VIDEO | Horoscop 8 octombrie. Este o zi în care găsim câteva momente să ne relaxăm

Publicat: 08/10/2022, 06:00

Este o zi în care găsim câteva momente să ne relaxăm. Spre după-amiază, dorim să le acordăm mai mult timp oamenilor dragi și să facem activități împreună, nu de alta, dar în ultima vreme i-am cam neglijat. Suntem puțin nemulțumiți de lucrurile pe care le-am făcut și încercăm să ne dăm mai mult interesul, astfel încât lucrurile să iasă tot mai bine.

BERBEC

Te comporți ca și cum ai fi pierdut deja ceva ce îți doreai cu orice preț, deși situația este încă în mișcare. Evoluează după regulile proprii, pe care ar trebui să le cunoști.

TAUR

Riști să pui prea mult bază pe impresiile de moment, mai ales pe cele negative și să renunți la cooperarea armonioasă cu unii colegi sau persoane apropiate. Apare cineva care va dori să petreacă mai mult timp cu tine, așa că va trebui să pregătești un răspuns: îți place sau nu, să știe ce face.

GEMENI

Te gândești să lași în urmă toate grijile. Astăzi ai nevoie de relaxare și vrei să te duci la cumpărături și să iei tot ce este nevoie pentru casă, școală. Nu uita să îți achiți și facturile înainte și să nu exagerezi cu lucrurile pe care le cumperi.

RAC

Ai impresia că ai pierdut deja ocazia de a ajunge la o soluție într-o problemă de familie. O atitudine ceva mai optimistă și mai constructivă te va aduce mai aproape de acea soluție.

LEU

Crezi că ai pierdut simpatia unor apropiați și vei pierde și unele beneficii, pe care le așteptai. E doar o impresie care nu justifică o schimbare de atitudine din partea ta. Te gândești să faci și ordine prin casă și să arunci tot ce nu mai folosești.

FECIOARĂ

Te gândești serios să te apuci de studiu, poate dai și un interviu pentru un post, sau poate un concurs pentru o altă funcție. Poate nu ar strica să forțezi și tu puțin nota și să ceri banii de la cei pe care i-ai împrumutat.

BALANȚĂ

Ai parte de noi oferte de lucru însă îți va fi greu să alegi. Încearcă să pui în balanță avantajele și dezavantajele. Impresia că te-a părăsit norocul are o fărâmă de adevăr, dar restul poveștii îți aparține. Poate că nu de noroc aveai cea mai mare nevoie ci de cu totul altceva, pe care îl ai oricum.

SCORPION

Ești energic, însă ar trebui să te calmezi puțin ca să nu ajungi la concluzia că ți se cuvine totul și cei din jur sunt doar niște nerecunoscători. Munca în echipă o să îți aducă satisfacții, dar o să ți se pară și solicitant pentru că sunt și oameni care nu sunt atât de cooperanți.

SĂGETĂTOR

Ești inventiv și o să știi cum să te pui în valoare. Poate nimerești un context favorabil și cineva o să te remarce. Te vei asocia cu cineva și este posibil să îți rotunjești veniturile și să faci progrese în carieră.

CAPRICORN

Te atrage irezistibil ideea de a te asocia cu persoane care dețin privilegii la care râvnești și tu. Poate ar trebui să te întrebi, mai întâi, care sunt riscurile acestor noi asocieri.

VĂRSĂTOR

Vrei ceva anume și vrei acum, fără să accepți vreo variantă de rezervă și fără să iei în calcul faptul că fiecare om are propria voință și propriile aspirații. Pot veni bani şi dintr-o sursă mai veche, c-o fi vreo recalculare sau vreo datorie.

PEȘTI

Îți faci planuri pentru o scurtă vacanță pentru că ai nevoie de câteva momente de relaxare. Așa că astăzi te uiți după biletele de cazare, după transport și îți verifici economiile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase