Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2020. Taurii sunt irascibili și agitați

Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2020. Taurii sunt irascibili și agitați
Nu rata horoscopul zilnic, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 27/11/2020, 06:24

Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Venus, planeta iubirii, aflată în tranzit prin zodia Scorpion va face o opoziție cu Uranus, planeta neprevăzutului și a surprizelor, aflată în retrogradare în zodia Taur, acolo unde tocmai a intrat și Luna. Acest context astrologic prevestește tensiuni și răsturnări de situație în relații, dar și evenimente financiare neașteptate. Este recomandat ca astăzi să ne ascultăm mai mult intuiția și să fim înțelepți în dialog.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 27 noiembrie 2020

Dragoste

S-ar putea să fii surprins de atitudinea partenerului și luat pe nepregătite de un context relațional. Poți avea discuții neașteptate și tensionate despre viața intimă sau despre bani.

Carieră și bani

Azi ai mai multă grijă la modul în care-ți administrezi cheltuielile. Asigură-te că ai făcut toate plățile pentru a nu avea surprize. Unii nativi pot fi surprinși de o situație care vizează creditele, asigurările, moștenirile, litigiile, bunurile materiale.

Sănătate

Ai mai multă grijă la propriile tale frici pe care le lași să se accentueze și din cauza asta poți lua decizii greșite.

Horoscop zilnic Taur – 27 noiembrie 2020

Dragoste

Poți avea parte de răsturnări de situație în cuplu și ar fi bine să nu lași monotonia să se instaleze. Ai nevoie de o conectare profundă la partener, dar totodată și de menținerea propriei tale libertăți.

Carieră și bani

Mai multă atenție la relațiile cu colaboratorii și asociații, cu partenerii de afaceri pentru că pot apărea conflicte care să schimbe un context, poate chiar un contract.

Sănătate

Încearcă să te odihnești mai mult pentru că zona de imprevizibilitate în care te afli te poate bulversa și demobiliza și poți fi mai agitat, mai irascibil decât de obicei.

Horoscop zilnic Gemeni – 27 noiembrie 2020

Dragoste

Ai tendința de a fi mai interiorizat, mai închis în tine și mai analitic. Mintea ta funcționează în cele mai neobișnuite moduri. Dacă ai nemulțumiri, dezamăgiri, încearcă să duci totul către zona de creativitate.

Carieră și bani

Pot apărea fel și fe de contexte neașteptate la locul de muncă, dialoguri ciudate cu colegii și situații neprevăzute. Fii mai pregătit să te adaptezi noului.

Sănătate

Starea de sănătate este supusă vulnerabilităților și de preferat ar fi să nu pui la suflet tot ce auzi sau tot ce se petrece în jurul tău.

Horoscop zilnic Rac – 27 noiembrie 2020

Dragoste

Poți avea parte de surprize și răsturnări de situație în plan sentimental, fie că ai deja o relație, fie că erai în tatonări. Ai nevoie de prieteni, însă și de aici pot veni surprize și dezamăgiri. Ceea ce te poate salva în cuplu este comunicarea sinceră și profundă cu partenerul.

Carieră și bani

Întreaga săptămână ai dat dovadă de multă creativitate și inspirație și azi nu face excepție. S-ar puete să ai parte de dialoguri îndrăznețe cu colaboratorii, partenerii de afaceri, poate chiar negociezi un contract. Azi ai idei ingenioase

Sănătate

Te bucuri de energie și de o stare bună de sănătate. Ai foarte multă poftă de viață și asta te ajută să faci lucruri noi, inedite.

Horoscop zilnic Leu – 27 noiembrie 2020

Dragoste

Posibil să ai parte de situații care vizează viața de familie care să te ia prin surprindere. Poate vrei să te muți într-o locuință nouă sau poate partenerul vine cu vești, cu dialoguri neașteptate.

Carieră și bani

Fii mai atent la imaginea ta profesională, la modul în care te îndrepți către atingerea unor obiective pentru că azi poți avea parte de contexte inedite, imprevizibile legate de carieră, de funcție.

Sănătate

Simți să-ți exteriorizezi mai mult emoțiile și asta te poate ajuta în echilibrarea stării de sănătate, mai ales dacă faci o terapie în această perioadă.

Horoscop zilnic Fecioară – 27 noiembrie 2020

Dragoste

Comunicarea este un punct forte care te ajută săp cucerești pe cine-ți dorești sau aă ajungi la profunzimile sufetului persoanei iubite. Poți trăi experiențe inedite alături de partener.

Carieră și bani

Posibil să ai atât de multe curiozități în această perioadă încât să dezgropi dedesupturi și să fii surprinsă de ceea ce afli. Posibile conflicte de opinie, contraziceri pe teme legate de principii și viziuni. Dă dovadă de adaptabilitate la nou.

Sănătate

Posibil ca nevoia ta de liniște să fie răsturnată de fel și fel de vești și contexte surprinzătoare. Chiar dacă le vei face față, te vor stresa și agita.

Horoscop zilnic Balanță – 27 noiembrie 2020

Dragoste

În cuplu poți fi luat prin surprindere de nevoie partenerului, fie legate de intimitate, fie legate de bani. Evită să dai naștere tensiunilor. Pune-te mai mult în valoare. Poate fi o problemă stima de sine scăzută.

Carieră și bani

Evită să te autosabotezi financiar. Ai tendința de a face cheltuieli pe fond emoțional și azi ar fi de preferat să eviți investițiile cu grad de risc. Posibil să ai surprize care vizează un bun material, credite, asigurări, pensii, taxe, impozite, așa că asigură-te că ești la zi cu toate plățile.

Sănătate

Ești mai agitat, mai irascibil și mai pus pe harță decât de obicei și ai face bine să cauți să te relaxezi mai mult, să te odihnești și să dai frâu liber acelor pasiuni pe care le-ai inhibat până acum.

Horoscop zilnic Scorpion – 27 noiembrie 2020

Dragoste

Se întrevăd răsturnări de situație în cuplu și momente inedite cărora cu greu vei ști să le faci față. Nevoile partenerului pot fi cele care te iau cel mai mult prin surprindere, mai ales nevoia de independență și libertate.

Carieră și bani

S-ar putea să ai parte de surprize neașteptate în ceea ce privește un contract profesional sau să ai tensiuni cu asociații și colaboratorii.

Sănătate

Ai energie și ești pus pe acțiune așa că astăzi poți lua prin surprindere pe cei din jur cu cheful tău de a te distra și socializa.

Horoscop zilnic Săgetător – 27 noiembrie 2020

Dragoste

Posibil să ai parte de dialoguri profunde în cuplu și să ajungi până la sufletul partenerului. Ești luat prin surprindere de propriile tale gânduri și amintiri.

Carieră și bani

Unele dialoguri și negocieri se pot dovedi chiar roditoare astăzi. Poți da dovadă de idei și de intuiție financiară foarte bune. Este posibil să te confrunți cu unele situații imprevizibile la locul de muncă, să fii luat prin surprindere de un context

Sănătate

Ești mai agitat decât de obicei și asta pentru că în mintea ta se petrec multe. Unii nativi pot fi cuprinși de nostalgie, deși credeau că au depășit un context și asta poate aduce o profundă star de interiorizare.

Horoscop zilnic Capricorn – 27 noiembrie 2020

Dragoste

Pot apărea situații neașteptate în viața sentimentală, mai ales dacă ești într-o poveste de dragoste aflată la început. S-ar putea ca prietenii să te surprindă cu atitudinea lor.

Carieră și bani

Ai idei bune și multă intuiție în ceea ce privește un proiect personal sau de grup. Zona de creativitate este puternic aspectată astăzi, așa că poți da naștere unor adevărate inovații, unor lucruri inedite.

Sănătate

Nu-și face prea multe planuri astăzi pentru că s-ar putea ca acestea să ți se dea peste cap și să te enervezi. Ai nevoie de relaxare și este o zi bună să faci mai mult sport.

Horoscop zilnic Vărsător – 27 noiembrie 2020

Dragoste

Poți avea parte de situații imprevizibile care vizează casa și familia, să fii luat pe nepregătite de un astfel de context. Poate trebuie să repari ceva în locuință sau să te muți.

Carieră și bani

Azi ai mai multă grijă la dialogurile cu superiorii și la veștile profesionale care vin. Posibil să ai parte de situații surprinzătoare la care va trebui să te adaptezi din mers.

Sănătate

Poți fi mai obosit, mai agitat și mai conflictual decât de obicei, așa că profită că este vineri și odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Pești – 27 noiembrie 2020

Dragoste

O serie de principii sentimentale, convingeri și credințe îți pot fi date peste cap astăzi. Nu-ți face prea multe planuri pentru că va fi greu să le urmezi din cauza situațiilor neprevăute care pot apărea. Dialoguri plăcute cu prietenii. Poți primi sfaturi bune de la aceștia.

Carieră și bani

Dai dovadă de o curiozitate aparte, cercetezi, pui întrebări, cauți răspunsuri în cele mai inedite moduri. Ai mai multă grijă la dialog și negocieri pentru că poți comite imprudențe. Ai, în schimb, intuiție și idei bune, legate de un proiect personal.

Sănătate

Mintea ta funcționeazăa stăzi în cele mai neobișnuite moduri și poți fi destul de obosit, tracasat și irascibil. Odihna va fi necesară. Ai mai multă grijă la deplasări!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Scandal în familia lui Mădălin Păduran, după înmormântare. Narcisa, iubita tânărului, acuzată că a deschis...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
Când și unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Familia interlopului a stabilit toate detaliile
Vești TRISTE despre Kate Middleton! Starea de sănătate a Prințesei de Wales nu este deloc...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Pensii aproape duble după recalculare! Ce români vor trece de la 2.100 de lei la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
Locuința lui Salman Khan, ținta unui atac armat. Cum se simte marele actor
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
Cine este tânărul de 23 de ani care a încetat din viață într-un cumplit accident...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
NASA bate în retragere! Aducerea mostrelor de pe Marte costă prea mult