Horoscopul zilei de 26 august 2021. „Berbecii” sunt dornici de aventură

Horoscopul zilei de 26 august 2021. „Berbecii” sunt dornici de aventură
Horoscopul zilei de 26 august 2021
Publicat: 25/08/2021, 23:01
Actualizat: 26/08/2021, 07:57

Horoscopul zilei de 26 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna trece prin zodia Berbec și ne insuflă curaj, ambiție și determinare în atingerea unor scopuri, iar Mercur din Fecioară se află în trigon cu Pluto retrograd din Capricorn, ceea ce înseamnă că intuiția funcționează bine și suntem mai profunzi în gândire și dialog, dar și mai curioși.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 26 august 2021

Dragoste

Ești mai dornic de flirt, mai deschis aventurilor și distracțiilor, iar dacă ești parte a unui cuplu cauți să stabilești armonia între tine și partener.

Carieră și bani

Ești eficient în desfășurarea sarcinilor profesionale, însă există și riscul să te cerți cu superiorii ca urmare a atitudinii tale prea directe și de neclintit.

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin zodia ta te simți foarte bine, ai energie, chef de viață și mai mult entuziasm.

Horoscop zilnic Taur – 26 august 2021

Dragoste

S-ar putea să cauți mai adânc în dedesupturile unei situații sentimentale, să vrei să cunoști mai mult o persoană care te atrage. Dacă ai copii, poți fi mai iscoditor cu întrebările adresate acestora.

Carieră și bani

Ești foarte creativ, inspirat și ai o imaginație care dacă va fi pusă în practică, vei obține rezultate neașteptat de bune.

Sănătate

Luna traversează sectorul sănătății tale și s-ar putea ca astăzi să te simți mai obosit și să simți nevoia de a te odihni mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni – 26 august 2021

Dragoste

Azi este o zi plină de activități cu prietenii, de discuții și de planuri. S-ar putea să te simți și tu copleșit de atâta agitație și de faptul că trebuie să iei decizii.

Carieră și bani

Posibile discuții pe tema banilor care nu-ți fac plăcere, mai ales dacă ai de împărți o sumă cu cineva sau un bun material.

Sănătate

Ai grijă la discuțiile din familie care pot aduce stări emoționale apăsătoare și pot dezgropa răni mai vechi.

Horoscop zilnic Rac – 26 august 2021

Dragoste

S-ar putea să pui prea multe întrebări partenerului de viață pentru a afla ceea ce te interesează sau tu să fii cel luat la întrebări.

Carieră și bani

Luna trece prin sectorul carierei tale și te poate face mai ambițios, mai determinat să-ți atingi un scop, dar și mai conflictual cu superiorii.

Sănătate

Ai puțin mai multă grijă la stres astăzi și totul va decurge bine. Nu pune la suflet conflictele celorlalți.

Horoscop zilnic Leu – 26 august 2021

Dragoste

Azi nu te va putea contrazice nimeni pentru că vei avea toate vorbele la tine și vei fi dispus să lupți pentru dreptate și pentru a-ți demonstra propriul adevăr.

Carieră și bani

Te preocupă situația financiară, faci calcule și socoteli, însă rezultatele nu prea sunt pe placul tău și s-ar putea să conștientizezi că muncești mai mult decât ești plătit.

Sănătate

Te simți mai liber, mai independent și dornic de aventură, iar starea emoțională este bună.

Horoscop zilnic Fecioară – 26 august 2021

Dragoste

Fie din curiozitate, fie pentru că te frământă niște suspiciuni, azi poți pune mai multe întrebări celor dragi, persoanei iubite sau copiilor, însă nu deveni și critic.

Carieră și bani

Este o zi care prezintă niște riscuri financiare, de aceea ar trebui să eviți orice formă de speculație. Intuiția îți funcționează, dar chiar și așa există riscul să fii păcălit.

Sănătate

Starea emoțională este mai vulnerabilă, dar partea cu plus este că puterea stă în tine și faci față oricărei trăiri mai intense pe care o ai astăzi.

Horoscop zilnic Balanță – 26 august 2021

Dragoste

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și nevoia de reconectare și apropiere cu partenerul de viață este mare, ceea ce te face să stai departe de tensiuni și conflicte, deși în interior ai parte de multe frământări și întrebări fără răspuns.

Carieră și bani

S-ar putea să ai mai mut de muncă, să te lași mai ușor copleșit de sarcini și activități, așa că nu ezita să ceri ajutorul altora.

Sănătate

Este foarte probabil ca și astăzi să fii indecis, nesigur pe tine și să ai parte de trăiri interioare intense, care să te agite.

Horoscop zilnic Scorpion – 26 august 2021

Dragoste

Ai grijă la tendința de a fi prea curios și de a pune prea multe întrebări celor dragi, ca și cum i-ai suspecta de ceva.

Carieră și bani

Nu prea te concentrezi pe ceea ce ai de făcut și preferi să-ți dai frâu liber minții sau să explorezi noi domenii, oricum ceva în afara jobului.

Sănătate

Nu este deloc exclus să te confrunți cu insomnii, agitație, stări de apatie și dureri de cap.

Horoscop zilnic Săgetător – 26 august 2021

Dragoste

Luna trece prin sectorul iubirii tale și nevoia de a te conecta cu persoana iubită sau de a petrece mai mult timp cu copiii este mai mare. Azi poți flirta și cuceri mai ușor o persoană care-ți place.

Carieră și bani

S-ar putea să te stresezi mai mult cu o situație profesională, să ai parte de discuții inconfortabile cu superiorii sau să te frământe o problemă financiară.

Sănătate

Nevoia de relaxare, de deconectare de la griji și probleme este mare și azi ai putea da întâietate unui hobby pe care l-ai cam ignorat în ultima vreme.

Horoscop zilnic Capricorn – 26 august 2021

Dragoste

Azi este o zi benefică să te ocupi de casă, de activități gospodărești, să faci curățenie și să petreci timp alături de familie.

Carieră și bani

Îți susții cu putere și convingere punctele de vedere și această atitudine poate fi un atu în negocieri sau dac trebuie să convingi pe cineva să vină de partea ta.

Sănătate

Energia mentală de care dai dovadă astăzi te ajută să treci peste orice obstacole cu brio și cu zâmbetul pe buze.

Horoscop zilnic Vărsător – 26 august 2021

Dragoste

Poți încerca să-ți deschizi mai mult sufletul în cuplu și să-i spui partenerului ceea ce simți, mai ales dacă te temi de ceva, dacă ai o suferință emoțională neîmpărtășită.

Carieră și bani

Azi nu vei suporta persoanele bârfitoare și pe cele care vorbesc mult fără să spună nimic. Evită să dai crezare tuturor vorbelor care-ți trec pe la urechi.

Sănătate

Starea emoțională nu este chiar bună, însă faptul că te poți exprima te ajută să scapi de angoase și melancolii sau chiar să treci peste o pierdere suferită.

Horoscop zilnic Pești – 26 august 2021

Dragoste

Dacă te atrage o persoană din anturaj, azi ai putea încerca să te apropii de aceasta prin dialog. Este o zi bună și pentru cei care sunt parte a unui cuplu pentru că-și pot face planuri de viitor.

Carieră și bani

Poți negocia cu succes și poți obține aliați de partea ta sau poți intra într-o asociere importantă. Financiar, te ocupi de plata facturilor, a ratelor și datoriilor.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop săptămâna 23 – 29 august 2021. Peștii își îmbunătățesc viața sentimentală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 23 – 29 august 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 23 – 29 august 2021 poate aduce un mai mare interes pentru muncă și pentru sănătate.

Săptămâna 23 – 29 august 2021 se deschide cu intrarea Soarelui în zodia Fecioară, aspect care timp de o lună ne va susține să facem ordine în viața noastră, atât la propriu, cât și la figurat. În plan sentimental este o perioadă bună pentru consolidarea și armonizarea relațiilor și va trebui să dăm dovadă de mai multă răbdare pentru ca lucrurile să meargă așa cum ne dorim.

În preajma zilei de 25 august se formează un aspect tensionat care ne cere să fim mai atenți la ce se întâmplă în jurul nostru pentru că putem fi păcăliți mai ușor, putem fi înșelați, iar realitatea poate fi distorsionată și putem înțelege greșit mesajele.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2021

Horoscopul lunii august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În prima parte a lunii august 2021 ne vom axa mai mult pe eficientizarea muncii noastre și pe îmbunătățirea stilului de viață, dat fiind că atât Venus, planeta iubirii, cât și planeta acțiunii, Marte, se află în zodia Fecioară. Ulterior, începând cu 14 august, Venus se mută în Balanță și ne stimulează să căutăm pacea și armonia în relațiile noastre.

Tot la jumătatea lunii și Mercur, planeta comunicării și gândirii, va intra în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și ne va stimula simțul practic și gândirea analitică, chiar și critică, astfel că vom deveni mult mai atenți la detalii. Pe data de 23 august i se alătură și Soarele aici și mai pierdem din entuziasmul caracteristic lunii anterioare, înarmându-ne cu seriozitate și răbdare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun