VIDEO | Horoscop general săptămâna 23 – 29 Ianuarie 2023. Racii vor explora noi domenii

Publicat: 21/01/2023, 10:00

Horoscop general, săptămâna 23 – 29 ianuarie 2023. Urmăriți previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile!

Berbec – Ambiție și determinare!

Ești energic și ambițios săptămâna aceasta. Te implici într-un mod activ în acele activități sau proiecte de interes pentru tine și ești susținut în realizarea lor. Intrarea lui Venus în Pești scoate la suprafață o latură mai compasivă, receptivă și dornică de a-i ajuta pe ceilalți. În weekend gestionezi cu multă ingeniozitate unele situații care te iau prin surprindere, însă rămâi prudent și realist în privința planului financiar.

Taur – Amplificarea conexiunii cu prietenii!

Experiența acumulată până acum cât și aptitudinile dobândite te susțin în a-ți atinge scopurile. Venus, planeta care te guvernează intră vineri în Pești susținându-te în a te conecta mai profund cu acei prieteni, activități sau comunități cu care rezonezi atât personal cât și profesional. În weekend îi poți surprinde pe ceilalți cu nonconformismul atitudinii dar și al viziunilor tale. Ești stimulat atât fizic cât și intelectual!

Gemeni – Investind în propria dezvoltare!

Relațiile cu anumite cunoștințe sau cu unii prieteni se pot dovedi norocoase susținându-te în atingerea obiectivelor. Ești energic și hotărât să investești în noi direcții de creștere sau dezvoltare. Planul profesional este favorizat de intrarea lui Venus în Pești care te va ajuta să-ți amplifici vizibilitatea și influența în următoarea perioadă. În weekend unele interacțiuni pot fi provocatoare dar nu mai puțin benefice.

Rac – Explorarea unor noi domenii artistice sau creative!

Ești mai hotărât și mai sigur pe tine în privința unor lucruri, activități sau direcții în care vrei să investești. Latura ta artistică, filozofică sau chiar spirituală va fi evidențiată de intrarea lui Venus în Pești care te va ajuta în a explora și a te dezvolta pe mai multe planuri. Weekendul poate să te surprindă cu unele chestiuni neașteptate care vor necesita unele schimbări însă deții resursele necesare.

Leu – Șanse și oportunități!

O săptămână pozitivă și norocoasă în care ai șansa să-ți atingi obiectivele. Îți poți face noi cunoștințe sau noi planuri de cum să te dezvolți pe anumite direcții. Venus, planeta iubirii și a banilor intră în Pești amplificând nevoia de profunzime și conexiune cu persoana iubită dar și posibilitatea unor câștiguri materiale. În weekend interacțiunea cu un partener, de cuplu sau de business este tensionată însă dacă ești dispus să negociezi, lucrurile se pot ameliora.

Fecioara – Echilibru și armonie în parteneriate!

Randament, eficiență și productivitate sunt elementele care te caracterizează săptămâna aceasta și cu ajutorul cărora te poți pune în valoare atât personal cât și profesional. Sectorul parteneriatelor tale este favorizat de intrarea lui Venus în Pești care te susține în a echilibra și armoniza modul în colaborezi. În weekend, deși unele sarcini apărute pe neașteptate îți strică unele planuri, poți veni cu unele soluții care să amelioreze situația.

Balanța – Înbunătățirea relațiilor pe plan profesional!

Modul carismatic în care îți exprimi abilitățile și personalitatea dar și convingerea și pasiunea de care dai dovadă în ceea ce-ți propui te susțin în a progresa favorabil. Venus, planeta care te guvernează intră în Pești înbunătățind calitatea relațiilor cu cei din mediul profesional dar și eficiența și productivitatea în stilul de muncă sau rutina zilnică. Ceva pare să te destabilizeze un pic în weekend însă ai resursele necesare pentru a te redresa rapid.

Scorpion – Determinare și spirit practic!

Dai dovadă de multă determinare, voință și spirit practic în gestionarea unor situații de natură practică, fie profesionale fie domestice. Planeta iubirii, Venus, intră în Pești amplificând nevoia ta de socializare, divertisment dar și planul relațional. Weekendul pare să fie ușor tensionat, dacă ești constrâns sau deranjat de ceva sau cineva apropiat ție, vei tinde să reacționezi pe măsură. Totuși flexibilitatea și capacitatea de adaptare la unele lucruri sau situații noi îți va fi foarte utilă.

Săgetător – Comunicarea și socializarea sunt amplificate!

Comunicarea, socializarea, schimburile de informații, crearea unor relații avantajoase sunt favorizate săptămâna aceasta. Ești încrezător în tine și dornic să preiei inițiativa, mai ales dacă este o activitate care te pune în valoare.Venus intră în Pești aducând mai multă armonie și conexiune în viața de familie. Dacă sunt modificări sau redecorări pe care vrei să le faci, acum este un moment potrivit. În weekend nu te suprasolicita, fii realist în privința obiectivelor propuse.

Capricorn – Eficiență și inventivitate!

Abordezi sarcinile sau responsabilitățile practice într-un mod determinat, eficient dar și inventiv, căutând soluții noi la probleme mai vechi. Ești tentat de schimbare și noutate. Venus intră în semnul de apă al Peștilor stimulându-ți procesele mentale, imaginația și creativitatea iar contactul cu anturajul apropiat se înbunătățește. În weekend fii precaut în asumarea unor riscuri personale sau financiare.

Vărsător – Determinat să-ți exprimi personalitatea!

Ești printre cele mai active și mai dinamice zodii săptămâna aceasta. Dispui de multă voință și determinare în a-ți exprima personalitatea într-un mod pozitiv care să te pună în valoare. Sectorul financiar beneficiază de intrarea lui Venus în Pești de vineri, fapt care îți va înbunătăți situația veniturilor, amplificând nevoia de confort și prosperitate. Stima de sine va fi în creștere. Weekendul este ușor tensionat, unele responsabilități te pot suprasolicita.

Pești – Dorința de a investi mai mult în propria imagine!

Te simți capabil și cu destul de multă încredere în tine pentru a concretiza unele schimbări pe care plănuiești să le faci de ceva timp. Acestea pot fi personale sau pot viza propriul cămin. Veștile bune continuă odată cu intrarea lui Venus în propriul tău semn, fapt care îți va amplifica dorința de a investi mai mult în tine și în propria imagine. În weekend fii selectiv cu oamenii sau mediile cu care te înconjori, alege ce este bun și potrivit ție.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun