Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2020. „Balanțele” luptă pentru relații

Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2020. „Balanțele” luptă pentru relații
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 24/11/2020, 23:18
Actualizat: 24/11/2020, 23:19

Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna va traversa zodia Berbec și va face un aspect de susținere cu Marte, planeta acțiunii și guvernatoarea semnului.

Acest context ne va stimula puterea interioară, ne va aduce curaj, îndrăzneală, nevoia de a lua frâiele în mână și a acționa.

Vom fi energici, determinați să ne afirmăm, dar există și riscul de a deveni mai impulsivi, de aceea autocontrolul devine foarte important.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 25 noiembrie 2020

Dragoste

Azi te preocupi mai mult de tine și parcă nu te prea interesează ceilalți. Ai niște nevoi pe care vrei să ți le îndeplinești și te pui pe locul întâi.

Carieră și bani

Nevoia de a te afirma, de a ieși în față, de a te promova pe tine sau un proiect personal este mare. Ai curaj, ai ambiție să-ți atingi obiectivele, însă fii și cumpătat pe măsura aspirațiilor tale.

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin zodia ta te bucuri de o energie dusă la extrem pe carre nimeni și nimic nu pare să ți-o poată domoli. Ai grijă să nu te accidentezi din cauza neatențiee și a impulsivității.

Horoscop zilnic Taur – 25 noiembrie 2020

Dragoste

Ești motivat să rezolvi o problemă cu partenerul de viață și nu te lași până nu ajungi la o concluzie. Încearcă să nu tensionezi dialogul!

Carieră și bani

S-ar putea să pui piciorul în prag în cazul unui contract profesional sau în cazul unei relații cu un colaborator care te-a enervat și ți-a creat frustrări.

Sănătate

Azi s-ar putea să te simți epuizat psihic și asta pentru că ai tendința de a te lăsa frământat de frici și acaparat de frământări. Posibile dureri de cap, insomnii, stări de irascibilitate și mai ales tensiune. O mare atenție trebuie să o acorde cei care au probleme cu sistemul cardiovascular.

Horoscop zilnic Gemeni – 25 noiembrie 2020

Dragoste

Nevoia de a sta cu prietenii, de a povesti, de a socializa este mare, însă dacă nu poți ieși în oraș, alege varianta online și bucură-te de o întâlnire virtuală.

Carieră și bani

Azi te poți preocupa cu mai mult curaj, cu mai multă îndârjire de rezolvarea unui context ce vizează un proiect personal sau în care ești implicat cu alții. La locul de muncă ești energic și pus pe treabă.

Sănătate

Faptul că ai oameni dragi aproape, prieteni, persoane cu care împărtășești aceleași idealuri te poate ajuta foarte mult să-ți menții o stare psihică bună.

Horoscop zilnic Rac – 25 noiembrie 2020

Dragoste

Relația cu partenerul de viață este amprentată de multă pasiune și se întrevede determinarea ta de a face lucrurile să funcționeze.

Carieră și bani

Cariera îți captază toată atenția și energia ta se va canaliza către atingerea unor obiective profesionale. Te afirmi cu încredere în tine și te pui în evidență cu mult curaj.

Sănătate

Si9mți nevoia de a te dedica unor hobby-uri, de a le duce la un alt nivel și faptul că te apuci de o activitate care-ți face plăcere îți poat aduce o stare bună de spirit și multă energie.

Horoscop zilnic Leu – 25 noiembrie 2020

Dragoste

Azi ai tendința de a-ți exprima ideile mult prea direct, cu prea mare convingere, însă dat fiind că poți fi subiectiv și principiile tale, deși corecte pot să nu fie pe placul celorlalți, ar trebui să o faci cu mai mare grijă.

Carieră și bani

Nevoia de a învăța ceva în plus, de a te deszvolta profesional, de a studia noi domenii de cunoaștere este mare. Ești tentat să obții o noup diplomă sau să-ți pui în prcatică niște cunoștințe deja acumulate, poate un atestat.

Sănătate

Starea de sănătate este bună. Te bucuri de energie, dar ai șo o ușoară tendință către suprasolicitare nervoasă.

Horoscop zilnic Fecioară – 25 noiembrie 2020

Dragoste

În cuplu reaprinzi pasiunea și trăiești intens momentele intime alături de partener. Pe de altă parte puteți avea parte de unele tensiuni financiare.

Carieră și bani

Îți canalizezi mare parte din energie pentru a rezolva un context financiar care vizează bunuri materiale, poate un c rdit, o rată la bancă, un context legat de asigurări, litigii, pensii, alocații, rente.

Sănătate

Poți resimți o ușoară stare de moleșeală, însă nu ai de ce să te îngrijorezi, mai ales dacă te vei odihni corespunzător.

Horoscop zilnic Balanță – 25 noiembrie 2020

Dragoste

Luna se află astăzi în tranzit prin sectorul relațiilor și ar putea trezi la viață povestea ta de iubire, mai ales dacă a intervenit monotonia în ultimul timp sau tensiunile v-au îndepărtat.

Carieră și bani

Este o zi faborabilă să prinzi curajul necesar pentru a pune punctul pe i în legptură cu un contract care te-a frustrat. Posibil să fi simțit tensiuni până acum în relația cu unii colaboratori și acum să iei frâiele în mâini și să pui lucrurile la punct.

Sănătate

Simți să te pui mai mult în valoare și să te folosești de abilitățile și talentele tale pentru a-ți face viața mai frumoasă.

Horoscop zilnic Scorpion – 25 noiembrie 2020

Dragoste

Marte, guvernatorul tău, este activat de Lună, planeta care-ți guvernează idealurile, așa că astăzi poți vedea dintr-un alt unghi o relație. Posibil să îndrăznești mai mult să-ți exprimi niște principii și convingeri și să testezi terenul.

Carieră și bani

Dai dovadă de multă energie la locul de muncă și ești determinat să-ți rezolvi sarcinile, mai ales acele responsabilități pe care le-ai tot amânat și care ți-au adus frustrări până acum. Dai dovadă de eficiență, însă nu te ambiționa să-ți impui mentalitățile colegilor.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate bună, însă ai tendința de a te suprasolicita și astfel te poți epuiza. Trebuie să-ți canalizezi constructiv surplusul de energie. Încearcă să faci sport, să aduci o îmbunătățire stilului de viață.

Horoscop zilnic Săgetător – 25 noiembrie 2020

Dragoste

Luna în tranzit prin sectorul iubirii îți va aduce multă pasiune și trăiri afective intense. Dacă ești singur, poți fi mai determinat ca niciodată să cucerești pe cineva. De asemenea, este o zi bună pentru a petrece timp cu copiii.

Carieră și bani

Din cauza faptului că te fură entuziasmul și optimismul, azi ar fi de preferat să eviți acțiunile financiare imprudente, dar mai ales speculațiile financiare, jocurile de noroc. Dacă o faci, fă-o cumpătat!

Sănătate

Azi ai chef să te distrezi, să te dedici hobby-urilor tale, însă ai grijă că poți fi și tentat să exagerezi.

Horoscop zilnic Capricorn – 25 noiembrie 2020

Dragoste

Preocuparea ta majoră este casa și familia. Azi ai energia necesară pentru a te dedica unor activități casnice pe care le-ai tot amânat. Posibil să prinzi curaj să discuți o frustrare mai veche cu părinții.

Carieră și bani

Ai toată determinarea să rezolvi un context profesional, fie care vizează un proiect, fie care are legătură cu un contract care te-a limitat până acum. Atenție la dialogurile cu partenerii de afaceri și colaboratorii.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă emoțiile tale pot atige apogeul astăzi și asta pentru că le acorzi foarte mare atenție. Este o zi bună să te vindeci de trecut și de amintiri dureroase toxice.

Horoscop zilnic Vărsător – 25 noiembrie 2020

Dragoste

Ai tedința de a fi prea direct, prea sincer și chiar prea brutal în exprimare. Ești destul de agitat, dornic să explici, să te faci înțeles, să dai sfaturi, dar poți obține întocmai contrariul dacă ești prea agresiv în limbaj.

Carieră și bani

Azi ai curaj mai mult să iei frâiele în mâini și să pui punctul pe i în legătură cu un context profesional. Se poate dovedi o zi bună pentru negocieri financiare, atâta timp cât nu ești impulsiv și grăbit. De asemenea, te poți pune în evidență la un examen, printr-un discurs public sau în cadrul unui interviu, unei ședințe.

Sănătate

Azi ai curaj să pui punctul pe o rană pentru a vedea dacă mai doare, poate chiar pe o rană sentimentală. Sinți nevoia de a te dedica mai mult activităților care te relaxează și te bucură.

Horoscop zilnic Pești – 25 noiembrie 2020

Dragoste

Își canalizezi energia pentru a analiza un context sentimental, mai ales din punct de vedere al principiilor și mentalităților. Posibil să ai curaj să spui întocmai ceea ce simți și ceea ce gândești despre persoana iubită.

Carieră și bani

Este o zi bună în care poți rezolva contexte ce țin de planul financiar. S-ar putea ca ceva să te fi frustrat până acum și acum să acționezi în acest sens. Poate fi vorba de plăți amânate sau de returnarea unei datorii. Unii nativi fac bani astăzi prin implicarea în fel și fel de activități care nu au legătură cu pregătirea lor profesională.

Sănătate

Te poți pune mult în valoarea stăzi dacă ești conștient de abilitățile și talentele tale. Lasă-ți pasiunile să prindă contur și te vei bucura de o stare de bine mult așteptată.

Horoscop săptămânal 23 – 29 noiembrie 2020. „Fecioarele” au idei bune și productive

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 23 – 29 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 23 – 29 noiembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Săptămâna 23 – 29 noiembrie 2020 este impactată de două aspecte armonioase pe care Mercur, planeta comunicării, le face pe rând, cu Neptun retrograd, planeta viselor, și cu Jupiter, Marele Benefic. Acest context ne susține foarte mult intuiția, imaginația, capacitățile intelectuale și ne aduce un plus de chef de socializare.

Pe de altă parte, vom resimți din plin opoziția dintre planeta iubirii și a banilor, Venus, și Uranus retrograd, planeta surprizelor. Cu alte cuvinte în relațiile cu ceilalți, în special sentimentele, putem avea parte de evenimente neașteptate care să aducă răsturnări de situație. De asemenea, contextul poate aduce evenimente imprevizibile și în sectorul financiar.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna noiembrie se remarcă prin conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, o conjuncție extrem de rară, dar care se reface pentru a treia oară anul acesta, și care este deosebit de impactantă la nivel socio-politic.

Cele două planete nu se vor mai întâlni în Capricorn, cel puțin nu în următorii 248 de ani, prin urmare ceea ce trăim vine să repună bazele unor noi sisteme și ierarhii pentru viitor. Jupiter este Marele Benefic, iar Pluto este planeta regenerării.

După ce acestea s-au unit și au provocat schimbări sociale, economice și legislative, iată că vin acum să repare situația pe o nouă temelie. Impactul este și individual, fiecare resimțind o îmbunătățire în sectorul de viață care corespunde zodiei Capricorn din astrograma natală, motiv pentru care această previziune devine mai puternică pe ascendent și nu pe zodie.

Alte două evenimente majore ale lunii noiembrie 2020 sunt reprezentate de momentul în care Mercur, planeta comunicării, își încheie mersul retrograd prin zodia Balanță, pe 3 noiembrie, și reintră apoi în Scorpion în mers direct, și momentul în care Marte, planeta acțiunii, își încheie mersul retrograd prin zodia Berbec, pe data de 15 noiembrie 2020.

Acest context va ridica niște limitări pe care le-am resimțit în comunicare și în acțiuni, ne va ajuta să vedem mai clar o situație și ne va îndemna să acționăm pentru a ne atinge niște obiective propuse.

Pe 30 noiembrie 2020 vom fi martorii unei eclipse de Lună, care nu va fi vizibilă din România, dar al cărei impact va fi resimțit de toate zodiile pentru că va fi vorba de un reglaj karmic, de evenimente care ne vor lua prin surprindere și ne vor repune pe direcția de mers înainte.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Afirmații revoltătoare făcute de preotul Nicolae Tănase despre femeile agresate sexual: ,,Fetele nu sunt chiar...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă: "Vorbim aproape zilnic,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Inteligența Artificială a găsit originea psihozei în creier