Horoscopul zilei de 29 iulie 2021. Războinicul Marte intră în zodia Fecioară

Horoscopul zilei de 29 iulie 2021. Războinicul Marte intră în zodia Fecioară
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 29/07/2021, 07:47
Actualizat: 29/07/2021, 08:17

Horoscopul zilei de 29 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Planeta responsabilă cu modul în care noi acționăm, Marte, intră astăzi în zodia Fecioară, după aproximativ doi ani de când nu a mai fost aici.

Marte va tranzita Fecioara până pe 15 septembrie, timp în care acțiunile noastre vor fi mult mai calculate, mai pragmatice și mai ordonate.

Vom avea răbdare, atenție la detalii, dar și o doză mai mare de criticism și perfecționism. Este o perioadă în care ne canalizăm atenția asupra muncii și sănătății, dorind să facem ordine în viața noastră.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 29 iulie 2021

Dragoste

Marte este guvernator al sectorului intimității tale și te poate susține în acest tranzit să faci puțină ordine în relațiile amoroase, mai ales dacă este vorba de aventuri și relații tabu.

Carieră și bani

Marte în Fecioară te va focusa foarte mult pe muncă și vei avea spor în toate activitățile pe care le vei întreprinde. Devii mai serios, responsabil și răbdător.

Sănătate

Cum Marte este și guvernatorul tău, acest tranzit de acum te va stimula să vii cu schimbări legate de stil de viață de rutină zilnică, astfel încât să-ți îmbunătățești starea de sănătate.

Horoscop zilnic Taur – 29 iulie 2021

Dragoste

Marte în Fecioară va activa chiar sectorul iubirii și cum este și guvernatorul relațiilor tale te va susține să faci curat în viața de cuplu. Nu va fi o perioadă pasională, cât pragmatică.

Carieră și bani

Dacă vrei să intri în competiții, dacă vrei să-ți dezvolți o pasiune, acum ai ocazia să pui pietre la temelie pentru că vei avea o creativitate și un simț artistic foarte practice.

Sănătate

Marte activează un sector al distracției și al bucuriei, însă de data aceasta mai degrabă vei căuta să te relaxezi în timpul liber decât să te obosești cu activități distractive. Totuși, poți simți nevoia de a te dedica unui hobby care presupune mișcare.

Horoscop zilnic Gemeni – 29 iulie 2021

Dragoste

Marte în Fecioară s-ar putea să te facă mai conflictual cu familia și în special cu părinții. Ai grijă să nu devii prea critic și prea cicălitor.

Carieră și bani

În perioada în care Marte va traversa Fecioara energia ta și mare parte din acțiuni se pot îndrepta către casă, fie că este vorba de o renovare, o mutare, o reorganizare a sarcinilor în gospodărie, și mai puțin te va interesa sectorul profesional, dar asta nu înseamnă că nu vei avea provocări și din aceea direcție menite să te forțeze să găsești un echilibru între cele două sectoare.

Sănătate

Profită de acest tranzit și vizitează locurile copilăriei. Orice acțiune în direcția aceasta te poate stimula emoțional. Ai grijă la accidentele și accidentările care pot să apară în gospodărie.

Horoscop zilnic Rac – 29 iulie 2021

Dragoste

Cu Marte în Fecioară vei avea mai mult curaj să spui lucrurilor pe nume și o vei face cu simț de răspundere și maturitate.

Carieră și bani

Marte în Fecioară te susține în negocieri, în procesul de învățare și în acțiunile menite să rezolve situații ce țin de acte, poate să obții unele aprobări și atestate.

Sănătate

Profită de acest tranzit și plimbă-te mai mult. Mergi într-o vacanță, fă mai multă mișcare, fie că pleci în excursii de o zi.

Horoscop zilnic Leu – 29 iulie 2021

Dragoste

Este o perioadă care-ți aduce ocazia să trăiești mai intens la nivel intim, însă ține cont că în cuplu pot să apară tensiuni din cauza modului în care administrezi bugetul comun.

Carieră și bani

Marte în Fecioară va activa sectorul tău financiar și te va determina să câștigi mai mulți bani, dar și să cheltuiești pe măsură, așa că fă niște calcule și fii mai responsabil. Unii nativi pot scoate bani din talentele lor.

Sănătate

S-ar putea să ai parte de fel și fel de trăiri emoționale în această perioadă și din cauza asta să începi să-ți pui unele întrebări, mai ales legate de credințele și convingerile pe care le ai.

Horoscop zilnic Fecioară – 29 iulie 2021

Dragoste

Cu Marte în zodia ta se anunță o perioadă mult mai pasională, așa că profită pentru a alunga monotonia din cuplu. Ai grijă că nu orice saventură se va transforma în relație de lungă durată.

Carieră și bani

Te bucuri de mai multă energie și asta te va motiva să-ți atingi orice obiectiv ai avea. Ești mult mai harnic și lucrezi cu mai mult spor.

Sănătate

Fără îndoială că Marte îți va aduce energie și vitalitate, mai multă poftă de viață, de aceea trebuie să ai grijă să nu te suprasoliciți. Practică un sport în perioada aceasta pentru a folosi constructiv energia marțiană.

Horoscop zilnic Balanță – 29 iulie 2021

Dragoste

Marte este guvernatorul relațiilor tale și acest tranzit prin Fecioară poate readuce în viața ta o persoană din trecut. Ai grijă la relațiile ascunse și la amintirile care-ți pot da peste cap starea emoțională.

Carieră și bani

S-ar putea să fii mai determinat să cauți dedesupturile unor colaboratori sau să vrei să afli un adevăr, să vrei să afli ce se petrece în spatele cortinei.

Sănătate

Este nevoie să acorzi o atenție deosebită odihnei în această perioadă și să nu faci excese. S-ar putea să-ți reprimi trăirile și din cauza aceasta să te simți mai nervos și neliniștit.

Horoscop zilnic Scorpion – 29 iulie 2021

Dragoste

Marte în Fecioară te stimulează să cunoști oameni noi, să ieși din casă și să socializezi mai mulți. Poți să-ți crești anturajul sau să aderi la noi grupuri.

Carieră și bani

Acest tranzit te susține și în planificarea unor planuri de viitor, dar și să te focusezi mai mult pe niște proiecte în care ești implicat alături de alții.

Sănătate

Cum Marte este și guvernatorul tău, te poți preocupa de rutina ziolnică, de starea ta de sănătate, în sensul de a face analizele anuale, și nu pentru că s-ar preconiza probleme.

Horoscop zilnic Săgetător – 29 iulie 2021

Dragoste

Marte este guvernatorul iubirii tale și acest tranzit de acum mai reduce din înflăcărarea ultimei perioade și te focusează pe analiza vieții tale sentimentale.

Carieră și bani

Marte, în tranzitul său prin Fecioară, îți va activa chiar sectorul carierei și îți va da curajul necesar să ieși în față și să te afirmi, să ceri recunoașterea meritelor tale. Este adevărat că nu vor lipsi tensiunile cu superiorii, însă poți să-ți construiești strategii până la ultimul detaliu despre ceea ce trebuie să faci să ajungi acolo unde-ți dorești.

Sănătate

Nu lăsa stresul profesioal să pună stăpânire pe tine, ci încearcă să-l controlezi. Mișcarea și activitățile care-ți plac te pot elibera de tensiunile acumulate.

Horoscop zilnic Capricorn – 29 iulie 2021

Dragoste

Marte în Fecioară te poate ajuta să vezi dintr-o altă perspectivă, una mai practică și mai rațională, o situație cu care te confrunți în viața personală.

Carieră și bani

Tot Marte în Fecioară te stimulează să înveți lucruri noi, să te înscrii la un curs sau seminar și să cauți să-ți dezvolți orizonturile.

Sănătate

Este o eprioadă în care-ți dorești să călătorești mai mult și s-ar putea chiar să pleci într-o vacanță în străinătate.

Horoscop zilnic Vărsător – 29 iulie 2021

Dragoste

Profită de Marte în Fecioară pentru a reaprinde pasiunea în cuplu, pentru a alunga monotonia instalată în ultima perioadă, mai ales că a fost o perioadă tensionată pentru tine. Posibile tensiuni legate de bani cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Cât Marte va tranzita Fecioara te va susține să rezolvi situații ce țin de partaje, moșteniri, credite, să plătești taxe și datorii. De evitat investițiile riscante și nu da bani cu împrumut unor persoane în care nu ai suficientă încredere.

Sănătate

Constructiv, acest tranzit te ajută să spui stop unui viciu, să scapi de o dependență, să te debarasezi de niște atașamente și traume care dor.

Horoscop zilnic Pești – 29 iulie 2021

Dragoste

Marte în Fecioară va activa sectorul relațiilor tale și dincolo de tensiunile care pot să apară în cuplu, este o perioadă bună pentru a a lunga monotonia și a reaprinde scânteia, dar și o perioadă bună pentru a analiza viitorul relației în care te afli.

Carieră și bani

Sunt posibile tensiuni cu asociații și partenerii de afaceri, dar vei avea și ocazia să lupți pentru a obține un contract, o colaborare.

Sănătate

Ai putea să cauți să te documentezi mai mult, să explorezi noi domenii de interes, poate cvhiar dfin zona spiritualității și ezoterismului, și astfel te vei menține activ la nivel mental.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2021

Horoscopul lunii iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna iulie 2021 se remarcă în prima sa jumătate prin aspectele tensionate pe care le fac, pe rând, atât Venus, planeta iubirii, cât și Marte, planeta acțiunii, ambele aflate în Leu, cu Uranus, planeta neprevăzutului, din Taur și cu Saturn retrograd, planeta limitărilor, din Vărsător.

Acest context astrologic aduce la suprafață multe orgolii pentru care vom fi taxați, dar și multe frustrări legate de acțiunile noastre, de dorința de afirmare, care ne poate fi îngrădită acum.

Chiar la mijlocul lunii, Venus și Marte fac o conjuncție în zodia Leu, care se anunță explozivă. În plan sentimental putem trăi intens, dramatic și pasional.

Totuși, Venus va intra pe data de 22 iulie în zodia Fecioară și s-ar putea să analizăm în amănunt valul sentimental precedent și astfel să începem să căutăm minusurile unui context amoros.

Mercur, planeta comunicării, va intra pe data de 11 iulie în zodia Rac, poziție din care ne susține să ne îmbunătățim relațiile cu cei dragi, dar și să dezvoltăm un raționament mai sensibil și empatic.

Soarele intră în zodia Leu pe data de 22 iulie și ne va imprima o mai mare dorință de a străluci și de a ne afirma creativitatea.

Pe data de 10 iulie avem o Lună Nouă în zodia Rac, iar pe data de 24 iulie se formează Lună Plină în zodia Vărsător, evenimente astrologice care pot aduce încheieri și noi începuturi în viața noastră.

Horoscop săptămâna 26 iulie – 1 august 2021. „Taurii” se pot îndrăgosti

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 26 iulie – 1 august 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 26 iulie – 1 august 2021 poate aduce o serie de schimbări în viața noastră, mai ales la nivel profesional și relațional.

Săptămâna 26 iulie – 1 august 2021 este impactată de trei planete care-și schimbă semnul zodiacal. Astfel, Mercur se va muta în Leu, poziție din care ne face mai comunicativi și mai mândri, chiar aroganți în exprimare, dar ne va aduce și soluții îndrăznețe pentru provocările cu care ne confruntăm, iar Marte se va muta în Fecioară, aspect care ne susține să facem strategii înainte de a acționa și mai calmează din entuziasmul ultimei perioade.

Tot acum și Jupiter, planeta oportunităților, se reîntoarce în Vărsător înn mers retrograd, iar până la finele anului ne susține să ne lărgim orizonturile și să ne cerem drepturile și libertățile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu: "După...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Test de cultură generală. Cum rămâne aprinsă torța Olimpică?