Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2021. „Racii” au succes în negocierile profesionale

Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2021. „Racii” au succes în negocierile profesionale
FOTO: Pixabay
Publicat: 03/01/2021, 23:17

Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna își continuă tranzitul prin zodia Fecioară și va face aspecte de susținere cu Mercur, însuși guvernatorul zodiei, aflat într-o conjuncție aproape perfectă cu Pluto din Capricorn. Vom fi stimulați la nivel de intelect, vom avea idei și soluții practice și vom da dovadă de multă răbdare în analizele pe care le facem, dar și în comunicare.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 4 ianuarie 2021

Dragoste

În continuare se menține un trai plăcut, decent în viața ta sentimentală, însă va trebui să depui mai mult efort pentru menținerea armoniei în cuplu. S-ar putea ca partenerul să-ți reproșeze că muncești prea mult

Carieră și bani

Este o zi foarte bună pentru tine în plan profesional. Poți avea parte de dialoguri cu superiorii care se vor dovedi nu doar utile, ci și constructive, iar eficiența de care dai dovadă în rezolvarea sarcinilor îți va aduce laude și aprecieri.

Sănătate

Ai face bine să nu ignori simptomele care-ți apar, ci să le investighezi mai amănunțit sau să iei decizia de a aduce unele îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop zilnic Taur – 4 ianuarie 2021

Dragoste

Te bucuri de dialoguri înțelepte, constuctive cu persoana iubită, iar dacă ești singur flirtezi cu interes, lăsându-te cucerit de mentalitățile și convingerile celuilalt.

Carieră și bani

Ai niște momente de conștientizare legate de ceea ce trebuie să faci pe viitor dacă vrei să te dezvolți profesional. Posibil chiar să primești niște sfaturi, niște învățături utile.

Sănătate

Simți nevoia să te relaxezi și să te dedici activităților care-ți fac plăcere, însă care au mai degrabă legătură și cu dezvoltarea ta personală.

Horoscop zilnic Gemeni – 4 ianuarie 2021

Dragoste

Azi ai putea pune punctu pe I într-un dilaog cu membrii familiei legat de bunuri materiale, moșteniri, credite. Poți avea susținerea lor, așa că îndrăznește.

Carieră și bani

Un context financiar care vizează niște acte are șanse mari să fie rezolvat sau cel puțin să găsești niște soluții bune. Posibil să fie vorba de valorificarea unui bun material, a unui bun de patrimoniu.

Sănătate

Starea emoțională se îmbunătățește considerabil astăzi și poți descoperi cauza unor frici, angoase, chiar frustrări pe care le ai.

Horoscop zilnic Rac – 4 ianuarie 2021

Dragoste

Te bucuri de o zi foarte bună în plan relațional și ai șansa să ajungi la o înțelegere cu partenerul de viață. Vă reapropiați în urma unor dialoguri sincere, morale, deschise.

Carieră și bani

Ai susținerea astrologică și pentru îmbunătățirea relațiilor cu colaboratorii și asociații. Poți discuta aspecte importante ale unor parteneriate, poate chiar poți semna unele contracte la care visai de ceva vreme.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Poți planifica o scurtă excursie, poți face o vizită sau poți ajunge într-un loc care îți bucură sufletul.

Horoscop zilnic Leu – 4 ianuarie 2021

Dragoste

Este o zi bună în plan sentimental, însă asigură-te că și persoana iubită se bucură de aceeași atenție din partea ta ca și prietenii tăi.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună pentru demersuri financiare, fie că este vorba de negocierea unui contract de salarizare, fie că este vorba de revendicarea unor drepturi în urma unor sarcini întreprinse. Unii nativi pot discuta despre preluarea unor noi responsabilități profesionale contra cost.

Sănătate

S-ar putea să ai parte de niște conștientizări importante, de niște revelații sau sfaturi venite în urma unui dialog care să contribuie la îmbunătățirea stilului de viață.

Horoscop zilnic Fecioară – 4 ianuarie 2021

Dragoste

Fie că ești parte a unui cuplu sau ești singur, viața sentimentală are parte de îmbunătățiri considerabile venite în urma unor dialoguri sau flirturi, după caz. Poți ajunge la concluzii importante despre iubire.

Carieră și bani

Ești creativ, ai un simț artistic dezvoltat, stimulat, mai ales în zona activităților oratorice și azi ai putea să prinzi mai mult curaj și să le manifești.

Sănătate

Luna îți traversează și astăzi zodia și de bucuri de echilibru interior și liniște, pace, împăcare. Îți priesc hobby-urile, așa că nu ar strica să te dedici unui astfel de context.

Horoscop zilnic Balanță – 4 ianuarie 2021

Dragoste

Dialogurile cu familia se dovedesc înțelegătoare și cosbtructive în vederea rezolvării unui context ce vizează un bun material. Dacă știi să pui problema, poți obține nu doar sprijin, ci și bani de la cei dragi.

Carieră și bani

Te dedici unor dialoguri, contexte ce vizează casa, actele de casă, poate faci plata unor facturi. Unii nativi analizează ideea valorificării, monetizării unui bun de patrimoniu sau au soluții despre cum să rezolve o situație a unui credit, împrumut.

Sănătate

Starea interioară este mai bună și ai ocazia să conștientizezi ce anume te macină din trecut și de ce anume trebuie să te debarasezi în mod conștient.

Horoscop zilnic Scorpion – 4 ianuarie 2021

Dragoste

Relațiile de prietenie sunt bine aspectate și îți poți îmbunătăți viața socială. Poate ieși la o plimbare în oraș sau poate porți un dialog util cu prietenii.

Carieră și bani

Ești bine susținut în negocieri, dialoguri legate de proiectele și asocierile pe care le ai. Posibil să legi chiar și noi parteneriate astăzi.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Posibil, în schimb, să analizezi pe toate părțile un aspect legat de viața ta personală.

Horoscop zilnic Săgetător – 4 ianuarie 2021

Dragoste

În plan sentimental este în continuare multă intensitate, dar și nevoie de echilibru. Unii nativi flirtează și cuceresc chiar și fără să-și dea un prea mare interes.

Carieră și bani

Te bucuri de o zi foarte bună atât în plan profesional, cât și financiar. Ai susținere în negocieri, în comunicarea cu superiorii și poți ajunge la concluzii utile despre cariera ta, poți avea idei finanvciare bune.

Sănătate

Poți avea importante conștientizări despre starea ta de sănătate și nu neapărat venite ca rezultat al analizelor, c ca răspuns la propriile tale întrebări și griji. Acordă-i minții mai multă relaxare.

Horoscop zilnic Capricorn – 4 ianuarie 2021

Dragoste

Te bucuri de aspecte frumoase pe zona de comunicare și gândire și poți avea revelații, conștientizări despre viața personală care să vină în întâmpinarea unor convingeri, principii pe care intenționezi să le pui în practică.

Carieră și bani

Credințele tale, filozofiile după care te ghidezi vor deveni astăzi ghid și pentru cei din jur. Aplanezi conflicte cu ușurință și dai dovadă de multă înețelepciune. Poți descoperi ce-ți dorești să înveți pentru a te dezvolta profesional în direcția dorită.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă ai o stare emoțională care te agită și poate ar fi mai bine să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Vărsător – 4 ianuarie 2021

Dragoste

Ceva sau cineva din trecut nu-ți dă pace și poți conștientiza astăzi că trebuie să te desprinzi de tot ce reprezintă trecutul tău pentru a te simți mai bine la nivel psihic, poate chiar pentru a scăpa de unele remușcări.

Carieră și bani

Ai ocazia să discuți și să găsești niște soluții utile, constructive pentru arezolva un context financiar, legat de bunuri de patrimoniu, de moșteniri, credite.

Sănătate

Sănătatea, mai exact starea de spirit, este astăzi strâns legată de ceea ce gândești. Este o zi în care poți primi răspunsuri de la subconștient și îți poți asculta intuiția.

Horoscop zilnic Pești – 4 ianuarie 2021

Dragoste

Relația cu partenerul de viață se îmbunătățește pe zi ce trece, iar azi puteți purta niște dialoguri cu adevărat utile, mature, înțelepte și de viitor.

Carieră și bani

Ești susținut în proiectele și asocierile pe care le faci astăzi. Poți găsi soluții, poți veni cu idei despre cum să le ancorezi în realitate mai bine. Dialogurile cu ceilalți sunt de ajutor

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, mai ales că viața socială este activă și te bucuri de prieteni în jurul tău.

Horoscop săptămânal, 4 – 10 ianuarie 2021. „Scorpionii” pot semna noi contracte și asocieri

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 4 – 10 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 4 – 10 ianuarie 2021 aduce o serie de schimbări importante în contextul astrologic general datorate tranzitului planetelor care-și schimbă zodiile.

Săptămâna 4 – 10 ianuarie 2021 este amprentată de 3 ingresuri planetare, adică trei planete importante își schimbă semnul zodiacal în care s-au aflat până acum, implicit energia de acțiune. Astfel, Marte, planeta acțiunii, va intra în zodia Taur, și ne va susține să conservăm ceea ce avem și mai puțin să inițiăm noi acțiuni. Mare parte din energia noastră se va canaliza către sectorul financiar, dar și către cel sentimental, în măsura în care consolidăm relațiile și mai puțin începem altele noi.

De asemenea, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn, și va face aspecte benefice cu Marte, deci contextul astrologic va susține relațiile. Astfel, vom deveni mai maturi cu sentimentele noastre și mai responsabili în plan sentimental, mai serioși mai dornici să ne stabilizăm legăturile, atât cele amoroase, cât și cele profesionale.

Mercur, planeta comunicării, va intra în zodia Vărsător, alăturându-se lui Saturn și Jupiter, aflate aici, și astfel ne va aduce idei noi, viziuni curajoase de viitor, soluții îndrăznețe, o gândire mult mai progresistă, chiar nonconformistă și va susține libertatea de exprimare. Totuși, s-ar putea ca ideile entuziaste de acum să nu poată fi puse în practică, cel puțin nu imediat, dat fiind că Mercur face aspect tensionat cu Marte din Taur, deci va fi o luptă pentru ca totul să rămână neschimbat.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Horoscopul lunii ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect care ne va domoli și ne va da putere să consolidăm ceea ce deja avem, însă nu va stimula noile acțiuni, decât dacă acestea au legătură directă cu obținerea confortului financiar și emoțional. Simțul practic, răbdarea și încăpățânarea vor crește.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va responsabiliza, maturiza și ajuta să consolidăm relațiile cu ceilalți. De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va activa zodia Vărsătorului și ne va stimula gândirea și exprimarea liberă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
NASA a creat anvelopa indestructibilă, fără aer - VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Decizie finală în România. Legea intră în vigoare din 1 iunie. Ciolacu: Așa e corect
Harry, gata să se împace cu William. E dispus să facă orice
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Otrava din farfuria românilor. Cum se îngălbenesc puii ca sa arate ca și când ar...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Test de cultură generală. Care e cea mai rapidă limbă?