VIDEO | Horoscop duminică, 16 aprilie 2023. Poți fi un pic mai idealist astăzi

Publicat: 16/04/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 16 aprilie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Deși poți avea o stare mai reflexivă și ușor contemplatoare, nereușind poate să o expliciți foarte clar celorlalți, conexiunea cu familia sau cu cei apropriați este puternică, amplificând o stare de stabilitate și aliniere interioară. Realizezi că “acasă” nu este neapărat un loc fizic cât mai degrabă un sentiment profund care se întreține cu iubire și susținere.

Taur

Poți fi un pic mai idealist astăzi, punând interesele celorlalți înaintea celor personale. Compania unor prieteni sau rude este extrem de importantă pentru tine și chiar dacă nu sunteți mereu de acord în privința unor chestii, ce contează este că astăzi sunteți alături unii de alții. O activitate de grup sau o plimbare pe marginea unei ape este binevenită.

Gemeni

O zi cu mai multă vizibilitate pentru tine.Dacă ești însărcinat cu coordonarea activităților principale cu ocazia sărbătorilor, vei face tot posibilul să te organizezi cât mai bine mulțumind pe toată lumea, chiar dacă vei prefera să păstrezi acest lucru pentru tine. Puteți dezbate lucruri profunde, de interes pentru tine care au ca scop să-ți întărească încrederea în tine.

Rac

Ai o credință puternică astăzi care te ajută să depășești orice fel de obstacole. Preferi să te înconjori cu oameni sau activități pe care le simți aproape de sufletul tău. Poți petrece un pic de timp într-un loc sacru rugându-te pentru cei dragi sau vei căuta să te angrenezi în conversații pe teme de natură filozofică sau spirituală. O muzică anume îți poate eleva starea de spirit.

Leu

Percepțiile tale sunt amplificate astăzi fapt care te ajută să intuiești unele lucruri sau emoții dincolo de cuvinte. Dacă alegi să folosești acest instrument într-un mod constructiv poți crea o adevărată conexiune între tine și cei din jurul tău. Mai mult decât atât, poți realiza că tocmai această legătură puternică cu cei dragi ție este cea care te face puternic, stabil și încrezător.

Fecioară

Cu Lună în sectorul parteneriatelor tale, întreaga ta atenție este îndreptată spre ceilalți însă acest lucru îți generează un sentiment de împlinire și bucurie, deoarece te regăsești în compania unor oameni dragi ție cu care împărtășești aceleași convingeri și principii. Poți contacta o rudă din străinătate sau te poți decide să fii mai activ cu ocazia acestei sărbători decât în mod normal, poate chiar să vizitezi un loc deosebit.

Balanță

Chiar dacă poți fi ocupat cu aranjarea sau organizarea unor activități tipice unei zile de sărbătoare, o vei face cu multă dedicare și atenție la nevoile celor dragi ție. În același timp dacă este vreo activitate la care ții personal foarte mult, poate vrei să asculți ceva sau să faci o plimbare, încearcă să-ți găsești câteva momente și pentru tine. Evită să te suprasoliciți!

Scorpion

Cu Luna tranzitând sectorul creativității și al iubirii, poți socializa cu ușurință chiar dacă prezența lui Saturn tot acolo te face să fii serios și profund în manifestarea sentimentelor. Indiferent că te vei afla în compania rudelor sau a prietenilor, timpul petrecut împreună va fi unul de calitate. Poți face chiar o plimbare mai pe seară sau puteți ieși undeva în oraș.

Săgetător

Astăzi ești conectat mai profund cu emoțiile tale, cu casa și mediul familial și poți fi ușor nostalgic în privința unor lucruri. În același timp ești practic și eficient în modul în care te organizezi. Prezența celor dragi în jurul tău îți amplifică sentimentul de apartenență și fie că te duci în vizită la rude sau că tu ești gazdă, ai șansa să petreci o zi minunată.

Capricorn

Ești activ atât fizic cât și intelectul însă modul în care interacționezi cu ceilalți poate să fie mai serios sau dezbateți subiecte mai profunde. În același timp fii realist cu timpul pe care îl ai la dispoziție evitând să-ți stabilești mai multe activități sau chiar vizite decât ți-ar fi potrivit. Ceva creativ și chiar interactiv ți-ar prinde tare bine astăzi.

Vărsător

Chiar dacă impresia ta este că nu ai reușit să-ți satisfaci chiar toate poftele sau dorințele personale sau ale celor apropiați, realizezi ca simpla prezență a celor dragi în jurul tău este tot ceea ce aveai nevoie pentru a te simți împlinit și fericit. În plus bunătățile tipice sărbătorilor vor reprezenta un motiv în plus de bucurie mai ales atunci când vezi că toată lumea este încântată de ceea ce ai pregătit.

Pești

Cu Luna și Saturn în propriul tău semn astăzi, ești mai serios, mai gânditor și cauți să analizezi totul înainte să acționezi. Poți face unele drumuri scurte, poți vizita unele rude sau ești angrenat în tot felul de shimburi de mesaje sau informații, indiferent de caz, reușești să păstrezi o comunicare constructivă și pozitivă cu mediul înconjurător. Orice activitate artistică sau creativă te va binedispune.

Horoscop general 10-16 aprilie 2023:

Horoscop general luna aprilie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Veniturile gigantului Microsoft au explodat!