VIDEO | Horoscopul zilei de 6 mai 2022. „Săgetătorii” fac declarații de dragoste

Publicat: 06/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 6 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Planeta iubirii, Venus, proaspăt intrată în zodia Berbec, va forma un aspect de susținere cu Mercur, planeta comunicării, din Gemeni.

Acest aspect aduce armonie în dialoguri, înțelegere și ne ajută să ne exprimăm pe înțelesul tuturor. Deși ne exprimăm direct, ne vom face plăcuți și, în plus, este un aspect bun pentru negocieri.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Vei observa că astăzi flirtezi mai ușor și faci declarații de dragoste mult mai curajoase. Ești sigur pe ceea ce spui și deschis în dialog și negocieri, iar dacă îți dorești ceva, vei cere fără să stai prea mult pe gânduri.

Horoscop zilnic Taur

Contextul zilei te ajută să rezolvi situațiile financiare, să faci plăți sau să returnez niște datorii. Poți încasa niște sume de bani din activități mai vechi. Pe de altă parte, ai susținere în comunicarea cu persoana iubită, dar și cu copiii. Cei singuri pot flirta mai ușor.

Horoscop zilnic Gemeni

Te bucuri de creativitate și inspirație și poți duce la succes un proiect în care ești implicat. Felul în care te exprimi este un atu și poți cuceri prin cuvintele tale. S-ar putea să te atragă o persoană din anturaj și să faci primul pas cu curaj.

Horoscop zilnic Rac

Nu este exclus ca astăzi să dezgropi un subiect mai vechi pentru a-l lămuri. În unele cazuri, nativii sunt căutați de un fost partener sau niște amintiri revin. Este o zi bună să faci un salt profesional și să scapi de frica de afirmare.

Horoscop zilnic Leu

Sextilul de astăzi poate veni cu inspirație și șansa de a avea succes cu un proiect în care ești implicat. Poți primi sfaturi înțelepte din partea prietenilor sau o persoană importantă te poate sustine.

Horoscop zilnic Fecioară

Mercur se află în sectorul carierei tale și cum îți este guvernator te susține să te afirmi printr-un discurs. Vei depăși frica de a vorbi în public și vei primi aprecieri. Pe de alta parte, este un moment bun să discuți cu partenerul pe teme mai delicate, financiare sau emoționale.

Horoscop zilnic Balanță

Tu te bucuri de toată susținerea contextului astrologic în sectorul relațiilor. Este o zi bună să ajungi la o înțelegere cu partenerul fără să faci multe compromisuri. Profesional, poți negocia un contract avantajos.

Horoscop zilnic Scorpion

Ziua de astăzi îți aduce discuții productive și susținere din partea colegilor de muncă. Creativitatea te ajută să-ți eficientizezi munca. Pe de altă parte, dat fiind că Venus îți guvernează relațiile, acest context te susține în comunicarea cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Săgetător

Contextul astrologic al zilei te susține în comunicarea cu partenerul de viață. Puteți lămuri neînțelegeri și poți face niște declarații de dragoste care să revitalizeze relația. Dacă ești singur, ai toate șansele să cucerești persoana care îți place.

Horoscop zilnic Capricorn

Profită de contextul astrologic al zilei pentru a ajunge la o înțelegere cu părinții sau cu familia, în special în cazul unor bunuri de patrimoniu. Totodată, poți stabili niște reguli în locuința, iar ceilalți să fie de acord cu ele și să le respecte.

Horoscop zilnic Vărsător

Contextul astrologic al zilei te susține în zona de flirt și distracții. Poți cuceri o persoană care te atrage, iar în cuplu poți ajunge la un numitor comun cu partenerul. Profită de zilele libere Care urmează pentru a vă dedica unor activități în doi.

Horoscop zilnic Pești

Ai tot sprijinul astrelor dacă vrei să discuți cu familia și să ajungeți la o înțelegere financiară. Discuțiile legate de bani sunt susținute de astre. Pe de altă parte, sunt nativi care investesc în casă sau își ajută familia cu bani. Cum Mercur este guvernatorul relațiilor tale, nu este exclus sa decizi să te muți cu partenerul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Cursul valutar BNR pentru 28 martie 2024: Cum evoluează dolarul american?
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Care e, de fapt, viteza minimă de deplasare în localitate? Poți lua amendă pentru așa...
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Halep NU SCAPĂ! Cutremur la ITIA: A venit timpul
Grigore Caramalac, crima organizată, sportul şi propaganda rusească în Republica Moldova (I)
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Otrava din farfuria românilor. Cum se îngălbenesc puii ca sa arate ca și când ar...
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și...
Test de cultură generală. Care e cea mai rapidă limbă?