Horoscopul zilei de 26 ianuarie 2021. „Scorpionii” au parte de tensiuni în relații

Horoscopul zilei de 26 ianuarie 2021. „Scorpionii” au parte de tensiuni în relații
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 26/01/2021, 10:55
Actualizat: 26/01/2021, 13:58

Horoscopul zilei de 26 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un aspect tensionat între Soare, din zodia Vărsător și Uranus, planeta neprevăzutului și surprizelor, din zodia Taur. Contextul vorbește despre o stare de tensiune pe care o putem resimți mai puternic acum și care ne poate stimula dorința de a face o schimbare în viața noastră. Mulți nativi care au acumulat frustrări până acum, azi pot răbufni. Din punct de vedere emoțional, ne bucurăm de susținerea Lunii în tranzit prin zodia Rac să depășim cu bine ziua.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 26 ianuarie 2021

Dragoste

Astăzi te vei preocupa mai mult de casă și familie. Posibil să faci unele cheltuieli pentru locuință sau să te implici în rezolvarea unor chestiuni administrative.

Carieră și bani

Un proiect profesional în care ești implicat te poate nemulțumi din punct de vedere financiar și asta te poate stimula să porți unele negocieri sau, cel puțin, să-ți dorești asta.

Sănătate

Marte, guvernatorul tău, se va desprinde de conjuncția cu Uranus și asta îți poate aduce și ție o mai mare liniște și pace. Zona emoțională poate fi stimulată astăzi.

Horoscop zilnic Taur – 26 ianuarie 2021

Dragoste

Plusul acestei zile este capacitatea de a comunica cu ceilalți într-un mod destul de sensibil, emoțional și empatic. Folosește-te de acest aspect pentru clarificarea neînțelegerilor din relațiile tale.

Carieră și bani

Aspectul tensionat al zilei pe tine te va amprenta î mod direct, iar sectorul vizat este cel al carierei. Evită să te cerți cu superiorii și apelează la calm, înțelegere și înțelepciune pentru a rezolva neînțelegerile. S-ar putea ca o autoritate din viața ta să-ți ceară să faci unele schimbări de atitudine pe care tu să nu le accepți prea ușor.

Sănătate

Este posibil să fii mai agitat astăzi, poate și mai critic cu tine, însă din punct de vedere al sănătății nu se întrevăd probleme. Dacă-ți consumi prea multe resurse la locul de muncă, ar fi bine să te odihnești pe măsură.

Horoscop zilnic Gemeni – 26 ianuarie 2021

Dragoste

Sistemul tău de credințe este în atenția ta și chiar dacă inconștient, cumva tu simți că unele orizonturi se schimbă. Viașa sentimentală se îmbunătățește de la zi la zi.

Carieră și bani

S-ar putea ca astăzi să resimți destul de intens dorința de a renunța la ceva din viața ta, însă dacă este vorba de o renunțare profesională, atunci fii foarte atent pentru că este multă confuzie la mijloc. Nu renunța la ceva sigur pentru o iluzie.

Sănătate

Este foarte probabil ca afecțiuni mai vechi sau cronice să se facă resimțite astăzi, iar dacă te simți mai obosit ca de obicei este perfect normal pentru această perioadă, așa că odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Rac – 26 ianuarie 2021

Dragoste

Astăzi te poți baza din plin pe ajutorul și sprijinul celor dragi. Partenerul de viață s-ar putea să aibă unele probleme financiare, dar împreună veți depăși momentul. Moment bun pentru reîmprospătarea vieții intime.

Carieră și bani

Resursele celorlalți devin utile pentru tine și nu ezita să te folosești de ele atâta timp cât nu aduci prejudicii altora. Posibile rezolvări legate de acte, asigurări, credite și tot ce ține de zona materială.

Sănătate

Luna îți traversează zodia astăzi și te simți plin de energie, vitalitate, ești mai sensibil și mai atent la nevpile tale, dar și la dorințele celorlalți.

Horoscop zilnic Leu – 26 ianuarie 2021

Dragoste

Fă un efort astăzi pentru a nu te certa cu partenerul de viață. Este posibil ca acesta să-ți reproșeze că te preocupi prea mult de carieră și că îl neglijezi. Cumva, tu i-ai dat prea multă putere din dorința de a face lucrurile să meargă între voi.

Carieră și bani

Relațiile cu colaboratorii, asociații și superiorii sunt foarte tensionate astăzi și un conflict poate fi dus la extrem astfel că nu este exclus să apară o schimbare profesională forțată. Dă dovadă de adaptabilitate, găsește echilibrul între tine și ceilalți și vei reuși să faci față contextului, mai ales că nu-ți lipsește încrederea în tine.

Sănătate

Soarele, guvernatorul tău, este aspectat tensionat de Uranus și asta te poate agita peste măsură, te poate face mai conflictual și îți poate induce o doză mai mare de stres. Recomandarea este de odihnă cât mai multă.

Horoscop zilnic Fecioară – 26 ianuarie 2021

Dragoste

Încercă să te adaptezi pe cât de mulți poți la ideile altora, să fii mai deschis altor viziuni și asta te poate ajuta foarte mult în plan sentimental. Oricum, vor urma aspecte foarte bune în sectorul iubirii.

Carieră și bani

Dacă vrei să te faci remarcat la locul de muncă, s-ar putea ca cei din preajma ta, colegii, să nu vadă cu ochi buni această situație. Partea cu plus este că știi să pui problema în așa fel încât să fii pe placul tuturor. Empatia de care dai dovadă astăzi îți este de ajutor.

Sănătate

Soarele se află în casa sănătății tale, dar fiind tensionat este posibil ca și tu să resimți o lipsă de energie, să te simți mai lipsit de vlagă. Nu exagera cu nimic și încearcă să schimbi în stilul de viață ceea ce te nemulțumește și obosește.

Horoscop zilnic Balanță – 26 ianuarie 2021

Dragoste

Din punct de vedere sentimental nu este momentul să te arunci în aventuri. Poți flirta, poți glumi, dar rezumă-te la atât.

Carieră și bani

Simți nevoia să dai frâu liber talentelor tale, însă creativitatea ta s-ar putea să nu fie înțeleasă și apreciată de ceilalți la adevărata valoare. Nu te mâhni. Continuă să fii tu însuți.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate foarte bună.

Horoscop zilnic Scorpion – 26 ianuarie 2021

Dragoste

Pot apărea surprize în cuplu, poate atitudini ale partenerului mai greude înțeles, însă astăzi nu te implica în conflicte. Vei vedea că lucrurile încep să se liniștească în perioada următoare.

Carieră și bani

Relațiile cu colaboratorii și asociații, cu persoanele cu care ai relații profesionale pot fi destul de frusrante astăzi și va trebui să eviți să te bazezi pe ajutorul acestora.

Sănătate

Te simți bine, în putere și nu ai de ce să-ți faci probleme.

Horoscop zilnic Săgetător – 26 ianuarie 2021

Dragoste

Sunt aspecte care pot să te facă mai dornic de flirt. Unii nativi pot fi atrași de persoane din anturaj, persoane cu care desfășoară activități comune.

Carieră și bani

Nu te aștepta să empatizezi prea bine cu colegii de muncă, mai ales dacă tu ai idei bune și le expui cu entuziasm. Ceilalți se pot simți frustrați și pot fi acizi, dar tu vei da dovadă de multă putere de convingere.

Sănătate

Te bucuri de energie, iar acest aspect te poate determina să exagerezi cu munca, așa că nu te mira dacă spre seară vei fi extrem de obosit, chiar extenuat.

Horoscop zilnic Capricorn – 26 ianuarie 2021

Dragoste

Sunt aspecte bune care vizează viața de cuplu și azi reușești să te dedici mai mult partenerului și nevoilor sale.

Carieră și bani

Azi vatrebui să ai mare grijă la cheltuieli pentru că ai tendința de a fi cu dare de mână. În plus, evită speculațiile financiare. Poți pierde bani.

Sănătate

Începi de astăzi să-ți recapeți ușor, ușor mare parte din energie, doar că va trebui să ai grijă cum o canalizezi pentru a nu exagera. Excesul îți poate dauna astăzi pe toate planurile.

Horoscop zilnic Vărsător – 26 ianuarie 2021

Dragoste

Azi va trebui să ai mare, mare grijă la tensiunile cu familia, mai ales cu părinții. Pot apărea discuții din cauza unor sarcini casnice sau alte aspecte legate de locuință.

Carieră și bani

Ai tendința de a te apuca de mai multe lucruri odată și pe niciunul să nu-l finalizezi. Tu vei simți că le poți face pe toate, vei avea chef de muncă, dar de fapt nu vei concluziona și încheia nimic.

Sănătate

Deși Soarele este în zodia ta și-ți aduce energie, aspectul tensionat pe care-l face cu Uranus astăzi te va agita atât de mult încât te vei simți mai degrabă epuizat. În plus, poți dori să faci ceva, dar pe parcurs îți pierzi ideea, iar asta te va stresa.

Horoscop zilnic Pești – 26 ianuarie 2021

Dragoste

În drafoste ai poftă să flirtezi mai mult, să cucerești, să faci chiar declarații siropoase. Întreabă-te și dacă ceea ce spui este ceea ce simți cu adevărat. S-ar putea să fii tentat să-ți ascunzi emoțiile.

Carieră și bani

Poți avea parte de unele discuții neașteptate în plan profesional sau poae fi vorba de o propunere de renegociere a unu contract pe care încă să nu știi cum să o abordezi.

Sănătate

Te apasă în continuare trecutul și astăzi s-ar putea să-ți dai seama mai exact despre ce este vorba, iar dacă știi despre ce este vorba, s-ar putea să găsești și calea de rezolvare a conflcitului interior. Ascultă sfatul altora. Unii nativi pot decide să apeleze la un psiholog sau orice altă persoană care le poate fi mentor spiritual.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Horoscopul lunii ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect care ne va domoli și ne va da putere să consolidăm ceea ce deja avem, însă nu va stimula noile acțiuni, decât dacă acestea au legătură directă cu obținerea confortului financiar și emoțional. Simțul practic, răbdarea și încăpățânarea vor crește.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va responsabiliza, maturiza și ajuta să consolidăm relațiile cu ceilalți. De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va activa zodia Vărsătorului și ne va stimula gândirea și exprimarea liberă.

Horoscop săptămânal, 25-31 ianuarie 2021. Schimbări importante în viața „Leilor”

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 25 – 31 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 25 – 31 ianuarie 2021 poate mai multă bucurie și entuziasm în viața noastră și o viziune mult mai optimistă asupra viitorului.

Săptămâna 25 – 31 ianuarie 2021 se remarcă printr-o conjuncție între Soare și Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, care va aduce oportunități și șanse în viața noastră, dar și un entiziasm mai mare. Ne putem bucura, detensiona după o perioadă extrem de aglomerată.

Pe de altă parte, se va forma o Lună Plină în zodia Leu, eveniment care va conducă la încheierea unei etape de viață și la deschiderea unui nou capitol.

În plan sentimental, săptămâna 25 – 31 ianuarie 2021 se remarcă prin conjuncția dintre Venus, planeta iubirii, și Pluto, planeta transformărilor profunde, din zodia Capricorn, context care ne va stimula puterea de a ierta și de a iubi, care ne va aduce ocazia de a ne regenera sentimentele și a o lua de la capăt.

Pe data de 30 ianuarie 2021, Mercur, planeta comunicării, va intra în retrogradare până pe data de 21 februarie, semn că este momentul unor reevaluări și reanalize importante legate de deciziile noastre, dar mai ales de sistemele de credințe, de tiparele de gândire.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Explozie la rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Care este cauza incendiului
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Samsung Galaxy A55 și A35 au fost lansate în România. Primele noastre impresii
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Omenirea, speriată cu strategii pentru o nouă pandemie. Ce s-a întâmplat la Geneva
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii de știință au descoperit efectul ciudat al sarcinii asupra vârstei biologice