Horoscopul zilei de 3 decembrie 2020. „Berbecii” se preocupă de patrimoniu

Horoscopul zilei de 3 decembrie 2020. „Berbecii” se preocupă de patrimoniu
FOTO - Pixabay
Publicat: 03/12/2020, 08:28

Horoscopul zilei de 3 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Rac și revarsă asupra noastră sensibilitate, empatie și romantism, însă astăzi, prin aspectele pe care le face cu Venus, planeta iubirii, și Marte, planeta acțiunii, ne imprimă și o mai mare doză de creativitate, imaginație, simț artistic, dar și imprevizibilitate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 3 decembrie 2020

Dragoste

Astăzi ai ocazia să reaprinzi pasiunea în cuplu, însă ai grijă și la tendința de gelozie și posesisvitate care se pot manifesta.

Carieră și bani

Sectrul profesional este lăsat pe loc secund pentru că s-ar putea să trebuiască să te ocupi rapid de o problemă care vizeaă locuința și care nu era planificată. Posibile rezolvări favorabile legate de asigurări, credite, bunuri de patrimoniu.

Sănătate

Poți fi copleșit de emoții, amintiri din trecut sau în alte cazuri sunt contexte legate de familie care te necăjesc.

Horoscop zilnic Taur – 3 decembrie 2020

Dragoste

Comunicarea cu partenerul de viață este un atu al zilei și ai mari șanse să rezolvi un conflict mai vechi, să lămurești niște neînțelegeri.

Carieră și bani

Dacă ai de negociat un contract sau de discutat aspecte importante cu colaboratorii și asociații, azi este o zi bună să o faci.

Sănătate

S-ar putea să te confrunți cu dureri de cap, o stare de irascibilitate și nivelul de stres poate fi mai mare decât de obicei.

Horoscop zilnic Gemeni – 3 decembrie 2020

Dragoste

S-ar putea să vină niște tensiuni, neînțelegeri în grupul de prieteni. Posibil să nu te simți suficient de apreciat de cei din anturaj.

Carieră și bani

Se întrevăd nemulțumiri financiare care te determină să pui punctul pe I într-o discuție profesională. Unii nativi pot (re)negocia salariul.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate bună. Azi s-ar putea ca în sfârșit să te odihnești mai mult, să te împaci cu unele gânduri și asta să te linișească.

Horoscop zilnic Rac – 3 decembrie 2020

Dragoste

Luna continuă și astăzi să traverseze zodia ta ți-ți imprimă sensibilitate, romantism, atribute pe care le vei folosi din plin pentru a te apropia de persoana iubită sau de copii. Cei singuri pot flirta ai ușor.

Carieră și bani

Azi dai dovadă de foarte multă imaginație, creativitate, simț artistic, calități care te vor ajuta să te exprimi impecabil, mai ales dacă desfășori astfel de activități. S-ar putea să apară unele situații la locul de muncă și să fii forțat să te afirmi.

Sănătate

Te preocupi mai mult de tine și de activitățile care-ți fac plăcere. Azi s-ar putea să reiei un hobby sau să te dedici unei pasiuni. Oricum, timpul liber va fi folosit în mod plăcut.

Horoscop zilnic Leu – 3 decembrie 2020

Dragoste

S-ar putea ca astăzi, dacă abordezi teme mai sensibile cu familia, să ai câștig de cauză, chiar dacă în trecut aceștia nu te-ar fi aprobat.

Carieră și bani

Poți avea tensiuni și neînțelegeri cu cei din jur în special din cauza unor viziuni diferite. Tu ai unele opinii, iar ceilalți îți impun o altă perspectivă.

Sănătate

Se întevede o stare de oboseală mai accentuată și o mai mare tendință către surmenaj, așa că evită astăzi să faci eforturi atât fizice, cât și intelectuale.

Horoscop zilnic Fecioară – 3 decembrie 2020

Dragoste

Comunicarea este un punct forte al zilei și azi te poți împăca cu un prieten sau pur și simplu îți poți îmbunătăți relațiile cu cei din anturaj.

Carieră și bani

Un proiect în care ești implicat se bucură de sprijin, de idei bune, însă nu te aștepta să-ți fie ușor să primești o sponsorizare sau o investiție.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, în schimb este posibil să te preocupi pentru starea altcuiva de sănătate.

Horoscop zilnic Balanță – 3 decembrie 2020

Dragoste

Partenerul de viață poate veni cu unele planuri care să nu fie pe placul tău. Mare grijă că ai tendința de a te impune cu autoritate.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună să-ți expui talentele personale și să te faci remarcat în carieră. Deși inițial s-ar putea ca totul să plece de la niște frustrări, de la o nemulțumire, important ese că vei lua atitudine.

Sănătate

Faptul că reușești să-ți exprimi talentele te binedispune. Nu se întrevăd probleme de sănătate caer să-ți dea starea peste cap.

Horoscop zilnic Scorpion – 3 decembrie 2020

Dragoste

Este o zi foarte bună în dragoste. Te poți reapropia te partener și vă puteți face împreună planuri de viitor. Ajungeți la viziuni comune.

Carieră și bani

Sunt discuții cu colegiipe care astăzi nu le prea tolerezi și ai tendința de a te impune, mai ales dacă este vorba de idei și opinii, teorii diferite. Zi bună pentru a face ceva ce va contribui la dezvoltarea ta personală.

Sănătate

Ești mai profund astăzi, mai atent la nevoile celorlalți, empatizezi mai mult și dai dovadă de o doză mare de sensibilitate.

Horoscop zilnic Săgetător – 3 decembrie 2020

Dragoste

Se întrevăd tensiuni cu persoana iubită legate de viața intimă sau tensiuni financiare, care pleacă de la bugetul comun, de la cheltuieli.

Carieră și bani

S-ar putea să te lupți mai abitir pentru a-ți câștiga niște drepturi materiale sau pentru a obține un împrumut, credit.

Sănătate

Ai nevoie de mai multă liniște pentru că sunt temeri care-ți dau târcoale și care pot acționa mai ușor dacă ești stresat. Starea psihică se îmbunătățește ușor. Oricum, nu-ți face planuri pentru timpul liber pentru că s-ar putea să nu te bucuri de el astăzi.

Horoscop zilnic Capricorn – 3 decembrie 2020

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru a o petrece cu partenerul de viață sau cu prietenii, pentru a vă apropia. Cei singuri se dedică mai mult prietenilor. Posibile tensiuni, în schimb, cu familia.

Carieră și bani

Azi te bucuri de sprijinul colaboratorilor, asociaților sau unui partener de afaceri. Un proiect personal capătă îmbunătățiri.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci doar un nivel ami mare de stres cauzat de prea multe sarcini pe care vrei să le faci într-un timp mult prea scurt.

Horoscop zilnic Vărsător – 3 decembrie 2020

Dragoste

Începi ușor, ușor să-ți dai seama că este nevoie să te pui mai mult în valoare dacă vrei să cucerești pe cineva.

Carieră și bani

Nu mai stai pe gânduri și pui punctul pe I în tot ce te nemulțumește la locul de muncă. Posibil să ai tensiuni cu colegii și să intervină superiorii pentru a calma spiritele.

Sănătate

Azi ai nevoie de mai multă odihnă, de mici schimbări în stilul de viață. Evită acțiunile care implică efort și evită să faci excese. De asemenea, ai mai multă grijă la deplasări.

Horoscop zilnic Pești – 3 decembrie 2020

Dragoste

Ai tendința de a fi mai impunător cu persoana iubită sau cu copiii. Posibil să fii cuprins de unele gelozii și autorități care nu-și au rostul. Totuși, dacă vă mențineți calmi ajungeți la viziuni comune și empatizați foarte mult.

Carieră și bani

Creativitatea ta ajunge la cote înalte. Azi ai imaginație, inspirație, simț artistic și toate șansele să le pui în practică. Talentele tale, abilitățile se cer afirmate.

Sănătate

Nevoia de relaxare, de a te dedica unor activități care-ți fac plăcere, poate unui hobby, este mare. Vei face tot ce-ți stă în putință pentru a-ți dedica o mică parte din zi unor pasiuni care-ți bucură sufletul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York