Horoscopul zilei de 16 august 2021: Venus intră în zodia Balanță

Horoscopul zilei de 16 august 2021: Venus intră în zodia Balanță
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 16/08/2021, 07:00
Actualizat: 16/08/2021, 11:35

Horoscopul zilei de 16 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, paneta iubirii, intră astăzxi în zodia pe care o guvernează, în Balanță, pe care o va traversa până pe data de 10 septembrie. În toată această perioadă, Venus ne susține să ne îmbunătățim relația cu partenerul de viață și să căutăm armonia și echilibrul în relațiile cu ceilalți. Este o perioadă foarte bună să începem noi povești de dragoste de lungă durată.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 16 august 2021

Dragoste

Venus în Balanță va tranzita chiar sectorul relațiilor tale și te va susține din plin să-și consolidezi viața de cuplu, să ajungi la o înțelegere cu partenerul și să reașterni echilibrul. Dacă ești singur, poți cunoaște o persoană cu care să fii compatibil și să începu o nouă relație.

Carieră și bani

Tot Venus în Balanță te susține să-și recalibrezi relațiile profesionale, să semnezi noi contracte și să intri în noi parteneriate.

Sănătate

Este o zi în care te bucuri de optimism, de energie și ai un entuziasm care te ajută să treci peste orice provocare.

Horoscop zilnic Taur – 16 august 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea ta și te susține din punct de vedere relațional în acest tranzit. S-ar putea, dacă ești singur, să fii atras de o persoană cunoscută prin intermediul jobului.

Carieră și bani

Venus în Balanță te ajută să-ți eficientizezi munca și să-ți desfășori cu mai mult spor activitățile zilnice, ba chiar și să te faci iubit de colegi și să fii ajutat de alții în desfășurarea sarcinilor Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja în perioada următoare.

Sănătate

Tot Venus în Balanță te susține să-ți îmbunătățești starea de sănătate și să aduci schimbări stilului de viață astfel încât să ai mai mult timp pentru tine.

Horoscop zilnic Gemeni – 16 august 2021

Dragoste

Venus în Balanță îți va tranzita sectorul iubirii, prin urmare șansele de a te îndrăgosti sunt foarte mari. Dacă ești parte a unui cuplu, poți discuta despre maternitate/paternitate și te poți apropia de partener prin activități în doi. Cei care sunt păriți pot profita pentru a petrece timp cu copiii.

Carieră și bani

Cu Venus în Balanță este o perioadă de maximă creativitate, de care ar trebui să profiți din plin, indiferent în ce domeniu activezi.

Sănătate

Profită de această perioadă pentru a te dedica activităților care-ți bucură sufletul. Vei deveni mai optimism, mai vesel și poți învăța să te bucuri de tot ceea ce te înconjoară.

Horoscop zilnic Rac – 16 august 2021

Dragoste

Venus în Balanță te susține să-ți îmbunătățești relația cu membrii familiei, fie cu părinții, fie cu soțul/soția. Ideea de a-ți construi un cămin se activează puternic în cazul celor singuri, care pot cunoaște pe cineva într-un context familial.

Carieră și bani

Acest tranzit îți întoarce mult atenția către casă, către viața personală, de aceea ar trebui să fii atent și să menții echilibrul cu profesia. Unii nativi pot să-și redecoreze sau renoveza locuința.

Sănătate

Starea de spirit și universul emoțiilor sunt susținute de Venus, iar apropierea de cei dragi, dar și momentele petrecute în intimitatea căminului îți vor reîncărca bateriile.

Horoscop zilnic Leu – 16 august 2021

Dragoste

Poți profita de Venus în Balanță pentru a face o declarație de dragoste, pentru a-ți exprima sentimentele, dar și pentru a-ți îmbunătăți relația cu cei apropiați, chiar să te împaci cu unele rude, vecini.

Carieră și bani

Cât timp Venus va tranzita Balanța, te vei bucura din plin de susținere în tot ce ține de comunicare. Este o perioadă favorabilă pentru cei care învață, care susțin interviuri, ședințe, discursuri, negocieri, care dau examene sau au de rezolvat situații ce țin de acte.

Sănătate

Cu Venus în Balanță s-ar putea să crească dorința de a te plimba, de a te relaxa într-o minivacanță, așa că poți face excursii și scurte călătorii mai des.

Horoscop zilnic Fecioară – 16 august 2021

Dragoste

Este o perioadă foarte bună să lucrezi la recâștigarea încrederii în tine, să te pui în evidență prin talentele tale și să-ți crești stima de sine.

Carieră și bani

Venus în Balanță va activa sectorul tău financiar și te va susține să-ți îmbunătățești veniturile sau să-ți redresezi situația financiară. Profită și discută de salarizare sau cere să fii remunerat corespunzător pentru sarcinile care-ți vin în plus.

Sănătate

Azi te simți bine din punct de vedere emoțional și ești mai empatic și deschis către cei din jur. Simți nevoia de a avea companie și a te relaxa alături de cei dragi.

Horoscop zilnic Balanță – 16 august 2021

Dragoste

Venus intră în zodia ta și te susține să-ți îmbunătățești relația cu ceilalți, dar și relația cu tine însuți/însăți. Te poți împăca cu o persoană dragă, iar dacă ești singur, șansele de a te îndrăgosti cresc semnficativ și poți începe o nouă relație.

Carieră și bani

În relațiile profesionale vei căuta echilibrul și vei reuși să ajungi la o cale de mijloc mai ușor, ori de câte ori va fi cazul. Știi să te faci plăcut de ceilalți și asta te va ajuta să obții mai ușor ceea ce-ți dorești.

Sănătate

Cum Venus îți este guvernatoare, fără îndoială că starea ta generală se va îmbunătăți semnificativ. Este o perioadă în care te poți iubi mai mult, te poți ocupa de felul în care arăți, poți face o schimbare de look, de stil.

Horoscop zilnic Scorpion – 16 august 2021

Dragoste

Venus este planeta care-ți guvernează relațiile, așa că poți profita din plin de acest tranzit pentru a te reconecta la persoana iubită și pentru a-ți consolida relația. Dacă ești singur, nu este exclus să ai parte de o întâlnire de destin și să începi o nouă relație.

Carieră și bani

Ai susținere și în zona relațiilor profesionale și poți negocia mai ușor, poți ajunge mai ușor la o înțelegere cu ceilalți și, în plus, îți poți eficientiza munca.

Sănătate

Venus în Balanță te susține din punct de vedere al sănătății, mai ales să te reechilibrezi pe interior, psihic, emoțional și să faci pași în evoluția spirituală. Poți ierta pe cineva și te poți detașa de niște obiceiuri sau persoane toxice.

Horoscop zilnic Săgetător – 16 august 2021

Dragoste

Venus în Balanță te susține să-ți îmbunătățești relația cu prietenii, să te împaci cu o persoană dragă, să intri în noi anturaje și chiar să te simți atras de cineva cunoscut prin intermediul prietenilor sau în mediul online.

Carieră și bani

Cât timp va dura acest tranzit, șansele de a cunoaște persoane noi, importante, care să te ajute în planurile și proiectele tale sunt foarte mari. În plus, te poți face cunoscut, câștigi popularitate și te poți promova.

Sănătate

În perioada care urmează s-ar putea să fii mai sensibil vizavi de cei din jur, să te implici mai mult în a-i ajuta pe alții sau chiar să inițiezi campanii umanitare.

Horoscop zilnic Capricorn – 16 august 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea sectorului iubirii tale și acest tranzit prin Balanță te poate ajuta să-ți exprimi mai uțor sentimentele și chiar să te îndrăgostești. Dacă ai o relație solidă, poți face anunțul oficializării ei.

Carieră și bani

Venus va tranzita sectorul carierei tale, deci profită din plin pentru a te afirma, pentru a-ți atinge un obiectiv și pentru a te pune în valoare prin creativitate. Sunt nativi ale căror merite vor fi recunoascute acum.

Sănătate

Este o perioadă în care va trebui să îmbini utilul cu plăcutul și să găsești timp și pentru hobby-urile tale, dar și pentru ascensiunea profesională.

Horoscop zilnic Vărsător – 16 august 2021

Dragoste

Nu este deloc exclus ca în această perioadă să fii atras de o persoană străină, care are altă nețaionalitate și cultură, sau pur și simplu alt sistem de valori, poate un mentor, un profesor. În cuplu ajungi mai ușor la viziuni comune de viitor cu partenerul.

Carieră și bani

Venus în Balanță te susține în tot ce ține de studiu, de creștere prin învățare, așa că te poți să te înscrii la un seminar, poți să înveți o limbă străină sau chiar să primești vești favorabile din străinătate, dacă ai aplicat pentru un job.

Sănătate

Este o perioadă în care dorința de a călătorie crește și chiar poți pleca într-o vacanță. Poți folosi acest tranzit pentru a crește din punct de vedere spiritual, pentru a-ți pune la punct niște credințe și convingeri de viață.

Horoscop zilnic Pești – 16 august 2021

Dragoste

Venus în Balanță te susține să alungi monotonia din cuplu și să te reconectezi la partenerul de viață, să vă redescoperiți și să reașterneți armonia. Este o perioadă pasională, iar celor singuri le poate aduce aventuri intense care pot avea impact transformator.

Carieră și bani

Cât timp Venus va tranzita Balanța, ai toate șansele să rezolvi în avantajul tău situații ce țin de credite, litigii, partaje, să returnezi o datorie, să obții niște acte de pensionare, etc. Sunt nativi care fac investiții profitabile acum sau culeg roadele unor investiții.

Sănătate

Poți descoperi care este cauza pierderilor tale de energie și poți profita pentru a te reechilibra. În plus, renunțarea la vicii, atașamente toxice și dependențe poate contribui la îmbunătățirea stării generale.

Horoscop săptămâna 16 – 22 august 2021. „Vărsătorii” încheie o etapă importantă în viața lor

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 16 – 22 august 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 16 – 22 august 2021 poate aduce mai multă armonie în relațiile cu cei din jur.

Săptămâna 16 – 22 august 2021 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia Balanță, zodia sa de domiciliu, aspect care se petrece chiar din prima zi și aduce ocazia îmbunătățirii relațiilor cu ceilalți, în special a relațiilor sentimentale.

La mijlocul săptămânii avem parte de o conjuncție între Mercur, planeta comunciării, și războinicul Marte din zodia Fecioară, aspect acre poate aduce agitație mentală, dar și idei foarte curajoase și o mare capacitate de a-i convinge pe ceilalți și a ne susține punctul de vedere prin argumente logice, clare și concrete.

Ultima zi a săptămânii aduce o Lună Plină care se formează din nou în zodia Vărsător, și vine să accentueze ceea ce s-a petrecut la prima Lună Plină din Vărsător din iulie. Ceea ce atunci nu s-a finalizat, acum are toate șansele.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2021

Horoscopul lunii august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În prima parte a lunii august 2021 ne vom axa mai mult pe eficientizarea muncii noastre și pe îmbunătățirea stilului de viață, dat fiind că atât Venus, planeta iubirii, cât și planeta acțiunii, Marte, se află în zodia Fecioară.

Ulterior, începând cu 14 august, Venus se mută în Balanță și ne stimulează să căutăm pacea și armonia în relațiile noastre.

Tot la jumătatea lunii și Mercur, planeta comunicării și gândirii, va intra în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și ne va stimula simțul practic și gândirea analitică, chiar și critică, astfel că vom deveni mult mai atenți la detalii.

Pe data de 23 august i se alătură și Soarele aici și mai pierdem din entuziasmul caracteristic lunii anterioare, înarmându-ne cu seriozitate și răbdare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Scandal în familia lui Mădălin Păduran, după înmormântare. Narcisa, iubita tânărului, acuzată că a deschis...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
Când și unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Familia interlopului a stabilit toate detaliile
Vești TRISTE despre Kate Middleton! Starea de sănătate a Prințesei de Wales nu este deloc...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Mirela Biftoi ar fi fost ucisă pentru o datorie de mii de lei! Sora ei...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
Devine OBLIGATORIU în România. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi, 16 Aprilie
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
Cine este tânărul de 23 de ani care a încetat din viață într-un cumplit accident...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
NASA bate în retragere! Aducerea mostrelor de pe Marte costă prea mult