Horoscopul zilei de 6 decembrie 2020. „Capricornii” se pot împăca cu cineva drag

Horoscopul zilei de 6 decembrie 2020. „Capricornii” se pot împăca cu cineva drag
Horoscopul zilei de 28 decembrie 2020. Gemenii se afirmă și se fac remarcați
Publicat: 05/12/2020, 14:00
Actualizat: 05/12/2020, 14:40

Horoscopul zilei de 6 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează pe cer un aspect de susținere între Venus, planeta iubirii din Scorpion, și Neptun, planeta confuziilor și iluziilor, din Pești. Contextul vorbește de foarte multă sensibilitate, emoție, romantism, dar și empatie, creativitate, imaginație și o ușoară vulnerabilitate, credulitate și tendință de iluzionare.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 6 decembrie 2020

Dragoste

Este o zi în care ai șansa să alungi monotonia din relația de cuplu, să te dedici mai mult vieții intime și să dai frâu liber pasiunii.

Carieră și bani

S-ar putea să ai unele discuții în cuplu legate de bani, să îți faci niște planuri legate de modul în care-ți administrezi bunurile materiale, creditele, datoriile.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate foarte bună. Sunt amintiri, iluzii, dorințe ascunse la care te vei gândi mai mult acum, evitând să le împărtășești cu alții.

Horoscop zilnic Taur – 6 decembrie 2020

Dragoste

Se întrevede o zi foarte bună în dragoste. Ești mai atent la nevoile partenerului de viață, mai dornic de momente romantice în cuplu, iar dacă ești singur s-ar putea să te atragă cineva din grupul de prieteni.

Carieră și bani

Este o zi bună să-ți analizezi contractele profesionale, proiectele personale și relațiile pe care le ai cu colaboratorii dintr-un alt unghi.

Sănătate

Sunt emoții care te domină, te frământă, îți ridică semne de întrebare, cel mai probabil legat de relațiile tale, de viața de cuplu, fie că ești sau nu parte a unei povești de dragoste.

Horoscop zilnic Gemeni – 6 decembrie 2020

Dragoste

Sectorul sentimental nu reprezintă o zonă de interes pentru nativi astăzi. Rămân active aceleași frământări pe care le au de ceva vreme și încearcă să-și ocupe mintea.

Carieră și bani

Viața profesională, în schimb, este în vizorul tău și analizezi dintr-o altă perspectivă locul de muncă, sarcinile, dar și activitățile zilnice care te preocupă. Ai șansa să-ți îmbunătățești imaginea.

Sănătate

S-ar putea să vrei să-ți schimbi stilul de viață, să aduci niște îmbunătățiri și este o zi foarte bună să-ți faci un plan de viitor în acest sens.

Horoscop zilnic Rac – 6 decembrie 2020

Dragoste

Te bucuri de o zi minunată în plan sentimental. Empatizezi cu persoana iubită, te dedici nevoilor sale și faceți planuri împreună. Cei singuri pot fi atrași de o persoană care le împărtășește credințele și principiile.

Carieră și bani

Azi vei da dovadă de mult simț artistic, imaginație, creativitate și dacă întreprinzi activități în acest sens de vei bucura de succes.

Sănătate

S-ar putea ca astăzi să petreci mai mult timp cu copiii sau să te dedici pasiunilor tale, să faci ceea ce-ți place și să-ți bucuri sufletul.

Horoscop zilnic Leu – 6 decembrie 2020

Dragoste

Familia capătă o deosebită importamță astăzi. Ești mai empatic la nevoile celor dragi și simți să petreci mai mult timp în intimitatea căminului.

Carieră și bani

Este o zi bună să dezbați subiecte ce țin de bunuri de patrimoniu pentru că poți avea o altă perspectivă asupra situației, însă nu te lăsa înduioșat și nici păcălit.

Sănătate

Ai șansa ca tumultul emoțiilor de până acum să se liniștească și să înveți lucruri importante din trăirile tale. Trecutul te poate sensibiliza.

Horoscop zilnic Fecioară – 6 decembrie 2020

Dragoste

Te buvcuri de o comunicare caldă, afectuoasă în cuplu și asta te poate ajuta să-ți exprimi sentimentele mai ușor. Și partenerul te poate surprinde cu promisiunile sale.

Carieră și bani

Relațiile cu ceilalți se bucură de o bună înțelegere și empatie. Este o zzi bună pentru negocieri de orice fel.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci din contră, o mai mare dorință de a ieși din casă și de a te plimba, de a citi, de a te dedica unor activități intelectuale.

Horoscop zilnic Balanță – 6 decembrie 2020

Dragoste

Te bucuri de aprecierile persoanei iubite și asta îți aduce un plus de încredere în tine și te bucură, te face să visezi la mai mult.

Carieră și bani

Intuiția financiară funcționează foare bine, așa că poți ieși la cumpărături. Posibil să-ți vină idei bune despre cum să-ți îmbunătățești veniturile din fel și fel de activități.

Sănătate

Ești binedispus, optimist și ai chef să te dedici unor activități care te inspiră, care îți aduc bucurii. Ai tendința de a visa mai mult, de a te iluziona.

Horoscop zilnic Scorpion – 6 decembrie 2020

Dragoste

Este o zi favorabilă manifestării sentimentelor, romantismului, iubirii. Ai șansa de a te apropia de persoana iubită, de copii, de a petrece momente frumoase în plan afectiv. Cei singuri pot fi vrăjiți de cineva.

Carieră și bani

Creativitatea, simțul artistic și imaginația ating cote înalte așa că te poți preocupa de activități care îți permit să pui în practică aceste atribute.

Sănătate

Ești foaret interesat de propria ta persoană, însă nu în sensul egoist, ci cât să-ți armonizezi viața și relația cu tine.

Horoscop zilnic Săgetător – 6 decembrie 2020

Dragoste

Trecutul te însoțește, amintirile reînvie, însă tot acest context, fie că este amprentat de teamă, de confuzie, te va ajuta să conștientizezi lucruri importante despre tine.

Carieră și bani

Te preocupi mai mult de familie, de casă și încerci să aduci îmbunătățiri unei situații din trecut în care n-ai fost prezent în viața ta.

Sănătate

Ai șansa să vindeci traume emoționale, maia les acele dureri din copilărie care încă te amprentează inconștient.

Horoscop zilnic Capricorn – 6 decembrie 2020

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru a o petrece alături de prieteni. Comunici cu multă empatie, te preocupi de ceilalți și asta vă poate apropia mai mult. Posibile împăcări acolo unde au existat tensiuni. De asemenea, cei singuri pot fi mai dornici de flirt.

Carieră și bani

S-ar putea să ai idei bune despre cum să îmbunătățești situația unui proiect personal. Vin soluții în urma unor discuții. Dacă ai de negociat ceva, azi o poți face ascultându-ți intuiția.

Sănătate

Dorința de reactivare a vieții sociale te poate scoate din casă și îți poate aduce o stare de optimism, bucurie, chef de viață, cu alte cuvinte.

Horoscop zilnic Vărsător – 6 decembrie 2020

Dragoste

Azi pți acorda mai multă atenție imaginii tale și felului în care cei din jur te percep, indiferent că este partener de viață sau este vorba de prtieteni.

Carieră și bani

Este o zi bună să-ți asculți intuiția în ceea ce privește o strategie de atingere a unor obiective sau un plan pe care-l ai pentru a-ți îmbunătăți situația profesională. Te bucuri și de intuiție financiară, însă ai grijă la tendința de a cheltui pe fond emoțional.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă dai dovadă de mult interes pentru tine și asta te poate conduce la saloane de înfrumusețare sau poate apelezi la exprimarea unor talente personale.

Horoscop zilnic Pești – 6 decembrie 2020

Dragoste

Posibil să reușești, în urma unor conștientizări, să ai o altă viziune asupra unei situații sentimentale. Este o zi în care multe principii de viață, mentalități și convingeri se pot îmbunătăți.

Carieră și bani

Conștientizările pe care le poți avea astăzi au legătură și dezvoltarea ta profesională. Poate vei intui mai ușor cum să-ți dezvolți niște abilități, ce anume trebuie să mai înveți, către ce domeniu să te întrepți pentru studiu.

Sănătate

Nevoia de a călători este mare și s-ar putea ca unii nativi să fie cuprinși de dor și să facă un pas în acest sens. Ești mai sensibil, mai romantic și mai creativ astăzi, însă ai și o mai mare tendință de visare și iluzionare.

Horoscop săptămânal, 7 – 13 decembrie 2020. „Balanțele” sunt susținute în relații

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 decembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 7 – 13 decembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Săptămâna 7 – 13 decembrie 2020 se remarcă printr-o stare de confuzie, visare, prin mai multă imaginație, dar și printr-o ambiție exagerată și prin capacitatea de a acționa cu curaj încât să ne atingem visele.

În plan sentimental, săptămâna 7 – 13 decembrie 2020 ne aduce ocazia de a ne regenera și transforma astfel încât să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur. Din punct de vedere financiar vom dezvolta o mai bună intuiție și perspicacitate.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2020

Horoscopul lunii decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna decembrie 2020, dincolo de alte tranzite și aspecte planetare importante, se remarcă prin conjuncția Marelui Benefic, Jupiter, cu Marele Învățător, Saturn, care se petrece în zodia Vărsător și care deschide un nou ciclu de 20 de ani care vorbește despre revoluționarea vieții, despre tehnologizare și progres prin umanitarism.

Marea Conjuncție, așa cum este numită în astrologie, s-a petrecut în urmă cu 20 de ani în zodia Taur și, iată, a venit cu schimbări importante legate de sistemul bancar, de zona de alimentație, dar și de tipare de frumusețe, trei caracteristici specifice Taurului. A condus la apariția cardurilor bancare, la alimentația bio, la un mare accent în zona intervențiilor estetice și lista poate continua.

Ei bine, de acum, Marea Conjuncție, va vorbi despre noi domenii de interes, iar acestea au legătură cu tehnologia în primul rând, de aceea sfatul meu este ca toți să se reorienteze către online sau, cel puțin, o latură online a afacerii, proiectelor pe care le dețin.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?!...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc!...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Alertă! Cutremur de 6.3 grade pe scara Richter! Unde s-a produs și ce magnitudine a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
Întrebarea la care Florin Piersic n-a primis răspuns niciodată. A rămas cu o mare durere...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Primele declarații ale Ancăi Dumitra despre sarcină. Actrița nu își mai încape în piele de...
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Test de cultură generală. De ce miros urât câinii uzi?