Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2021. Mercur activează zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2021. Mercur activează zodia Vărsător
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 iulie 2021. Jupiter revine retrograd în Vărsător / foto: Pixabay
Publicat: 08/01/2021, 00:33
Actualizat: 08/01/2021, 00:34

Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, a tranzacțiilor și negocierilor, intră astăzi în zodia Vărsător, zodie în care va și retrograda începând cu data de 30 ianuarie 2021. Acest tranzit ne stimulează gândirea și putem avea idei ingenioase, putem descoperi soluții inedite la problemele cu care ne confruntăm și putem simți o mai mare nevoie de a ne exprima liber și fără constrângeri.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 8 ianuarie 2021

Dragoste

Mercur îți va activa sectorul prietenilor și îți va aduce în următoarea perioadă ocazia de a cunoaște oameni noi cu care să empatizezi și să legi relații rezistente, de lungă durată și serioase.

Carieră și bani

Tot Mercur va sta la baza unor idei revoluționare despre cum să demerezi sau să conduci la succes niște proiecte în care ești implicat. Nu este exclus să găsești soluții prin care să te afirmi profesional.

Sănătate

Faptul că acest tranzit îți va anima viața socială vei simți că ești mai liber, mai ales în contextul actual, și vei deveni mai optimist, mai entuziast, mai dornic de cunoaștere, ceea ce-ți va anima considerabil starea de spirit.

Horoscop zilnic Taur – 8 ianuarie 2021

Dragoste

Luna îți continuă și astăzi tranzitul prin sectorul relațiilor tale, însă va face aspecte mai bune. Posibil să ajungi la un acord, la un obiectiv comun cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Mercur în Vărsător îți va activa chiar sectorul carierei și va urma o perioadă de afirmare prin ideile tale. Vei găsi cele mai bune soluții să te apropii de niște obiective avute, însă va trebui să ai grijă la conflictele cu superiorii, care pot fi destul de serioase.

Sănătate

Probabil deja te-ai acomodat cu energia lui Marte care ieri a intrat în zodia ta, așa că nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Gemeni – 8 ianuarie 2021

Dragoste

Mercur, întocmai guvernatorul tău, te va ajuta să te desprinzi mai ușor de mentalități și convingeri învechite, de dogme, prejudecăți. Vei păstrta doar ceea ce te ajută să evoluezi în plan personal.

Carieră și bani

Tot Mercur va asta la baza multor raționamente care te vor conduce către progres profesional pentru că te va ajuta să realizezi că mai este nevoie să înveți ceva. Curiozitatea pe care acest tranzit ți-o dezvoltă te poate face să studiezi noi domenii, să te înscrii la cursuri superioare sau să obții un atestat.

Sănătate

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin sectorul sănătății și-ți va aduce o stare generală mai bună, mai multă stăpânire de sine.

Horoscop zilnic Rac – 8 ianuarie 2021

Dragoste

Mercur în tranzit prin Vărsător va contribui la multe discuții, posibil chiar tensionate, cu partenerul de viață, legate de bani, buget comun, dar și de viața intimă. Acest tranzit poate aduce multe clarificări și reglementări în perioada următoare. Posibil să iasă unele secrete la suprafață.

Carieră și bani

Tot Mercur îți va aduce o serie de idei și te va susține în găsirea unor soluții ingenioase pentru a rezolva un context ce vizează banii și bunurile materiale. Pentru unii poate fi vorba de închiderea unui credit, pentru alții de obținerea unui împrumut. Sunt vizate moștenirile, partajele, litigiile, posibil noi raționamente în cazul unui proces. Oricum o nouă viziune asupra unui astfel de context va veni.

Sănătate

Dacă în sinea ta te temeai de anumite decizii, te temeai să faci anumiți pași, poate te îngrozeai la gândul unei pierderi, în perioada următoare vei depăși contextul și te vei lumina.

Horoscop zilnic Leu – 8 ianuarie 2021

Dragoste

Mercur îți va activa chiar sectorul relațiilor și s-ar putea să urmeze o perioadă destul de tensionată în special în dialogul cu partenerul de viață. Toate aceste discuții de acum vor contribui la găsirea unor soluții de cuplu. Se pot lua decizii radicale, se pot rupe sau suda relații.

Carieră și bani

Tot Mercur s-ar putea să agite destul de mult și sectorul relațiilor profesionale. Va trebui să depui un efort în dialogul cu colaboratorii și asociații. S-ar putea ca ideile tale să nu fie prea ușor acceptate. Totuși, este o periooadă care poate aduce ocazia semnării unor contracte.

Sănătate

Azi te bucuri de o stare de sănătate remarcabilă. Ai energie și bună dispoziție, cu toate că s-ar putea să o canalizezi în mare parte către treburi gospodărești.

Horoscop zilnic Fecioară – 8 ianuarie 2021

Dragoste

Sunt șanse mari să ajungi astăzi la o înțelegere cu persoana iubită sau să te împaci cu aceasta, dacă ai fost certat sau chiar despărțit.

Carieră și bani

Mercur în Vărsător îți va activa sectorul muncii și te va stimula să găsești soluții la problemele profesionale, să vii cu idei noi de progres și nu este exclus ca unii nativi să ia decizii importante vizavi de locul de muncă. Atenție la tensiunile cu colegii!

Sănătate

Cum Mercur este guvernatorul tău și-ți tranzitează casa sănătății, s-ar putea ca perioada următoare să fii mult mai determinat să-ți îmbunătățești stilul de viață, să-ți reprioritizezi activitățile.

Horoscop zilnic Balanță – 8 ianuarie 2021

Dragoste

Mercur îți va activa întocmai sectorul iubirii și-ți va aduce o mai mare poftă de flirt. Te vei pune în valoare prin felul în care comunici și vei cuceri mult mai ușor pe cine îți dorești.

Carieră și bani

Un real beneficiu al acestui tranzit mercurian este creativitatea pe care ți-o stimulează. S-ar putea să-ți pui în valoare o serie de talente, să ai idei despre cum să te faci apreciat și remarcat.

Sănătate

Azi te bucuri de o stare bună de sănătate și în ciuda unor gânduri care te pot frământa, vei avea energie.

Horoscop zilnic Scorpion – 8 ianuarie 2021

Dragoste

Mercur îți activează sectorul familiei și este posibil ca în perioada următoare să te confrunți cu tensiuni, dialoguri în conradictoriu, poate chiar limitări venite din partea celor dragi, însă la final totul se va divedi constructiv.

Carieră și bani

Acest tranzit este4 foarte stimulent pentru cei care vor să-și cumpere sau să vândă o casă. Nativii vor avea fler în astfel de negocieri. Totodată, se pot lua decizii neașteptate sau se ot găsi soluții inedite la niște probleme care vizează locuința.

Sănătate

Luna îți traversează și astăzi zodia și îți aduce o stare generală te bine, susținându-te să faci față provocărilor.

Horoscop zilnic Săgetător – 8 ianuarie 2021

Dragoste

Mercur te va susține foarte mult în dialogurile cu cei apropiați și chiar poate aduce, după tensiuni, și împăcări cu rudele, vecinii. Totodată, te poate ajuta să-ți exprimi mai ușor sentimentele și trăirile.

Carieră și bani

Cu Mercur în Vărsător ai șanse mari să negociezi în favoarea ta pentru că îți sporește talentele în negoț. Atenție, totuși, la grabă. Poți pierde multe dacă nu ești atent.

Sănătate

S-ar putea să simți nevoia de mai multă liniște astăzi, dat fiind că Luna îți traversează în continuare casa subconștientului. Nu ți-ar strica niște odihnă în plus.

Horoscop zilnic Capricorn – 8 ianuarie 2021

Dragoste

Azi, mai ales în a doua parte a zilei, va trebui să ai mai multă grijă la discuțiile cu persoana iubită legate de bani pentru că se pot naște unele conflicte.

Carieră și bani

Mercur în Vărsător va activa întocmai sectorul tău financiar prin urmare urmează o perioadă în care-ți pot veni idei îndrăznețe despre cum să câștigi bani, despre cum să-ți îmbunătățești veniturile. Poți găsi soluții ingenioase pentru a-ți folosi propriile tale resurse, inclusiv talente.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Vărsător – 8 ianuarie 2021

Dragoste

Este o zi destul de calmă în plan sentimental, însă va trebui să ai grijă la dialogurile cu familia, cu părinții, care pot fi mai tensionate.

Carieră și bani

Mercur îți va activa zodia și-ți va aduce un refresh la nivel de gândire. Vei avea idei înfrăznețe și vei găsi soluții inedite la problemele tale. Totodată, te vei exprima mai direct și vei spune verde-n față ceea ce gândești.

Sănătate

Starea de sănătate este destul de bună astăzi sau se îmbunătățește remarcabil. Cel mai probabil vei scăpa de multe frământări și griji avute în ultimul timp.

Horoscop zilnic Pești – 8 ianuarie 2021

Dragoste

Mercur te poate sprijini să scapi de amintiri dureroase, să dizolvi tipare mentale care te împiedică să evoluezi. Posibil să conștientizezi că este nevoie să ierți pe cineva din trecut pentru a merge mai departe.

Carieră și bani

Azi s-ar putea să ai parte de discuții care să te ajute să conștientizezi niște aspecte importante din punct de vedere profesional. Fii atent la cei cu experiență în domeniul tău.

Sănătate

Cu Mercur în tranzit prin sectorul sănătății s-ar putea să fii mult mai preocupat de rezolvarea unor simptome, afecțiuni care-ți dau bătăi de cap. Totodată, sunt posibile stări de interiorizare, de anxietate și o mai mare nevoie de liniște, de a-ți pune mintea în pauză.

Horoscop săptămânal, 4 – 10 ianuarie 2021. „Scorpionii” pot semna noi contracte și asocieri

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 4 – 10 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 4 – 10 ianuarie 2021 aduce o serie de schimbări importante în contextul astrologic general datorate tranzitului planetelor care-și schimbă zodiile.

Săptămâna 4 – 10 ianuarie 2021 este amprentată de 3 ingresuri planetare, adică trei planete importante își schimbă semnul zodiacal în care s-au aflat până acum, implicit energia de acțiune. Astfel, Marte, planeta acțiunii, va intra în zodia Taur, și ne va susține să conservăm ceea ce avem și mai puțin să inițiăm noi acțiuni. Mare parte din energia noastră se va canaliza către sectorul financiar, dar și către cel sentimental, în măsura în care consolidăm relațiile și mai puțin începem altele noi.

De asemenea, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn, și va face aspecte benefice cu Marte, deci contextul astrologic va susține relațiile. Astfel, vom deveni mai maturi cu sentimentele noastre și mai responsabili în plan sentimental, mai serioși mai dornici să ne stabilizăm legăturile, atât cele amoroase, cât și cele profesionale.

Mercur, planeta comunicării, va intra în zodia Vărsător, alăturându-se lui Saturn și Jupiter, aflate aici, și astfel ne va aduce idei noi, viziuni curajoase de viitor, soluții îndrăznețe, o gândire mult mai progresistă, chiar nonconformistă și va susține libertatea de exprimare. Totuși, s-ar putea ca ideile entuziaste de acum să nu poată fi puse în practică, cel puțin nu imediat, dat fiind că Mercur face aspect tensionat cu Marte din Taur, deci va fi o luptă pentru ca totul să rămână neschimbat.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Horoscopul lunii ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect care ne va domoli și ne va da putere să consolidăm ceea ce deja avem, însă nu va stimula noile acțiuni, decât dacă acestea au legătură directă cu obținerea confortului financiar și emoțional. Simțul practic, răbdarea și încăpățânarea vor crește.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va responsabiliza, maturiza și ajuta să consolidăm relațiile cu ceilalți. De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va activa zodia Vărsătorului și ne va stimula gândirea și exprimarea liberă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Ce înseamnă boală transmisă prin aer? OMS și 500 de experți au căzut în sfârșit...