Horoscopul zilei de 9 decembrie 2020. „Săgetătorii” trebuie să evite deciziile importante

Horoscopul zilei de 9 decembrie 2020. „Săgetătorii” trebuie să evite deciziile importante
Horoscopul zilei de 1 martie 2021. Gemenii își exprimă sentimentele cu maturitate
Publicat: 08/12/2020, 21:52
Actualizat: 08/12/2020, 21:53

Horoscopul zilei de 9 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un aspect tensionat între Soarele din zodia Săgetător și Neptun, planeta viselor, din zodia Pești. Contextul vorbește despre foarte multă confuzie și tendință de iluzionare, de aceea este de preferat să nu luăm decizii majore și să nu ne grăbim să tragem concluzii.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 9 decembrie 2020

Dragoste

Nevoia de a fi alături de partener este mare, însă astăzi s-ar putea să scoți la suprafață unele răni, să faci unele reproșuri și să vrei să clarifici viziuni legate de viitorul relației voastre.

Carieră și bani

Sunt multe confuzii care planează în atmosfera zilei și de aceea ar fi bine să eviți să crezi că doar tu ai dreptate și doar părerile și convingerile, credințele tale sunt cele mai bune.

Sănătate

Ești cumva la extreme astăzi. Fie crezi că nimic nu ți se poate întâmpla, fie crezi că tot ce este mai rău se va abate asupra ta. Ai grijă ce gândești, să nu atragi!

Horoscop zilnic Taur – 9 decembrie 2020

Dragoste

Ai mare grijă la tendința de a te iluzoiona în privința unei aventuri. Cumva, poate fi vorba de o persoană din anturaj care-ți promite multe și care te va dezamăgi. Dacă te lași condus le pasiune, atunci încearcă să nu ai așteptări prea mari.

Carieră și bani

Te bucuri de o zi bună la locul de muncă și ai șansa de a te înțelege de minune cu colegii, ba chiar puteți aborda dialoguri delicate și vă puteți apropia mai mult. Financiar, nu te grăbi să iei decizii care vizează bunurile materiale, creditele, asigurările pentru că poți fi înșelat.

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin acest sector, starea de sănătate se îmbunătățește sau cel puțin tu faci tot posibilul să te relaxezi. Te simți odihnit, ai energie și ești bine dispus, cu toate că sunt mici vulnerabilități din trecut care te pot răscoli.

Horoscop zilnic Gemeni – 9 decembrie 2020

Dragoste

Sunt confuzii legate de partenerul de viață, de relația voastră, momente care au rămas neclarificate din trecut și care te macină. Oricum, azi nu lua decizii și nici nu cere sfatul celorlalți. Cei singuri trebuie să aibă grijă pentru că se pot iluziona cu privire la o poveste de dragoste.

Carieră și bani

Evită negocierile importante, evită să semnezi contracte profesionale pentru că poți fi foarte confuz. Starea aceasta îți poate aduce tensiuni cu superiorii sau tendința de a te revolta pe faptul că nu ești lăsat să te afirmi.

Sănătate

Azi ai mare poftă de viață, de distrtație, de relaxare și te vei dedica cu multă pasiune hobby-urilor tale.

Horoscop zilnic Rac – 9 decembrie 2020

Dragoste

Posibil să fie vorba astăzi de niște tensiuni cu familia care pleacă de la așteptări mult prea mari pe care le aveți unii de la alții.

Carieră și bani

La locul de muncă poți fi foarte ușor impresionat de rugămințile colegilor care îți cer ajutorul sau tu ai tendința de a sta peste program în speranța că vei obține o primă sau măcar laude, însă asta nu se va întâmpla.

Sănătate

Dacă aștepți niște rezultate ale unor analize, nu te baza pe răspunsu primit astăzi sau, mai corect spus, nu-l interpreta tu pentru că poți greși.

Horoscop zilnic Leu – 9 decembrie 2020

Dragoste

Azi s-ar putea să fii foarte ușor iluzionat în plan sentimental, mai ales dacă ești la începutul unei povești sau ești singur, așa că nu asculta nici promisiunile mărețe și nici nu pune mare bază în flirturi.

Carieră și bani

Deși ești susținut în comunicare, ar fi de preferat ca astăzi să eviți negocierile pentru că tronează o stare de confuzie generală și poți lua decizii greșite. Poți fi destul de credul în ceea ce privește îmbogățirea rapidă.

Sănătate

Nu te supăra dacă ceilalți nu pot răspunde prezent dorinței tale de a te distra, de a te plimba, de a te dedica unei activități detensionante. Nu toți simt la fel ca tine. Ești creativ astăzi, așa că poți lăsa imaginația să zboare.

Horoscop zilnic Fecioară – 9 decembrie 2020

Dragoste

Posibile tensiuni cu familia din cauza partenerului sau din cauza concepțiilor pe care tu le ai despre viața de cuplu. În interiorul tău este o furtună și multă confuzie, așa că nu lua decizii.

Carieră și bani

Luna îți tranzitează sectorul financiar și-ți aduce o mai mare nevoie de a clarifica contexte legate de bani, de salarizare și remunerații primite, însă azi nu face niciun pas în acest sens.

Sănătate

Starea emoțională nu este deloc bună și asta pentru că ai parte de multe neclarități, multe semne de întrebare care nu-și găsesc deocamdată răspunsul.

Horoscop zilnic Balanță – 9 decembrie 2020

Dragoste

Cauți armonia cu cei din jur, însă poți să interpretezi destul de greșit și ciudat mesajele celorlalți. Evită astăzi să iei decizii și mai ales să tragi concluzii.

Carieră și bani

Pot veni vești și informații de la locul de muncă care să te bulverseze și să te destabilizeze. Nu crede nimic până nu ai dovezi și mai ales nu lua decizii. Raționamentul poate avea astăzi unele scăpări serioase.

Sănătate

Luna îți tranzitează zodia și îți induce o mai mare nevoie de odihnă, de relaxare și detașare de factorii de stres. Este posibil să-ți treacă prin minte fel și fel de gânduri, să-ți pui semne de întrebare, așa că fă un efort și evită-le.

Horoscop zilnic Scorpion – 9 decembrie 2020

Dragoste

Nu te lăsa păcălit de vorbele, complimentele celorlalți pentru că multe dintre acestea pot fi doar lingușeli. Viziunea asupra unei relații poate fi ușor distorsionată astăzi.

Carieră și bani

Azi evită orice formă de activitate financiară, chiar și cheltuielile pentru că poți fi tentat să te lași păcălit de oferte, promoții și reduceri, unele deloc reale. De asemenea, evită investițiile și mai ales speculațiile financiare.

Sănătate

Ai nevoie de mai multă odihnă, mai ales că ai tendința de a te frământa pentru toate nimicurile mai mult decât este cazul.

Horoscop zilnic Săgetător – 9 decembrie 2020

Dragoste

Sunt posibile tensiuni cu familia dincauza unor viziuni diferite asupra unui context legat de casă. Pe de altă parte, prietenii pot atinge un punct sensibil și-ți pot răsturna universul emoțional. Ceva din trecutul relațional se repetă și asta te macină.

Carieră și bani

Azi evită să iei decizii importante, indiferent de zona în care acestea se cer luate, și evită să faci presupuneri și sătragi concluzii. Posibil să ai parte de tensiuni cu superiorii din cauza unor neînțelegeri minore, legate de transmiterea informației, de exemplu.

Sănătate

Se petrec furtuni la nivel emoțional și asta pentru că nu știi ce să faci într-o anume direcție de viață care este legată de familie sau de trecutul tău, poate chiar de o relație, căsătorie.

Horoscop zilnic Capricorn – 9 decembrie 2020

Dragoste

Ai tendința de a visa prea mult și te aștepți ca și ceilalți să-ți înțeleagă euforia, însă nu va fi așa și poți da naștere la fel și fel de discuții ciudate, chiar tensionate. Evită să te contrazici cu cei dragi pentru că viziunile sunt diferite și azi oricum nu rezolvi nimic.

Carieră și bani

Intuiția nu funcționează astăzi pentru tine și nici raționamentul nu este în cea mai bună formă, așa că evită să iei decizii majore care pot avea impact pe termen lung.

Sănătate

Legat de starea ta de sănătate există două mari tendințe astăzi: să crezi că tot ce este rău ți se întâmplă ție sau să crezi că nimic nu te poate doborî. Cel ami bine ar fi să fii prudent și rațional și să încerci să scapi de confuziile pe care le ai. Rezultatele unor analize pot fi neclare.

Horoscop zilnic Vărsător – 9 decembrie 2020

Dragoste

Prietenii îți pot face propunerri interesante, posibil legate de un plan de vacanță, de petrecere a Sărbătorilor, însă astăzi ai parte de multă confuzie și ar fi bine să-ți analizezi mai atent răspunsul.

Carieră și bani

Nu te lăsa dus de val în propunerile care vin pe parte financiară pentru că s-ar putea să nu fie cum par. Nu plăti nimic în avans și nu te grăbi să faci investiții, chiar dacă îți surâd ofertele sau cineva îți propune un proiect de nerefuzat, dar în care va trebui să investești.

Sănătate

Posibil să te îngrijorezi cu privire la starea cuiva de sănătate, însă vei vedea că rezultatele analizelor sunt bune.

Horoscop zilnic Pești – 9 decembrie 2020

Dragoste

Planeaza confuzia în viața ta, așa că evită să iei decizii și să tragi concluzii. Posibil să te lași purtat de val într-o aventură pasională.

Carieră și bani

Se întrevăd conflicte cu superiorii și neînțelegeri care izbucnesc din fel și fel de nimicuri. Ai impresia astăzi că nu poți ajunge acolo unde ți-ai dorit, te temi pentru pierderea unei funcții sau a unei sume de bani, a unui bun material. Ești foarte confuz în legătură cu direcția profesională, de aceea ar trebui să eviți deciziile.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă ai tendința de a-ți pune foarte multe întrebări, din foarte multe domenii și să nu ajungi la niciun răspuns.

Horoscop săptămânal, 7 – 13 decembrie 2020. „Balanțele” sunt susținute în relații

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 7 – 13 decembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 7 – 13 decembrie 2020 poate adce o serie de surprize și situații neașteptate în relațiile sentimentale și profesionale.

Săptămâna 7 – 13 decembrie 2020 se remarcă printr-o stare de confuzie, visare, prin mai multă imaginație, dar și printr-o ambiție exagerată și prin capacitatea de a acționa cu curaj încât să ne atingem visele.

În plan sentimental, săptămâna 7 – 13 decembrie 2020 ne aduce ocazia de a ne regenera și transforma astfel încât să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur. Din punct de vedere financiar vom dezvolta o mai bună intuiție și perspicacitate.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2020

Horoscopul lunii decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna decembrie 2020, dincolo de alte tranzite și aspecte planetare importante, se remarcă prin conjuncția Marelui Benefic, Jupiter, cu Marele Învățător, Saturn, care se petrece în zodia Vărsător și care deschide un nou ciclu de 20 de ani care vorbește despre revoluționarea vieții, despre tehnologizare și progres prin umanitarism.

Marea Conjuncție, așa cum este numită în astrologie, s-a petrecut în urmă cu 20 de ani în zodia Taur și, iată, a venit cu schimbări importante legate de sistemul bancar, de zona de alimentație, dar și de tipare de frumusețe, trei caracteristici specifice Taurului. A condus la apariția cardurilor bancare, la alimentația bio, la un mare accent în zona intervențiilor estetice și lista poate continua.

Ei bine, de acum, Marea Conjuncție, va vorbi despre noi domenii de interes, iar acestea au legătură cu tehnologia în primul rând, de aceea sfatul meu este ca toți să se reorienteze către online sau, cel puțin, o latură online a afacerii, proiectelor pe care le dețin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte