Horoscopul zilei de 8 decembrie 2020. „Taurii” primesc șanse sentimentale

Horoscopul zilei de 8 decembrie 2020. „Taurii” primesc șanse sentimentale
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2020. Taurii primesc șanse sentimentale (FOTO: Pixabay)
Publicat: 07/12/2020, 20:59
Actualizat: 07/12/2020, 21:05

Horoscopul zilei de 8 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna își va continua și astăzi tranzitul prin zodia Fecioară, dar față de ziua precedentă va face doar aspecte armonioase și de susținere, context care na va aduce multă responsabilitate, simț practic, atenție la detalii și capacitateta de a ne dedica sarcinilor minuțioase. Totodată, sarcinile zilnice le vom putea îndeplini cu mai multă ușurință și ne ot ajuta chiar să ne afirmăm. Starea de sănătate, tonusul general, se îmbunătățește pentru că vom fi mai preocupați de stilul de viață.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 8 decembrie 2020

Dragoste

Se întrevăd momente pline de pasiune în cuplu și dialogurile despre bani, buget comun, cheltuieli de Sărbători, se pot desfășura fără probleme.

Carieră și bani

Dai dovadă de mult simț de răspundere, multă conștiinciozitate și perseverență la locul de muncă și asta îți poate aduce atingerea obiectivelor profesionale. Azi te poți dedica cu succes sarcinilor minuțioase pentru care, de obicei, nu ai răbdare. Cineva te poate remarca astăzi.

Sănătate

Starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil astăzi, mai ales dacă dormi. Tonusul este bun și te poți ocupa de tot ce-ți propui.

Horoscop zilnic Taur – 8 decembrie 2020

Dragoste

Sunt aspecte puternice și benefice care implică sectorul sentimental și al relațiilor. Fie că ești singur, fie că ești parte a unui cuplu, ceva se petrece și azi te bucuri de momente remarcabile în plan afectiv. Posibil să simți că te îndrăgostești, dacă ești singur, iar cu partenerul ajungi la aceleași viziuni de viitor și vă faceți planuri împreună.

Carieră și bani

Dai dovadă de multă creativitate, simț estetic și artistic și ai o viziune foarte practică care te ajută să te remarci într-un mod deosebit. Relații bune cu colaboratorii și asociații.

Sănătate

Azi ai toată energia necesară pentru a te dedica activităților care-ți fac plăcere, fie că este vorba de un hobby sau de o activitate sportivă.

Horoscop zilnic Gemeni – 8 decembrie 2020

Dragoste

Relațiile cu familia continuă să fie tensionate și ai senzația că cei dragi nu te sprijină în ceea ce-ți dorești tu. Totuși, dacă este un context legat de casă, de sarcini gospodărești poți primi ajutor.

Carieră și bani

Azi ai putea ajunge la o înțelegere, cât mai aproape de ceea ce-ți dorești tu, în privința unui bun de patrimoniu, unei moșteniri sau alt context care implică bani deținuți cu alții, poate credite, ipoteci, taxe, asigurări.

Sănătate

Deși starea emoțională nu este deloc bună, îți va prinde bine dacă te vei preocupa de aranjarea locuinței pentru Sărbători. Începe să ornezi! Vei avea altă stare de spirit.

Horoscop zilnic Rac – 8 decembrie 2020

Dragoste

Comunicarea este liantul de bază astăzi în zona sentimentală. Dacă ești singuri flirtezi fără probleme și cucerești prin cuvinte foarte ușor, iar dacă ești parte a unei relații de cuplu, ai ocazia să pui la punct cu partenerul de viață aspecte importante, să vă împăcați și să planificați chiar o deplasare, o scurtă vacanță.

Carieră și bani

Relațiile cu colaboratorii și asocviații sunt susținute astăzi de contextul astrologic. În plus, ești creativ, ai simț artistic, practic totodată și negociezi cu mult talent.

Sănătate

Ți se îmbunătățește starea de spirit, ai mai mult chef de distracție și te poți preocupa astăzi de un hobby, de o pasiune, mai ales dacă este vorba de ceva ce implică și talentele tale artistice.

Horoscop zilnic Leu – 8 decembrie 2020

Dragoste

S-ar putea să primești ajutor financiar sau susținere morală din partea familiei și asta să te facă mai responsabil vizavi de propriile tale puteri și talente pe care nu ți le evidențiezi întotdeauna. O apreciere azi face cât o mie de cuvinte

Carieră și bani

Este o zi destul de bună pentru rezolvarea unui context financiar, mai ales dacă este legat de salariu sau de activități întreprinse independent în urma cărora primești comision. Unii nativi se pot aștepta la o primă.

Sănătate

Azi ești mai matur și mai responsabil vizavi de starea ta de sănătate și dai dovadă de interes în ceea ce privește îmbunătățirea stilului de viață.

Horoscop zilnic Fecioară – 8 decembrie 2020

Dragoste

Luna încă în tranzit prin zodia ta face aspecte de susținere cu planetele din sectorul iubirii și contextul te usține puternic în dialoguri sentimentale sau cu copiii. Posibil să flirtezi mai mult dacă ești singur și să cucerești pe cine îți dorești.

Carieră și bani

Azi îți negociezi mult mai serios interesele, oricare ar fi ele, și dai dovadă de creativitate, imaginație, mai ales în dialog, motiv pentru care activitățile oratorice pot avea succes.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună și dai dovadă de multă energie, de seriozitate și atenție la tot ce înseamnă stil de viață. Te preocupă niște hobby-uri sau activități distractive.

Horoscop zilnic Balanță – 8 decembrie 2020

Dragoste

Relațiile cu familia se pot bucura de un iz de amabilitate, înțelegere și simpatie, chiar dacă sunt lucruri din trecut care te macină.

Carieră și bani

S-ar putea să vină vești financiare bune, să ai ocazia să rezolvi ceva din trecut sau să primești ocazia să arăți ce poți pentru o mărire de salariu.

Sănătate

Se îmbunătățește starea de sănătate și asta pentru că și tu ești determina să cauți liniștea, pacea și să te odihnești mai mult. Te responsabilizezi și vizavi de emoții, nepermițând trecutului să te copleșească.

Horoscop zilnic Scorpion – 8 decembrie 2020

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru relațiile de prietenie, pentru a le îmbunătăți și a te apropia de cei din anturaj. Se pot rezolva neînțelegeri și pot apărea împăcări. În plus, poți cunoaște persoane noi care să te atragă, într-un mod sau altul.

Carieră și bani

Ești un adevărat maestru al cooperării astăzi și asta te poate ajuta în legarea de noi parteneriate, dar mai ales, în conturarea unor planuri cu cei din anturaj. Proiectele în care ești implicat vor avea succes întocmai pentru că îți unești forțele cu cei implicați.

Sănătate

Te bucuri de o stare de spirit bună și ai o viziune mult mai optimistă asupra vieții, la modul general. Zi bună pentru plimbări.

Horoscop zilnic Săgetător – 8 decembrie 2020

Dragoste

S-ar putea ca parteenrul să nu fie la fel de încântat ca și tine pentru o reușită și să nu-i înțelegi atitudinea. Cei singuri sunt mai dornici de flirt.

Carieră și bani

Este o zi excepțională pentru afirmare profesională. Dai dovadă de multă conștiinciozitate și răbdare în atingerea unor scopuri și superiorii te pot remarca. Contextul poate veni și cu un bonus, o primă.

Sănătate

Starea de sănătate psihică se îmbunătățește și ai ocazia să depășești niște frici, anxietăți, gânduri negative sau o situație viciată în care te complăceai.

Horoscop zilnic Capricorn – 8 decembrie 2020

Dragoste

Prietenii se dovedesc un punct de reper pentru tine. Ai relații bune cu aceștia, vă stabiliți idealuri comune, însă ce este cel mai important este că realizezi cât de importați sunt pentru tine.

Carieră și bani

Conștientizarrea faptului că evoluția ta depinde foarte mult de cei din anturaj este un pas spre progresul profesional. Un proiect se poate bucura de succes, de idei bune și sprijinul unei persoane importante.

Sănătate

Posibil să te cam lupți cu emoțiile tale sau să ai niște tensiuni cu cineva care să-ți strice starea de spirit, însă este trecător.

Horoscop zilnic Vărsător – 8 decembrie 2020

Dragoste

Sunt momente intime intense în cuplu care vin la pachet cu evoluția unor sentimente. Cei singuri pot da frâu liber unei relații ascunse și nu este exclus ca persoana să fie din mediul profesional.

Carieră și bani

O zi foarte bună pentru a-ți îmbunătăți imaginea profesională, pentru a face un pas în față în legătură cu cariera ta. Posibil să ai parte de mici avantaje materiale, de înlesnirea unui context financiar.

Sănătate

Te bucuri de o stare de spirit mai bună și asta pentru că dizolvi frici, atașamente toxice și gânduri negativiste care-ți inhibau optimismul și determinarea.

Horoscop zilnic Pești – 8 decembrie 2020

Dragoste

Luna traversează și astăzi sectorul relațiilor, iar aspectele pe care le face te vor susține puternic în consolidarea poveștii de iubire. Ajungi la aceleași viziuni, convingeri cu persoana dragă, vă clarificați credințele.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună pentru a lega noi parteneriate și colaborări, pentru a cunoaște persoane cu care împărtășești aceleași idealuri profesionale și nu este exclus să semnezi niște contracte.

Sănătate

Scapi de niște frici legate de o situație financiară sau în unele cazuri legate de pierderea cuiva apropiat. Toate se dovedesc nefondate.

Horoscop săptămânal, 7 – 13 decembrie 2020. „Balanțele” sunt susținute în relații

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 decembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 7 – 13 decembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Săptămâna 7 – 13 decembrie 2020 se remarcă printr-o stare de confuzie, visare, prin mai multă imaginație, dar și printr-o ambiție exagerată și prin capacitatea de a acționa cu curaj încât să ne atingem visele.

În plan sentimental, săptămâna 7 – 13 decembrie 2020 ne aduce ocazia de a ne regenera și transforma astfel încât să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur. Din punct de vedere financiar vom dezvolta o mai bună intuiție și perspicacitate.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2020

Horoscopul lunii decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna decembrie 2020, dincolo de alte tranzite și aspecte planetare importante, se remarcă prin conjuncția Marelui Benefic, Jupiter, cu Marele Învățător, Saturn, care se petrece în zodia Vărsător și care deschide un nou ciclu de 20 de ani care vorbește despre revoluționarea vieții, despre tehnologizare și progres prin umanitarism.

Marea Conjuncție, așa cum este numită în astrologie, s-a petrecut în urmă cu 20 de ani în zodia Taur și, iată, a venit cu schimbări importante legate de sistemul bancar, de zona de alimentație, dar și de tipare de frumusețe, trei caracteristici specifice Taurului. A condus la apariția cardurilor bancare, la alimentația bio, la un mare accent în zona intervențiilor estetice și lista poate continua.

Ei bine, de acum, Marea Conjuncție, va vorbi despre noi domenii de interes, iar acestea au legătură cu tehnologia în primul rând, de aceea sfatul meu este ca toți să se reorienteze către online sau, cel puțin, o latură online a afacerii, proiectelor pe care le dețin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
China și SUA ar trebui să fie parteneri, a declarat Xi Jinping