Horoscopul zilei de 25 iunie 2021. Scorpionii sunt geloși

Horoscopul zilei de 25 iunie 2021. Scorpionii sunt geloși
Horoscop
Publicat: 24/06/2021, 20:10

Horoscopul zilei de 25 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna își continuă astăzi tranzitul prin zodia Capricorn, unde ieri a format Luna Plină, eveniment astrologic sub auspiciile căruia încă ne aflăm. Totodată, Venus, planeta iubirii, aflată în Rac se află într-o opoziție cu Pluto, planeta transformărilor interioare, din Capricorn și acest context poate aduce la suprafață gelozii, manipulări, tendințe de posesivitate și obsesii. Dorința de stabilitate emoțională este foarte mare și de aici pot apărea dezechilibre. Relațiile superficiale se pot încheia. Totodată, nu este momentul să începem noi povești de iubire pentru că acestea pot aduce suferință, complicații și transformări profunde. În schimb, este o zi bună pentru a vindeca ceva ce ține de familie, de relația cu copilăria și trecutul.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 25 iunie 2021

Dragoste

Partenerul de viață s-ar putea să-ți ceară confirmări sentimentale, să simtă nevoia să-și valideze sentimentele și asta poate aduce tensiuni în cuplu. Încearcă să nu te impui prea mult în fața celorlalți și să devii prea agresiv sau posesiv și gelos.

Carieră și bani

Relațiile cu autoritățile din viața ta, cu șefii sau alți reprezentanți ai instituțiilor statului cu carea i de rezolvat chestiuni astăzi, pot fi conflictuale. Nu te lăsa manipulat, dar nici tu nu manipula.

Sănătate

Pot fi situații care vin din zona profesională și care te stresează, însă vei avea puterea de a le face față și a depăși orice obstacol apare în calea ta.

Horoscop zilnic Taur – 25 iunie 2021

Dragoste

Este o zi bună să demonstrezi că nu ești chiar așa încăpățânat pe cât cred ceilalți. Încearcă să nu devii prea gelos și prea possesiv în cuplu și profită de energia zilei pentru a reaprinde pasiunea în dormitor.

Carieră și bani

S-ar putea să fii destul de direct și chiar acid în dialogul cu cei din jur, însă dacă ai de negociat ceva, fără îndoială că vei obține totul conform cu dorințele tale și în beneficiul tău.

Sănătate

S-ar putea să nu reziști tentației de a pleca într-o călătorie, într-o minivacanță sau pur și simplu de a ieși la plimbare, de al întâlnire romantică.

Horoscop zilnic Gemeni – 25 iunie 2021

Dragoste

Dacă ai o relație, indiferent că este de scurt timp sau de lungă durată, s-ar putea să începi să-ți pui niște întrebări legate de realele interese pe care le are partenerul tău față de tine. Sunt și relații intime care pot intra acum pe o altă traiectorie.

Carieră și bani

Evită să faci prea multe cheltuieli astăzi. Probabil că vei fi ispitit de anumite oferte și reduceri, însă pot fi mincinoase și poți pierde bani. Nu te încrede prea mult nici în intențiile celorlalți și ai grijă la actele juridice.

Sănătate

Starea emoțională interioară este ca un carusel și este posibil să simți o mare nevoie de a te detașa de unele frici, dependențe și persoane toxice din viața ta.

Horoscop zilnic Rac – 25 iunie 2021

Dragoste

Ești în continuare în centrul atenției, dat fiind că Venus se află în zodia ta. Posibil să simți o nevoie mare de siguranță sentimentală și să ceri dovezi de la partener. Ai grijă la geloziile partenerului sau la impunerile acestuia. Sunt Raci care pot profita de această opoziție pentru a ieși din relații toxice, unde se simt conduși și manipulați.

Carieră și bani

Relațiile profesionale sunt și ele tensionate și nu prea vei accepta autoritatea superiorilor, mai ales dacă simți că impunerile și cerințele acestora îți periclitează viața personală. Atenție la intențiile ascunse ale colaboratorilor și partenerilor de afaceri.

Sănătate

Încearcă să te odihnești corespunzător pentru că te afli încă sub tensiune și nu doar adusă o Luna Plină de ieri, ci și de opoziția Venus-Pluto și s-ar putea să simți că ceilalți cer prea mult de la tine.

Horoscop zilnic Leu – 25 iunie 2021

Dragoste

Elimină din viața ta persoanele toxice, amintirile nocive. Este posibil ca un dialog să fie destul de acid și să-ți deschidă niște răni pe care le credeai vindecate.

Carieră și bani

Profesional este încă stres și nu știi în ce direcție să continui. Ține cont că ai multă putere interioară pentru a face acele schimbări la locul de muncă pe care ți le dorești.

Sănătate

Putere ai și să te vindeci, dar trebuie să depui un mic efort. Schimbă-ți rutina, alimentația, programul și vei începe să vezi îmbunătățiri, în primul rând la nivel mental. Te vei mai liniști.

Horoscop zilnic Fecioară – 25 iunie 2021

Dragoste

S-ar putea să te simți atras de opersoană dina nturaj sau cunoscută în mediul online. Dacă ai o relație, nu confunda gelozia partenerului cu iubirea.

Carieră și bani

Ești creativ și te poți face ușor remarcat printre grupurile cu care socializezi și de aici pot veni fel și fel de oferte. Proiectele online, de media pot avea succes și tu te bucuri de popularitate.

Sănătate

Dorința de a te dedica activităților care te fac fericit este mare și azi ar trebui să-ți reînvii un hobby. Bucuria interioară va fi enormă.

Horoscop zilnic Balanță – 25 iunie 2021

Dragoste

Deși nu vei suporta sub nicio formă să ți se impună ceva și vei refuza autoritatea celor dragi, deși te simți puternic în interior, azi poți fi foarte ușor rănit de cuvintele celorlalți.

Carieră și bani

Atenție mare astăzi la tensiunile cu superiorii și la luptele de putere. Cineva poate avea intenții ascunse, poate râvni la funcția ta și ar trebui să-ți protejezi imaginea.

Sănătate

Ai nevoie să petreci timp cu familia, să te simți protejat de cei dragi, însă te vei simți bine doar dacă aceștia se bucură de reușitele tale.

Horoscop zilnic Scorpion – 25 iunie 2021

Dragoste

Azi poți exagera cu impunerea, cu gelozia și posesivitatea și nu vei reuși decât să-ți îndepărtezi partenerul. Pui prea multe întrebări cu subînțeles.

Carieră și bani

Curiozitățile tale pot fi taxate, dacă devii prea insistent sau prea intruziv. Pe de altă parte, controlează-ți impulsul de a-i manipula pe cei din jur.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Săgetător – 25 iunie 2021

Dragoste

În cuplurile bine sudate, pasiunea poate fi destul de puternică astăzi, însă cei care sunt în relații abuzive, toxice și de co-dependență pot pune punct legăturii.

Carieră și bani

Evită să cheltui doar pentru a demonstra că ai. Orgoliile în acest sens pot fi taxate. Mai bine concentrează-te pe achitarea unei datorii.

Sănătate

Tumultul emoțional este mare, așa că evită să cazi pradă unui viciu, chiar dacă tu crezi că îl poți stăpâni.

Horoscop zilnic Capricorn – 25 iunie 2021

Dragoste

Pentru ca lucrurile să funcționeze echilibrat în cuplu, nu te impune și fă tot posibilul să găsești o cale de mijloc. În primul rând fii deschis la dialog și poartă-l calm.

Carieră și bani

Ai tendința de a fi mult prea autoritar cu ceilalți și te deranjează că devin prea emoționali, însă astăzi poți sări calul cu reproșurile. Atenție la tendința de a-i controla și manipula.

Sănătate

Te afli sub influența Lunii Pline, deci fă tot posibilul să te odihnești mai mult și să nu lași stările interioare să te copleșească.

Horoscop zilnic Vărsător – 25 iunie 2021

Dragoste

Între lumea interioară și cea exterioară s-a produs un dezechilibru zilele acestea și depinde de tine să readuci pacea în viața ta. Fă un efort pentru că ai putere interioară să treci peste orice.

Carieră și bani

Oricât ai vrea să-ți îmbunătățești programul și modul de desfășurare a activităților, dacă nu pornești de la nevoie interioare sunt slabe șanse să faci pași.

Sănătate

Nu te poți lăuda cu o stare de sănătate bună și de preferat ar fi să abordezi și latura spiritualp a vieții, să vezi care sunt nevoile cele maia scunse din tine și să te reconectezi la ele. O rugăziune te poate ajuta.

Horoscop zilnic Pești – 25 iunie 2021

Dragoste

Poți fi atras în mod inexplicabil de cineva din anturaj dar ar fi de preferat să eviți acum o nouă relație pentru că poate fi plină de complicații și cu poate aduce transformări dureroase. Este, în schimb, o zi bună să-ți mărturisești sentimentele și să faci o declarație de dragoste.

Carieră și bani

Poțo primi sprijin din partea unei persoane importante, cu funcție și autoritate și poți avea parte de o bucurie, de o satisfacție de moment că ai reușit ceva. Un proiect de grup sau online poate prinde aripi dacă-ți folosești creativitatea.

Sănătate

Ai nevoie de relaxare și poți începe prin a te dedica pasiunilor și hobby-uri tale. Înceracă să fii fericit! Este greu, dar nu imposibil!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Anunț despre CARNEA DE PUI din magazine. Producătorii au spus care este ADEVĂRUL, de fapt
Prințul Harry, presat de Meghan să se împace cu Familia Regală. Este un interes la...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația