerile avute cu cei din jur, mai ales cu partenerii de afaceri.

Sănătate

Luna îți traversează zodia și-ți aduce energie, entuziasm și multă poftă de viață și socializare. Te simți mai liniștit și ești mai calm.

Horoscop zilnic Rac – 25 ianuarie 2021

Dragoste

Ai șanse să clarifici ceva din trecut legat, posibil, chiar de bani, cu partenerul de viață. Este o zi pasională în viața ta intimă. Pe de altă parte, te poate măcina o decizie mai veche pe care ai luat-o.

Carieră și bani

Este o zi bună să rezolvi contexte ce țin de bani și bunuri la comun cu alții, de acte, documente oficiale, juridice, poate chiar situații care implică un proces, un litigiu.

Sănătate

Sa-r puyea să nu debordezi de energie, iar sprea seară să te simți de-a dreptul epuizat, obosit, așa că nu ezita să te culci mai devreme. De mâine îți recapeți puterea.

Horoscop zilnic Leu – 25 ianuarie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună să te împaci cu partenerul de viață, dacă ați fost certați, sau să ajungeți la o înțelegere, mai ales legată de niște obiective de viitor.

Carieră și bani

Poți avea o viziune mult mai clară și concisă despre situația de viitor a unui proiect sau planurile pe care ți le faci se pot bucura de sprijinul unei persoane importante.

Sănătate

Dacă ieri te simțeai mai moleșit, de azi începi ușor, ușor să-ți recapețiputerile, dar nu-și forța încă organismul.

Horoscop zilnic Fecioară – 25 ianuarie 2021

Dragoste

S-ar putea să te preocupe prea mult situația profesională și să uiți că ai acasă o familie. Încearcă să menții echilibrul în perioada asta.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună în plan profesional. Poți ajunge la înțelegeri cu superiorii, te pot înțelege mai ușor și te pot sprijini, iar dacă vrei să schimbi ceva la locul de muncă, poate programul, poate niște responsabilități, azi poți discuta cu încredere despre asta.

Sănătate

S-ar putea să afli un remediu neașteptat la o afecțiune care-ți dă bătăi de cap. Acordă-i atenție doar dacă este vorba de o sursă oficială.

Horoscop zilnic Balanță – 25 ianuarie 2021

Dragoste

Comunicarea cu persoana iubită sau cu copiii este foarte bună și puteți ajunge mai ușor la o înțelegere, vă puteți situa pe aceeași lungime de undă mai ușor.

Carieră și bani

S-ar putea ca unele concepții avute să fie trecute printr-un nou filtru și în urma contextului să revii asupra unor decizii luate.

Sănătate

Te dedici cu multp bucurie unor activități intelectuale care te delectează. Îți pui mintea în funcțiune într-un scop productiv.

Horoscop zilnic Scorpion – 25 ianuarie 2021

Dragoste

Comunicarea cu familia se îmbunătățește și poți ajunge la un acord cu părinții, ba chiar aceștia te pot ajuta dacă-și dorești un credit sau te pot sprijini cu o sumă de bani.

Carieră și bani

Este o zi bună să-ți faci ordine în actele și documentele oficiale. Unii nativi se preocupă de situația unui credit, plătesc rate, impozite saus e interesează de un credit imobiliar sau de nevoi personale.

Sănătate

Starea emoțională, edstul de încărcată până acum, se mai detensionează și poți vedea cu alți ochi o situație din trecut care te măcina.

Horoscop zilnic Săgetător – 25 ianuarie 2021

Dragoste

Comunicarea este punctul tău forte astăzi și pe de o parte poți flrta și cuceri, iar pe de altă parte poți clarifica situații în cuplu. Dacă ai fost certat cupartenerul, te poți împăca acum.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă negocierilor, discuțiilor pe baza unor contracte, iar colaboratorii și asociații sunt de partea ta și vă înțelegeți mult mai ușor. Cădeți de acord asupra unor situații ce vizează proiectele comune.

Sănătate

Posibile deplasări care-ți fac plăcere sau vești pe care le primești cu bucurie de la cei apropiați.

Horoscop zilnic Capricorn – 25 ianuarie 2021

Dragoste

Dragostea cade pe loc secund astăzi. Te ocupi de muncă sau de activități care nu suportă amânare și nu dai atenție prea mare zonei sentimentale.

Carieră și bani

Nemulțumirile financare din ultima perioadă te pot face astăzi să iei atitudine și să discuți despre salariu sau să despre un comision, un procent din vânzări.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci încă te bucuri de un surplus de energie avut.

Horoscop zilnic Vărsător – 25 ianuarie 2021

Dragoste

Este o zi în care mare parte din atenția ta se va canaliza către zona sentimentală. Dcaă ești singur flirtezi și cucerești cu mai multă ușurință, iar în cuplu se pot purta discuții importante. Relația cu copiii evolueză în bine.

Carieră și bani

Ai niște idei bune, artistice despre cum să te pui în valoare mai mult sau cum să-ți stimulezicreativ niște hobby-uri și pasiuni.

Sănătate

Înceăi ușor, ușor să-ți recapeți starea de bine și azi chiar poți avea un surplus de entuziasm, de voie bună.

Horoscop zilnic Pești – 25 ianuarie 2021

Dragoste

Sunt decizii din trecut care te macină și te frapează și ți-ai dori să le schimbi, să le uiți sau să te ierți pentru ele.

Carieră și bani

Posibil ca familia să aibă nevoie de tine, dar activitățile profesionale să nu-ți acorde timpul necesar. Totuși, vei fi surprins, dar cei dragi te vor înțelege.

Sănătate

Starea emoțională se mai ameliorează și dacă ai avut unele gânduri care ți-au dat insomnii în ultima perioadă, te poți bucura acum de mai multă liniște și pace interioară.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Prințesa de Wales a intrat în istoria Casei Regale Britanice. Ce titlu regal a primit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Se limitează plățile cash. Legea a fost votată
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom