Horoscopul zilei de 28 martie 2021. Lună Plină în zodia Balanță

Horoscopul zilei de 28 martie 2021. Lună Plină în zodia Balanță
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 28/03/2021, 08:59
Actualizat: 28/03/2021, 09:02

Horoscopul zilei de 28 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc Lună Plină în zodia Balanță, eveniment astrologic menit să aducă schimbări în relațiile noastre, fie ele profesionale, fie ele sentimentale.

Este nevoie să realizăm ceea ce ne face să suferim în raport cu ceilalți și să vindecăm pentru a găsi echilibrul între noi și ei.

Pentru că Luna Nouă este un moment al apogeului, al încheierii unei etape, este foarte probabil ca unele relații să se încheie definitiv acum, mai ales acele relații de natură karmică.

Pe de altă parte, contextul astrologic susține regenerarea și revitalizarea relațiilor, dacă între parteneri există voință și mai ales comunicare sinceră și deschisă.

Luna Plină din Balanță va fi intens resimțită în următoarele două săptămâni, însă impactul său va fi puternic și în următoarea jumătate de an.

Cel mai mult vor fi afectați cei care sunt născuți în Berbec, Rac, Balanță și Capricorn cu precădere în prima jumătate a intervalului zodiei), dar și cei care au ascendent aici sau au planete în astrograma natală în aceste zodii.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 28 martie 2021

Dragoste

Luna Plină din Balanță se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și poate aduce încheierea unei relații în care nu te-ai simțit iubit, apreciat, valorificat, însă ești susținut să revitalizezi o relație dacă reușești să descoperi cauza problemelor și să ajungi la un echilibru cu partenerul.

Carieră și bani

Nici relațiile profesionale nu vor scăpa de influența acestei lunații, de aceea este important să-ți analizezi colaborările și să vezi alături de care vrei să mai continui. Poți culege roadele unor contracte demarate cu jumătate de an în urmă.

Sănătate

Este foarte probabil să simți destul de intens această lunație, mai ales dacă sunt probleme în viața ta sentimentală și profesională. Posibil ca unele gânduri să nu te lase să te odihnești.

Horoscop zilnic Taur – 28 martie 2021

Dragoste

Luna Plină din Balanță te poate ajuta să conștientizezi situații din trecut care se cer rezolvate și vindecate, mai ales situații sentimentale, dat fiind că Venus, guvernatoarea ta și planeta iubirii, este implicată direct în această lunație.

Carieră și bani

Este un moment bun să culegi roadele unor activități profesionale pe care le-ai început în urmă cu aproximativ jumătate de ani. Poți ajunge la apogeu cu unele proiecte, însă trebuie să-ți conștientizezi temerile legate de afirmarea ta și să le depășești.

Sănătate

Luna Plină din Balanță se petrece pe o casă a sănătății și este posibil să-ți evidențieze niște afecțiuni, poate chiar mai vechi, pe care trebuie să le vindeci. Nu este exclus să te confrunți cu insomnii.

Horoscop zilnic Gemeni – 28 martie 2021

Dragoste

Luna Plină din Balanță se petrece chiar în sectorul iubirii și-ți cere să-ți schimbi modul în care iubești, modul în care-ți oferi dragostea. Este posibil să simți că ceilalți nu-ți oferă la fel cât aștepți tu, însă poate fi vorba de o rană sentimentală pe care trebuie să o vindeci, o rană care are legătură cu modul în care ești obișnuit să primești iubirea.

Carieră și bani

Tot Luna Plină din Balanță poate aduce culegerea roadelor în cazul nativilor care în ultimele șase luni și-au explorat pasiunile și hobby-urile.

Sănătate

Învață să te iubești mai mult pe tine și vei vedea că îți recâștigi bucuria de a trăi.

Horoscop zilnic Rac – 28 martie 2021

Dragoste

Luna Plină din Balanță se petrece în sectorul familiei și poate fi un moment intens care aduce la lumină probleme din cămin sau legate de părinți. Este nevoie să fii mai puțin autoritar în relațiile cu cei dragi și să găsești un echilibru în acest sens.

Carieră și bani

Tot această lunați poate fi responsabilă de anumite nemulțumiri profesionale pe care le vei resimți mai intens acum, însă cerința ei este să găsești une chilibru între casă și carieră. Nu lăsa să se încline balanța într-una din direcții pentru că poți pierde în cealaltă.

Sănătate

Este posibil să te simți mai agitat, mai neliniștiti ca de obicei, dat fiind că Luna îți este guvernatoare și este tensionată de Soare. Nu sunt excluse nici insomniile.

Horoscop zilnic Leu – 28 martie 2021

Dragoste

Este posibil să fii mai irascibil și mai agitat ca de obicei în dialogul cu cei din jur, iar Luna Plină din Balanță poate accentua mult această stare dat fiind că se petrece pe casa comunicării. Este nevoie să-ți schimbi modul în care comunici cu cei din jur pentru a găsi acel echilibru de care ai nevoie pentru a fi liniștiti. Posibile mesaje și vești neașteptate.

Carieră și bani

Lunația de azi îți poate aduce informații prețioase, dialoguri care pot contribui la elucidarea unor contexte de viață. În cazul unor nativi, poate avea legătură cu un examen, interviu, ședință și cu obținerea unui rezultat favorabil.

Sănătate

Este nevoie să fii mai atent la deplasările pe care le faci și să nu te agiți, mai ales dacă ești la volan.

Horoscop zilnic Fecioară – 28 martie 2021

Dragoste

Acest context astrologic de astăzi este foarte intens, pasional și-ți poate evidenția o vulnerabilitate pe care o ai în raport cu ceva sau cineva, de exemplu o dependență de partenerul de viață care se cere vindecată.

Carieră și bani

Luna Plină din zodia Balanță se formează în sectorul tău financiar și poate reperezenta momentul culegerii unor roade, momentul în care un proiect, activitate ajunge la apogeu și primești banii. Pentru alți nativi poate fi vorba de câștiguri materiale în urma expunerii unui talent.

Sănătate

O serie de frici, temeri, fie că este vorba de frica de sărăcie, teama de a pierde pe cineva, se pot evidenția acum cu scopul de a le conștientiza și de a te elibera de ele.

Horoscop zilnic Balanță – 28 martie 2021

Dragoste

Luna Plină se petrece chiar în zodia ta și este un moment de maximă intensitate care îți poate aduce conștientizări importante care te vor stimula să treci la un nou capitol în viața ta persoanlă și relațională. O relație în care ai oferit prea mult, în care ai făcit prea multe compromisuri și echilibrul nu s-a așternut este posibil să se încheie acum.

Carieră și bani

În principiu, această lunație din zodia ta este importantă pentru a observa ce te rănește în raport cu ceilalți, care sunt nemulțumirile pe care le ai și, implicit, pentru a vedea dacă merită să rămâi într-o colaborare sau nu.

Sănătate

Este posibil să fii mai agitat ca de obicei, mai neliniștit și să pari mai greu de înțeles de către ceilalți. Nu ar strica să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Scorpion – 28 martie 2021

Dragoste

Luna Plină din Balanță îți cere să te uiți în trecutul tău și să vezi care sunt situațiile care te împiedică să evoluezi. Este foarte probabil ca o relație cu un partener care te rănește să se încheie acum. În plus, nu este exclus ca unele secrete să iasă la suprafață.

Carieră și bani

Este un context astrologic care-ți poate evidenția niște frici, vicii, dependențe care nu te lasă să faci pași în față. Fii atent la aceste aspecte pentru a te putea detașa de ele.

Sănătate

Luna Plină din Balanță se petrece pe casa sănătății și-ți cere mai multă atenția la unele posibile afecțiuni cronice. Este momentul să vezi ce trebuie să schimbi în rutina zilnică pentru a-ți îmbunătăți viața.

Horoscop zilnic Săgetător – 28 martie 2021

Dragoste

Luna Plină din Balanță activează axa iubirii și este posibil să vezi dintr-o altă persectivă o relație sentimentală. Poți trece de la prietenie la iubire sau viceversa. Totodată, este nevoie să fii mai atent la prietenii tăi și să vezi cine te reprezintă cu adevărat și cine nu.

Carieră și bani

O serie de proiecte pot ajunge acum la apogeu și poți culege roadele. În unele cazuri, planuri demarate în urmă cu jumătate de ani se pot contura.

Sănătate

Distrează-te mai mult, relaxează-te, ieși cu prietenii și activează-ți viața socială. Vei observa că starea de spirit se va îmbunătăți.

Horoscop zilnic Capricorn – 28 martie 2021

Dragoste

Relația cu autoritățile din viața ta, fie că este vorba de părinți, fie că este vorba de șefi poate ajunge într-un punct culminant în care se cer noi reguli. Nu este exclus să se încheie relațiile prea autoritare, în care șansele de stabilire a echilibrului sunt minime sau inexistente.

Carieră și bani

Luna Plină din Balanță activează puternic sectorul carierei și poat fi vorba de un moment în care acțiunile tale profesionale ajung la apogeu. Poți culege roadele muncii tale din ultima jumătate de an și pentru unii nativi poate fi vorba chiar de o avansare în funcție.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă stresul profesional poate fi resimți mai intens în aceste zile.

Horoscop zilnic Vărsător – 28 martie 2021

Dragoste

Este momentul să ajungi la un compromis, la o cale de mijloc într-o relație pe care o ai. Unele principii și convingeri trebuie schimbate pentru ca doi parteneri aflați la distanță (nu neapărat fizică) să se reapropie.

Carieră și bani

Luna Plină din Balanță poate fi un moment care multor nativi le poate aduce obținerea unei diplome, culegerea roadelor unor contexte care au început în urmă cu jumătate de an și care au contribuit la dezvoltarea lor, persoanlă sau profesională.Pot veni vești din străinătate.

Sănătate

Înceracă să fii mai atent la deplasări, la călătorii și să te preocupi mai mult de explorarea virtuală a unor noi domenii de interes.

Horoscop zilnic Pești – 28 martie 2021

Dragoste

Luna Plină din Balanță are legătură cu viața ta sexuală și poate fi un moment care ajută la reaprinderea unei pasiuni, la înflăcărarea vieții de cuplu sau, din contră, poate aduce încheierea unei aventuri, a unei relații secrete. Sunt nativi care acum se pot detașa de o obsesie, de dependența pe care au dezvoltat-o față de un fost partener de viață toxic.

Carieră și bani

Tot Luna Plină din Balanță îți poate aduce ocazia culegerii unor roade financiare, mai ales dacă în ultima jumătate de an ai investit niște bani. Este un moment în care unii nativi pot prelua o moștenire, un bun material, pot obține roadele unor demersuri juridice.

Sănătate

O serie de frici se pot activa acum și s-ar putea să-ți aducă insomnii, de la frici legate de pierderile financiare, la frici legate de pierderea unei persoane dragi.

Horoscop săptămâna 22 – 28 martie 2021. Berbecii sunt în centrul acțiunii

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 22 – 28 martie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 22 – 28 martie 2021 poate aduce un conflict între rațiune și visare și astfel putem fi mai confuzi decât de obicei, motiv pentru care nu este recomandat să luăm decizii de amploare.

Săptămâna 22 – 28 martie 2021 se remarcă printr-o serie de aspecte tensionate pe care le fac planetele Mercur din Pești și Marte din Gemeni, atât cu Nodurile Lunare, cât și între ele, ceea ce denotă multă tensiune, agitație, confuzie și o doză mare de impulsivitate în luarea deciziilor, dar și acțiuni îndrăznețe, dar negândite.

Săptămâna se deschide totuși cu un trigon între Marte și Saturn, deci acțiunile nastre vor fi atent calculate, vom avea răbdare și o bună capacitate de concentrare, însă lucrurile se pot schimba de miercuri încolo.

Soarele și Venus își unesc energiile într-o conjuncție în zodia Berbec, care va fi izvor de energie, ambiție, dorință și pasiune. Iubirea de sine crește, dar și interesul pentru noi povești de iubire sau pentru îmbunătățirea realațiilor actuale.

Horoscopul săptămânii 22 – 28 martie 2021 se încheie cu o Lună Plină în zodia Balanță, moment intens care poate aduce ocazia unor schimbări semnificative în relațiile cu cei din jur.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Horoscopul lunii martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna martie 2021 debutează cu intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, ipostază din care ne va stimula să spunem ceea ce gândim, direct și fără ocolișuri. Mintea ne va funcționa rapid, vom fi ageri în gândire și vom fi mult mai determinați să căutăm adevărul în informațiile pe care le auzim.

Odată cu ingresul Soarelui în zodia Berbec, pe data de 20 martie, va debuta noul an astrologic și va fi momentul care va marca echinocțiul de primăvară. La braț cu Soarele pășește și Venus, planeta iubirii, aspect care ne va înflăcăra sentimental, ne va face mai pasionali și mai dornici să ne manifestăm sentimentele.

A doua jumătate a lunii stă sub confuzia și iluzia pe care le imprimă tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Pești. Vom fi mai visători într-ale rațiunii, dar și mai intuitivi, cu mai multă imaginație și mai sensibili în dialog, fiind mai capabili să atingem coarda sensibilă. Totuși, acest tranzit nu este o perioadă bună de luat decizii majore și importante.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
FOTO. Cum mai arată Diana Gureșoaie, „Strâmba lui Dodel”. Fosta iubită a lui Cristi Tănase...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
VIDEO Un consilier PNL a uitat să închidă camera în timpul unei ședințe pe Zoom...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Oana Radu, acuzații dure la adresa fostului soț: ,,Mi-a spus că ne bate pe amândouă”....
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Șoferii care circulă prea încet, „vânați” cu drona - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Apple ar urma să lanseze noi iPad-uri, după un an de pauză
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Viteză fără precedent! O universitate a creat Internetul de 4,5 milioane de ori mai rapid