VIDEO | Horoscopul zilei de 3 mai 2022. „Fecioarele” își consolidează relațiile

Publicat: 03/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 3 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Contextul astrologic al zilei ne susține să ne conectăm la cele mai profunde trăiri spirituale și să dăm o formă concretă credințelor noastre. Grație sextilului dintre Jupiter din zodia Pești și Pluto retrograd din Capricorn, puterea interioară este foarte mare și vom reuși tot ceea ce ne propunem.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Grație sextilului de astăzi ai o șansă în plus să depășești trecutul și să scapi de frici. Ești mai iertător și privești cu mai multă încredere spre viitor. Rezervele de putere interioară de care dispui sunt foarte mari, așa că profită să te vindeci din toate punctele de vedere.

Horoscop zilnic Taur

Tu ai parte de noi șanse de progres în cadrul unui proiect în care ești implicat. Totodată, poți concretiza niște planuri la care lucrezi de ceva vreme. Te bucuri de popularitate și de o mare putere de convingere asupra celor din anturaj. Prietenii te pot sprijini.

Horoscop zilnic Gemeni

Contextul zilei te ajută depășești niște temeri legate de zona profesională și să te afirmi cu mai mult curaj. Ai șansa să te apropii de niște obiective și să te faci remarcat sau să-ți oficializeze relația de cuplu. Pot fi și nativi care rup o legătură toxică.

Horoscop zilnic Rac

Partenerul te susține în demersurile tale pe calea evoluției personale sau pe calea progresului profesional. Ai putere de convingere asupra altora și te poți face remarcat de o persoană importantă.

Horoscop zilnic Leu

Sextilul de astăzi te poate ajuta să faci progrese într-un demers financiar sau într-o poveste de iubire. Dai dovadă de o forță interioară impresionantă și poți scăpa de multe temeri și angoase care s-au accentuat în ultima perioadă.

Horoscop zilnic Fecioară

Te bucuri de susținerea astrelor în plan relațional. Poți face progrese într-o poveste de iubire, poți să-ți consolidezi relația cu partenerul de viață, dar și relațiile profesionale. Nu te teme să discuți despre ceea ce simți.

Horoscop zilnic Balanță

O problemă de sănătate sau o stare generală mai proastă care te-a amprentat în ultima perioadă poate fi acum depășită grație puterii tale interioare. Totodată, familia te sprijină în depășirea unui blocaj emoțional.

Horoscop zilnic Scorpion

Este momentul să-ți recunoști sentimentele pentru cineva, să-ți clarifici chiar sentimentele și să faci pași dacă vrei să cucerești persoana care-ți place. În cuplu poți purta discuții despre copii sau poate reușești să te apropii mai mult de copii, dacă ești deja părinte.

Horoscop zilnic Săgetător

Contextul zilei susține nativii care vor să-și cumpere o casă sau să investească bani într-o locuință. Posibil să simți că ai nevoie de un cămin și asta să te stimuleze și să-ți construiești o familie. Financiar, sunt aspecte de creștere.

Horoscop zilnic Capricorn

Dai dovadă de multă putere în negocieri și poți obține ceea ce-ți dorești. În plus, îți vin idei bune despre cum să faci progrese în planul evoluției personale sau chiar în plan profesional. Dai dovadă de o forță mentală impresionantă și poți lua decizii importante.

Horoscop zilnic Vărsător

S-ar putea să reușești să returnezi o datorie sau să scapi de niște apăsări ale trecutului, să-ți plătești greșelile, mai ales dacă au fost de natură financiară. Unii nativi pot cheltui pentru alții, în special pentru sănătatea celor dragi.

Horoscop zilnic Pești

Jupiter este în zodia ta și te susține să faci progrese pe calea evoluției și vindecării. Ai parte de toată susținerea astrelor să dai formă viselor tale și în plus poți primi ajutor de la prieteni să dai o formă concretă unor planuri de viitor și proiecte.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția