Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2021. „Capricornii” își îmbunătățesc viața sentimentală

Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2021. „Capricornii” își îmbunătățesc viața sentimentală
Nu rata horoscopul zilnic, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 09/01/2021, 01:05
Actualizat: 09/01/2021, 01:06

Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii, dar și a banilor, a intrat în zodia Capricorn, zodie pe care o va tranzita până pe data de 1 februarie 2021. În tot acest timp, Micul Benefic al astrologiei ne va sprijini în plan financiar, făcându-ne mai cumpătați, iar în plan sentimental ne va aduce o doză de maturitate, seriozitate și responsabilitate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 9 ianuarie 2021

Dragoste

Acest tranzit te poate face mai interesat de persoane cu funcție, cu statut, iar în cuplu te poatet susține în atingerea unor obiective comune cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Venus te va ajuta să-ți îmbunătățești relația cu superiorii, dar și să te apropii de niște obiective profesionale pe care le ai. Totodată, te poți bucura de beneficii de imagine.

Sănătate

În următoarea perioadă va trebui să depui un efort pentru a diminua stresul profesional. S-ar putea ca acesta să activeze unele vulnerabilități.

Horoscop zilnic Taur – 9 ianuarie 2021

Dragoste

Venus, guvernatoarea ta, face aspecte de susținere cu Marte, planeta care-ți guvernează relațiile și care se află în tranzit prin zodia ta, deci va urma o perioadă în care poți reaprinde pasiunea în cuplu și poți să dai un refresh relației. Poți ajunge la aceleași idei și convingeri în cuplu, iar dacă ești singur poți fi atras de persoane cu care împărtășești aceleași mentalități.

Carieră și bani

Venus te va susține puternic să te dezvolți profesional, să urmezi un curs, să înveți ceva noi, să-ți obții o diplomă sau să o pui în funcțiune.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci din contră, un exces de energie.

Horoscop zilnic Gemeni – 9 ianuarie 2021

Dragoste

Venus va sta la baza reaprinderii pasiunii în cuplu, reapropierii de partener și te va ajuta să rezolvi niște dialoguri tensionate legate de bani, buget comun cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Tot Venus poate veni cu oportunități financiare importante, mai ales dacă planifici o investiție sau te-ai gândit să faci un cont de economii. Este o perioadă favorabilă unor rezolvări ce țin de acte juridice, litigii, partaje.

Sănătate

În prima parte a zilei s-ar puea să te simți mai obosit, mai lipsit de vlagă și chiar fără prea multă poftă de socializare.

Horoscop zilnic Rac – 9 ianuarie 2021

Dragoste

Venus în Capricorn îți activează întocmai sectorul relațiilor și vei avea șansa să-ți îmbunătățești situația în cuplu, să ajungi la un acord cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Tot Venus te va susține și în relațiile profesionale și vei putea să te pui de acord cu asociații, colaboratorii și nu este exclus ca în următoarea perioadă să semnezi un contract important, legat de cariera ta.

Sănătate

Luna îți va traversa casa sănătății și din a doua parte a zilei vei ersimți un entiziasm interior, o mai mare bucurie de a face lucrurile să funcționeze în jurul tău.

Horoscop zilnic Leu – 9 ianuarie 2021

Dragoste

Luna îți va activa astăzi sectorul iubirii și-ți va aduce un mai mare entuziasm în relația de cuplu, o mai mare poftă de a petrece timp cu copiii și a te dedica activităților distractive. Cei singuri pot flirta și pot cunoaște persoane noi.

Carieră și bani

Venus în Capricorn îți activează sectorul muncii și te va ajuta să-ți îmbunătățești relațiile cu colegii, dar și cu superiorii și te va sprijini în desfășurarea activităților, eficientizându-ți munca.

Sănătate

Tot Venus este responsabilă și de îmbunătățirea stării de sănătate, în primul rând prin faptul că te va sprijini în schimbarea stilului de viață cu unul mai sănătos.

Horoscop zilnic Fecioară – 9 ianuarie 2021

Dragoste

Venus în Capricorn îți tranzitează întocmai sectorul iubirii și-ți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești viața sentimentală. Vei fi mai deschis flirtului, vei perece timp cu copiii și te vei dedica mai mult activităților comune cu persoana iubită care pot să vă reapropie.

Carieră și bani

Tot Venus va sta la baza reaprinderii creativității și în următoarea perioadă vei fi mai determinat să dai frâu liber simțului artistic, să-ți evidențiezi latura creativă. Sunt susținuți cei care participă la competiții sportive.

Sănătate

Evită să faci excese astăzi și odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Balanță – 9 ianuarie 2021

Dragoste

Venus, guvernatoarea ta, face un aspect de susținere cu Marte, planeta care-ți guvernează relațiile, iar contextul în sine îți va aduce ocazia de a da frâu liber pasunii în cuplu și de a te reapropia de partener.

Carieră și bani

Acest tranzit al lui Venus prin Capricorn îți va canaliza mult atenția asupra casei și familiei, dorindu-ți să rezolvi niște contexte ce țin de acest sector.

Sănătate

Azi vei petrtece timp cu cei dragi și te vei bucura din plin de momente distrctive și o bună comunicare cu rudele.

Horoscop zilnic Scorpion – 9 ianuarie 2021

Dragoste

Venus, guvernatoarea relațiilor tale, face astăzi un aspect de susținere cu Marte, guvernatorul tău, aflat în tranzit prin sectorul relațiilor, iar contextul îți va aduce ocazia să-ți consolidezi situația în cuplu, să discutați și să ajungeți la o înțelegere. Moment favorabil iertărilor și împăcărilor.

Carieră și bani

Venus în Capricorn te va susține puternic nu doar în comunicarea cu cei din jur, ci și în negocieri. Ai șansa să discuți contracte, să obții avantajele dorite din parteneriatele pe care le ai sau chiar să semnezi noi acorduri, noi colaborări.

Sănătate

Dacă pleci la drum astăzi, ai mai multă grijă la cum conduci și nu te grăbi.

Horoscop zilnic Săgetător – 9 ianuarie 2021

Dragoste

Venus va face un aspect de susținere cu Marte, planeta care-ți guvernează iubirea, și îți poți îmbunătăți viața sentimentală prin mici atenții. Cei singuri pot fi arași de o persoană cu care desfășoară activități comune.

Carieră și bani

Venus în Capricorn îți va tranzita întocmai sectorul financiar ți-ți va aduce ocazia de a-ți îmbunătăți veniturile. Poți obține bani din activitățile pe care le practici sau poți discuta o mărire de salariu, poate de comision. Unii nativi își pot monetiza cu curaj talentele și pot fi foarte creativi.

Sănătate

Luna va intra astăzi în zodia ta și-ți va aduce acea doză de optimism specifică, mai mult entuziasm și deschidere către nou, către aventură.

Horoscop zilnic Capricorn – 9 ianuarie 2021

Dragoste

Venus îți va activa zodia și timp de aproape o lună de zile te vei bucura de un farmec aparte, dar și de ocazia de a aduce îmbunătățiri în viața ta personală. Aspectul pe care-l afce astăzi cu Marte, planeta dorinței, aflată în casa iubirii tale îți poatet aduce fie momente intense în cuplu, fie ocazia de a flirta și de a cunoaște pe cineva care să-ți trezească interesul.

Carieră și bani

Venus îți poate stimula talentele și creativitatea și ar fi recomandat ca în această perioadă să dai dovadă de mai multă încredere în tine.

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin sectorul sănătății te vei bucura de o stare interioară de bine, de bucurie și chiar vei avea ocazia astăzi să dai frâu liber unor gânduri, amintiri, să scoți trecutul la suprafață.

Horoscop zilnic Vărsător – 9 ianuarie 2021

Dragoste

Nu ste exclus ca pe durata acestui tranzit al lui Venus în Capricorn să ai parte de întâlniri cu foști parteneri sau să te lași copleșit de amintiri și gânduri. Viața socială se animează astăzi și poți ieși cu prietenii.

Carieră și bani

S-ar putea ca la o simplă întâlnire cu cei apropiați să puneți la cale niște planuri entuziaste sau să primești niște sfaturi bune în legătură cu un proiect în care ești implicat.

Sănătate

Venus te va susține să-ți ameliorezi niște simptome, niște probleme de sănătate cronice și să depășești o stare de interiorizare, de anxietate și melancolie.

Horoscop zilnic Pești – 9 ianuarie 2021

Dragoste

Venus este planeta care-ți guvernează intimitatea, iar în tranzitul său prin Caoricorn îți poateaduce ocazia unei apropieri mai deosebite de un prieten, de o persoană din anturaj. S-ar putea să fie vorba de o aventură sentimentală în cazul unora, iar în cazul altora să fie vorba de legarea unei noi reșații de prietenie.

Carieră și bani

Tot Venus te sprijină să aduci îmbunătățiri unui proiect în care ești implicat și-ți aduce ocazia să-l conduci către succes dacă ești perseverent și răbdător.

Sănătate

Fii mai prudent la deplasări și evită oboseala. Ți-ar prinde bine o excursie, poate o scurtă vizită la rude sau în locuri dragi.

Horoscop săptămânal, 4 – 10 ianuarie 2021. „Scorpionii” pot semna noi contracte și asocieri

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 4 – 10 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 4 – 10 ianuarie 2021 aduce o serie de schimbări importante în contextul astrologic general datorate tranzitului planetelor care-și schimbă zodiile.

Săptămâna 4 – 10 ianuarie 2021 este amprentată de 3 ingresuri planetare, adică trei planete importante își schimbă semnul zodiacal în care s-au aflat până acum, implicit energia de acțiune. Astfel, Marte, planeta acțiunii, va intra în zodia Taur, și ne va susține să conservăm ceea ce avem și mai puțin să inițiăm noi acțiuni. Mare parte din energia noastră se va canaliza către sectorul financiar, dar și către cel sentimental, în măsura în care consolidăm relațiile și mai puțin începem altele noi.

De asemenea, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn, și va face aspecte benefice cu Marte, deci contextul astrologic va susține relațiile. Astfel, vom deveni mai maturi cu sentimentele noastre și mai responsabili în plan sentimental, mai serioși mai dornici să ne stabilizăm legăturile, atât cele amoroase, cât și cele profesionale.

Mercur, planeta comunicării, va intra în zodia Vărsător, alăturându-se lui Saturn și Jupiter, aflate aici, și astfel ne va aduce idei noi, viziuni curajoase de viitor, soluții îndrăznețe, o gândire mult mai progresistă, chiar nonconformistă și va susține libertatea de exprimare. Totuși, s-ar putea ca ideile entuziaste de acum să nu poată fi puse în practică, cel puțin nu imediat, dat fiind că Mercur face aspect tensionat cu Marte din Taur, deci va fi o luptă pentru ca totul să rămână neschimbat.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Horoscopul lunii ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect care ne va domoli și ne va da putere să consolidăm ceea ce deja avem, însă nu va stimula noile acțiuni, decât dacă acestea au legătură directă cu obținerea confortului financiar și emoțional. Simțul practic, răbdarea și încăpățânarea vor crește.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va responsabiliza, maturiza și ajuta să consolidăm relațiile cu ceilalți. De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va activa zodia Vărsătorului și ne va stimula gândirea și exprimarea liberă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un veteran NASA a inventat un propulsor care sfidează legile fizicii