Horoscopul zilei de 3 februarie 2021. „Capricornii” pot prelua niște responsabilități profesionale

Horoscopul zilei de 3 februarie 2021. „Capricornii” pot prelua niște responsabilități profesionale
Nu rata horoscopul oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 02/02/2021, 22:54

Horoscopul zilei de 3 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În prima parte a zilei, Luna își va continua tranzitul prin zodia Balanță, insuflându-ne în continuare nevoia de a ajunge la pace cu ceilalți, iar astăzi și modul în care purtăm un dialog ne poate ajuta să obținem mai ușor echilibrul.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 3 februarie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă unor dialoguri cu prietenii sau revitalizării vieții sociale. Ai mai multă înclinare către acest sector, iar în cuplu un dialog sincer poaterezolva o neînțelegere.

Carieră și bani

Ești susținut să discuți cu colaboratorii și asociații, să porți discuții legate de sfera profesională și să obții unele promisiuni de rezolvare a unor contexte cu care te confrunți.

Sănătate

S-ar putea ca seara să te simți cuprins de niște angoase, temeri, frici, poate deziluzii mai vechi să revină în mintea ta.

Horoscop zilnic Taur – 3 februarie 2021

Dragoste

Către seară ai putea da naștere mai ușor tensiunilor cu partenerul de viață, deci încearcă să fii matr în abordarea unei situații.

Carieră și bani

La locul de muncă poți reuși să ajungi la înțelegeri de moment privind sarcinile și activitățile desfășurate și chiar dacă simți unele limitări, este ceva de moment.

Sănătate

Deși oboseala există și îți limitează unele activități, te vei ocupa de sarcinile programate cu îndârjire și perseverență.

Horoscop zilnic Gemeni – 3 februarie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună să stai de vorbă cu persoana iubită și să încercați să lămuriți neînțelegeri. Flirtul u este pe lista performanțelor tale astăzi.

Carieră și bani

Comunici foarte bine, te exprimi sincer, modest și serios și asta te poate ajuta să te faci remarcat într-un context sau ceilalți să te aprecieze întocmai pentru felul tău de a trata o situație.

Sănătate

Simți nevoia să te dedici unor activități care-ți fac plăcere, cel mai probabil de natură intelectuală. Către seara atenție la rezervele de energie pentru că se pot diminua considerabil.

Horoscop zilnic Rac – 3 februarie 2021

Dragoste

În cuplu se discută situații legate de bani și buget comun. Unii nativi pot fi cuprinși de niște amintiri dintr-o fostă relație, însă vor face mai ușor față trecutului ca altă dată.

Carieră și bani

Familia te poate susține într-un demers legat de locuință, poate fi vorba de un context financiar, legat de un credit sau poate îți plătesc o taxă întârziată.

Sănătate

Azi ai mai multă grijă la alimentație, mai ales în prima parte a zilei când poți resimți unele neplăceri gastrice.

Horoscop zilnic Leu – 3 februarie 2021

Dragoste

Dacă ai de discutat ceva cu persoana iubită, fă-o în prima parte a zilei când sunt șanse mai mari să primești sau să oferi înțelegere. Contextele legate de muncă ar trebui evitate.

Carieră și bani

Azi ai putea lua o decizie bună privind un contract, chiar dacă este temporară, este menită să echilibreze pentru moment un context.

Sănătate

Încearcă să asculți muzică relaxantă, să consumi mai multe lichide și să te detensionezi prin meditație.

Horoscop zilnic Fecioară – 3 februarie 2021

Dragoste

Cătrte seară pot ieși la suprafață niște dedesupturi în relația ta, așa că dacă ai ascuns problema sub preși, acum trebuie să o cureți.

Carieră și bani

Ai șansa, dacă știi să pui problema, să obții unele mici beneficii legate de locul de muncă, fie materiale, fie legate de program, activități și responsabilități.

Sănătate

S-ar putea să nu ai prea multă poftă de mâncare astăzi, dar fructele ar trebui, totuși, să fie introduse în meniu.

Horoscop zilnic Balanță – 3 februarie 2021

Dragoste

Ești tentat să flirtezi, însă ține cont că dacă într-adevăr îți dorești să ai succes și să cucerești trebuie să fii sincer și serios, chiar matur în abordare.

Carieră și bani

Creativitatea ta poate fi stimulată de ceilalți și s-ar putea să vorbești mai mult despre talentele tale, să le expui, cel puțin a nivel conversațional.

Sănătate

Energia de ieri se mai diminuează, dar totuși ești conectat la tine în continuare și îți pasă de menținerea liniștii interioare.

Horoscop zilnic Scorpion – 3 februarie 2021

Dragoste

Spre seară va trebui să ai puțin mai multă grijă în cuplu pentru că sunt șanse mari de a da naștere unor conflicte, chiar și din nimicuri.

Carieră și bani

Dacă ești confuz și nu știi ce decizie să iei în privința profesiei tale sau poate într-un context ce vizează locuința, vorbește cu o persoană mai înțeleaptă. Nu te teme să le ceri sfaturi celor mai în vârstă.

Sănătate

Chiar dacă în prima parte a zilei te simți fără energie și lipsit de puteri, către seară starea ta generală se va îmbunătăți considerabil.

Horoscop zilnic Săgetător – 3 februarie 2021

Dragoste

Deși vrei să spui ceva frumos sau ceva constructiv, s-ar putea să te pierzi printre cuvinte și partenerul de viață să te înțeleagă exact pe dos.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă pentru negocieri, însă nu te aștepta să obții rezultatul dorit sau să pui semnătura pe un contract. Deocamdată mulțumește-te și cu o promisiune.

Sănătate

Sfaturile legate de sănătate, mai ales atenția pe care cei din jur ți-o atrag în anumite privințe, te deranjează astăzi.

Horoscop zilnic Capricorn – 3 februarie 2021

Dragoste

Atracția față de o persoană mai tânără este foarte probabilă astăzi, însă nu se va materializa nimic, dar contextul te poate impulsiona să aduci un refresh vieții sentimentale.

Carieră și bani

Azi ai tendința de a-ți prelua asupra ta sarcini și responsabilități sau de a te implica în prea multe sarcini deodată și să nu finalizezi niciuna. Poți obține niște promisiuni financiare, dar nu te iluziona încă.

Sănătate

Dacă nu stai prea bine cu tensiunea, azi ar putea crește fără a fi, însă vorba de o problemă de sănătate, cât mai degrabă de mult stres acumulat.

Horoscop zilnic Vărsător – 3 februarie 2021

Dragoste

Azi vei fi pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită sau cu copiii, dar nu exagera cu pretențiile.

Carieră și bani

S-ar putea să fii mai atras de ideea unei investiții sau să fii tentat să cumperi ceva ce-ți dorești de mai multă vreme. Dacă este vorba de un obiect scump, amână pentru finele lunii cheltuiala.

Sănătate

Preocupă-te mai mult de imaginea ta, de felul în care arăți, de cum te îmbraci și nu ezita să-ți faci o programare la salonul de înfrumusețare, indiferent că ești femeie sau bărbat.

Horoscop zilnic Pești – 3 februarie 2021

Dragoste

Nu este exclus ca o discuție cu partenerul de viață să scoată la suprafață unele secrete, unele contexte mai delicate, intime pe care le-ai fi preferat nepovestite, dar care vor contribui la consolidarea relației.

Carieră și bani

Un context financiar, deși limitativ în continuare, poate fi mai bun decât ieri. Cel puțin la nivel de promisiune.

Sănătate

Către seară, nevoia de spiritualitate și discuții pe teme spirituale crește considerabil, dar nu prea îți va plăcea ce vei auzi.

Horoscop săptămânal, 1 – 7 februarie 2021. Balanțele se pot îndrăgosti la prima vedere

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 februarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 1 – 7 februarie 2021 va începe într-un mod exploziv și se va încheia cu o stare generală apăsătoare, limitativă.

Săptămâna 1 – 7 februarie 2021 va activa, din nou, zodiile Vărsător și Taur, deci lupta dintre trecut și viitor, dintre vechi și nou va continua. Chiar dacă ne dorim schimbări, nu avem resursele necesare pentru a le face, iar dacă nu ne dorim schimbări, acestea pot veni forțat pentru a ne îndemna la evoluție.

Este important ca în primele zile ale săptămânii să fim atenți la cum ne canalizăm energia pentru că ne putem suprasolicita foarte ușor. Totodată, vm fi mai conflictuali, mai agitați și mai predispuși accidentelor și accidentărilor.

Venus, planeta iubirii, intră pentru trei săptămâni în zodia Vărsător și ne induce dorința de libertate și independență în plan afectiv, dorința de nou și schimbare, iar prin aspectele sale cu Saturn, Marele Învățător, și cu Uranus, planeta neprevăzutului, va favoriza încheierea relațiilor limitative, dar ne va înzestra și cu o mare doză de maturitate și responsabilitate afectivă. Nu sunt susținute aventurile, iar relațiile care încep acum se pot dovedi de viitor.

Venus este și planeta banilor, iar din punct de vedere financiar ne cere responsabilitate. Este momentul să strângem cureaua și să facem economii. Posibil să resimțim din plin unele limitări financiare care să ne stimuleze să vrem să invăm modul în care ne câștigăm existența.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2021

Horoscopul lunii februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna februarie 2021 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Vărsător, pe care o va tranzita până pe 25 februarie, perioadă în care va face conjuncții, pe rând, cu celelalte planete aflate aici, Saturn, Jupiter, Mercur.

Prin urmare, din punct de vedere sentimental și financiar se anunță o perioadă importantă. Venus ne insuflă o mai mare dorință de libertate în dragoste și ne stimulează să căutăm surse de venit independente. Va fi vorba de o amprentă evolutivă, progresistă a Micului Benefic al astrologiei.

Totodată, Soarele, astrul responsabil cu energia și vitalitatea noastră, va tranzita Vărsătorul până pe data de 18 februarie, iar pe data de 11 februarie 2021 va fi implicat în fenomenul de Lună Nouă care se va petrece în zodia Vărsător, iar pe data de 27 februarie, în Luna Plină din zodia Fecioară. Ambele contexte vin cu schimbări în viața noastră, de la finalizări, culegeri de roade și până la noi începuturi.

Până pe data de 21 februarie 2021, Mercur, planeta responsabilă cu modul în care comunicăm și gândim, va fi retrogradă în Vărsător, aspect care ne va cere anumite reeevaluări în viața noastră în vederea unor schimbări majore care vor aduce progres ulterior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”