Horoscopul zilei de 5 februarie 2021. „Fecioarele” fac pași în carieră

Horoscopul zilei de 5 februarie 2021. „Fecioarele” fac pași în carieră
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 04/02/2021, 23:30

Horoscopul zilei de 5 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Soarele, aflat în zodia Vărsător va forma un trigon cu Nodul Nord Lunar (Sensul Vieții), din zodia Gemeni. Acest context astrologic ne susține să analizăm lucrurile cu mai multă obiectivitate și din mai multe perspective. Totodată, ne vom recăpăta mare parte din optimism și ne putem apropia de niște obiective propuse

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 5 februarie 2021

Dragoste

Ești sociabil și comunicativ și reușești să te apropii foarte ușor de oameni. S-ar putea ca prin intermediul prietenilor să cunoști o persoană care să te atragă.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru negocieri, pentru a primi idei și soluții de punere în practică a unor proiecte în care ești implicat.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Ai putea, în schimb, planifica o scurtă călătorie, excursie, o ieșire de weekend.

Horoscop zilnic Taur – 5 februarie 2021

Dragoste

Ești din ce în ce mai rezervat în plan sentimental. Nu simți să te arunci în nimic nou sau, dacă ești parte a unui cuplu, analizezi cu seriozitate situația.

Carieră și bani

Poți primi niște aprecieri din zona profesională. Posibil să ți se recunoască niște merite și asta să te ajute să faci și un salt financiar. Îndrăznește să-ți evidențiezi talentele.

Sănătate

Un context petrecut astăzi te poate ajuta să-ți recapeți încrederea în tine, iar asta va contribui la o stare de spirit mult mai bună.

Horoscop zilnic Gemeni – 5 februarie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună să-ți dai seama ce vrei de la relația ta, ce așteptări parteneriale ai. Nu te teme să rediscuți cu partenerul unele subiecte rămase nelămurite.

Carieră și bani

Ziua de astăzi este foaret valoroasă pentru tine. Poți avea revelații, momente de conștientizare care te pun pe direcția vieții. Îți poți da seama ce vrei să faci mai departe, ce trebuie să faci pentru a evolua și a te dezvolta așa cum îți dorești.

Sănătate

S-ar putea ca astăzi să realizezi cât de importante sunt niște cursuri, studii pentru evoluția ta personală, pentru spiritualizarea ta. Este o zi  care-ți readuce zâmbetul și entuziasmul.

Horoscop zilnic Rac – 5 februarie 2021

Dragoste

Poți avea parte de niște conștientizări legate de trecutul tău sentimental. Chiar dacă vor fi regrete, vor fi și câștiguri. În cuplu se pot discuta teme legate de bani, poate în alte cazuri de partaje.

Carieră și bani

Este o zi bună să conștientizezi importanța de a-ți plăti datoriile. Este necesar să te asiguri că ești la zi cu ratele la credit, taxe, impozite.

Sănătate

S-ar putea ca astăzi să ți se evidențieze unele probleme de sănătate, chiar mai vechi și ignorate. Fii atent la simptomele de acum și nu te teme să mergi la medic pentru analize.

Horoscop zilnic Leu – 5 februarie 2021

Dragoste

Prietenii te pot ajuta, așa că nu ezita să le ceri sfatul într-o problemă pe care o ai în cuplu. Nu lua decizii legate de relația ta.

Carieră și bani

O persoană importantă, poate un asociat, te poate susține, te poate ajuta într-un proiect profesional. Poate veni cu o idee bună, cu o soluție.

Sănătate

Îți revine pofta de viață, cheful de distracție și dacă ai copii te vei dedica cu energie actvităților cu aceștia.

Horoscop zilnic Fecioară – 5 februarie 2021

Dragoste

Ești rezervat, chiar posibil să fii perceput ca fiind rece și distant în cuplu. Unii nativi analizează cu seriozitate o relație nou începută. Nu deveni prea autoritar cu copiii.

Carieră și bani

Munca depusă în ultimul timp, stresul și agitația profesională vor da roade. S-ar putea să primești aprecieri, să urci o treaptă în carieră sau să faci un pas important în atingerea obiectivelor.

Sănătate

Ai parte de niște trăiri emoționale revelatorii astăzi. Pe de altă parte, ai șansa să primești un sfat medical bun, să începi un tratament care va da roade. Poate fi vorba de conștientizarea impactului pe care emoțiile îl au asupra stării tale de sănătate.

Horoscop zilnic Balanță – 5 februarie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru iubire, pentru planuri de viitor cu persoana iubită. Unele relații se pot poziționa la start pentru următorul nivel.

Carieră și bani

S-ar putea să primești niște vești din străinătate, să fie vorba chiar de vești care cer o relocare. Zi bună să realizezi ce ar trebui să studiezi pentru a-ți atunge un ideal.

Sănătate

Ai putea planifica niște plimbări în natură, niște ieșiri în aer liber alături de persoana iubită sau copii. Vei reuși să te mai detensionezi.

Horoscop zilnic Scorpion – 5 februarie 2021

Dragoste

S-ar putea să petreci mai mult timp cu cei dragi decât îți planificasei și asta să aibă rezultate pozitive. Pe de altă parte, în cuplu se pot evidenția probleme financiare, se pot discuta partaje sau dialoguri legate de un bun de patrmoniu.

Carieră și bani

S-ar putea să ai surpriza că primești o aprobare a unui credit imobiliar sau de nevoi personale. Pe de altă parte, îți poți da seama de direcția cea mai bună în care să investețti niște bani. Unii nativi pot primi o sponsorizare, cineva poate investi în talentele lor.

Sănătate

Poți avea niște momente de luminare vizavi de trecutul tău, de copilărie, poate înțelegi o traumă care te-a făcut până acum să pierzi diferite ocazii.

Horoscop zilnic Săgetător – 5 februarie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună să-ți dai seama că-ți dorești de las relația ta, de la o posibilă viitoare relație – în cazul în care ești singur. Nu te teme de dialoguri în cuplu. Sunt constructive și vin cu soluții.

Carieră și bani

O zi foarte bună pentru negocieri, pentru a ajunge la un consens cu un colaborator, poate chiar pentru a discuta, negocia un contract. Nu te grăbi, însă, să și semnezi. Las-o până după data de 21 februarie.

Sănătate

Din a doua jumătate a zilei, Luna îți va traversa zodia și te va încărca cu optimismul și entuziasmul specifice.

Horoscop zilnic Capricorn – 5 februarie 2021

Dragoste

Azi te bucuri de recâștigarea încrederii de sine, a stimei de sine, așa că prea puțin va conta sectorul sentimental.

Carieră și bani

Talentele și abilitățile tale te duc cu un pas în față la locul de muncă. Posdibil să faci schimbări dorite legate de program, sarcini. Unii nativi se pot angaja acum.

Sănătate

Dacă aștepți rezultatul unor analize, acesta ar trebui să fie bun. Te simți bine fizic și psihic,în unele cazuri afecțiuni mai vechi se pot manifesta pentru a fi tratate.

Horoscop zilnic Vărsător – 5 februarie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună în dragoste. Poți cunoaște pe cineva prin intermediul prietenilor, te poți bucura de reușitele copiilor, iar în unele cazuri poate fi vorba chiar de aflarea veștii unei sarcini.

Carieră și bani

Dai dovadă de multă creativitate, talent, simț artistic și azi le poți exprima fără nicio reținere. Vor contribui eficient la succesul unui proiect.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună. Azi este despre distracție, chef de viață, recăpătarea bucuriei de a trăi.

Horoscop zilnic Pești – 5 februarie 2021

Dragoste

Sunt tipare vechi pe care tinzi să le perpetueezi, poate chiar tipare din copilărie, iar astăzi poți avea șansa să le conștientizezi, să realizezi niște traume emoționale și să începi să le vindeci. Încearcă să faci pace cu cei din familie.

Carieră și bani

Ești ancorat în trecut, poate fi vorba de un fost loc de muncă, de o ocazie de a crește ratată. Unii nativi pot primi vești de la un fost șef.

Sănătate

Chiar dacă cu pași mici, în contextul în care ai impresia că nimic nu funcționează în viața ta, ziua de astăzi vine cu mici bucurii care-ți redau entuziasmul.

Horoscop săptămânal, 1 – 7 februarie 2021. Balanțele se pot îndrăgosti la prima vedere

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 februarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 1 – 7 februarie 2021 va începe într-un mod exploziv și se va încheia cu o stare generală apăsătoare, limitativă.

Săptămâna 1 – 7 februarie 2021 va activa, din nou, zodiile Vărsător și Taur, deci lupta dintre trecut și viitor, dintre vechi și nou va continua. Chiar dacă ne dorim schimbări, nu avem resursele necesare pentru a le face, iar dacă nu ne dorim schimbări, acestea pot veni forțat pentru a ne îndemna la evoluție.

Este important ca în primele zile ale săptămânii să fim atenți la cum ne canalizăm energia pentru că ne putem suprasolicita foarte ușor. Totodată, vm fi mai conflictuali, mai agitați și mai predispuși accidentelor și accidentărilor.

Venus, planeta iubirii, intră pentru trei săptămâni în zodia Vărsător și ne induce dorința de libertate și independență în plan afectiv, dorința de nou și schimbare, iar prin aspectele sale cu Saturn, Marele Învățător, și cu Uranus, planeta neprevăzutului, va favoriza încheierea relațiilor limitative, dar ne va înzestra și cu o mare doză de maturitate și responsabilitate afectivă. Nu sunt susținute aventurile, iar relațiile care încep acum se pot dovedi de viitor.

Venus este și planeta banilor, iar din punct de vedere financiar ne cere responsabilitate. Este momentul să strângem cureaua și să facem economii. Posibil să resimțim din plin unele limitări financiare care să ne stimuleze să vrem să invăm modul în care ne câștigăm existența.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2021

Horoscopul lunii februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna februarie 2021 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Vărsător, pe care o va tranzita până pe 25 februarie, perioadă în care va face conjuncții, pe rând, cu celelalte planete aflate aici, Saturn, Jupiter, Mercur.

Prin urmare, din punct de vedere sentimental și financiar se anunță o perioadă importantă. Venus ne insuflă o mai mare dorință de libertate în dragoste și ne stimulează să căutăm surse de venit independente. Va fi vorba de o amprentă evolutivă, progresistă a Micului Benefic al astrologiei.

Totodată, Soarele, astrul responsabil cu energia și vitalitatea noastră, va tranzita Vărsătorul până pe data de 18 februarie, iar pe data de 11 februarie 2021 va fi implicat în fenomenul de Lună Nouă care se va petrece în zodia Vărsător, iar pe data de 27 februarie, în Luna Plină din zodia Fecioară. Ambele contexte vin cu schimbări în viața noastră, de la finalizări, culegeri de roade și până la noi începuturi.

Până pe data de 21 februarie 2021, Mercur, planeta responsabilă cu modul în care comunicăm și gândim, va fi retrogradă în Vărsător, aspect care ne va cere anumite reeevaluări în viața noastră în vederea unor schimbări majore care vor aduce progres ulterior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200%...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Singurul oraș mare din România fără probleme de trafic. Cum e posibil
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Schimbările climatice ar crește numărul de AVC-uri