VIDEO| Horoscop joi 1 decembrie 2022. O zi cu potențial artistic, emoțional și spiritual deosebit

Publicat: 01/12/2022, 06:00

Horoscopul zilei de joi 1 decembrie 2022. Previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru zodii și ascendenți.

Berbec

Chiar dacă te trezești poate un pic mai agitat, restul zilei se anunță mult mai bun. Poți avea parte de o zi deosebită, indiferent de cum și unde o petreci atâta timp cât nu te supra aglomerezi. Poți participa la o acțiune caritabilă sau de într-ajutorare, fapt care îți dă un real sentiment de împlinire. Dacă pleci la un drum și ești la volan, condu preventiv.

Taur

Ești mai idealist și ai planuri mari pentru ziua de astăzi. În ciuda naturii tale pragmatice și calculate, va fi o adevărată provocare să-ți ții în frâu anumite dorințe sau să-ți setezi așteptări rezonabile. Pe seară poți avea o stare cu totul deosebită, magică, indiferent ca o petreci în compania unui grup de prieteni sau alături de partenerul de cuplu.

Gemeni

Poate să fie o zi reușită atâta timp cât păstrezi o comunicare cât mai clară și mai obiectivă. Anumite lucruri sau situații te pot impresiona și motiva în același timp. Dacă te decizi să participi la un eveniment social, monden, toată lumea pare să graviteze în jurul tău, fapt care transformă totul într-o experiență cu adevărat deosebită.

Rac

Dacă în prima parte a zilei, e greu să stai liniștit din cauza unor probleme sau neînțelegeri pe care încerci să le rezolvi cât poți de bine, în a doua parte te așteaptă momente deosebite. Indiferent dacă ești acasă sau plecat într-o călătorie, locurile, atmosfera, compania în care te găsești îți garantează o noapte cu adevărat magică.

Leu

Chiar dacă unele planuri se fac și se desfac de mai multe ori în aceeași zi, chiar dacă sunt în continuare lucruri pe care vrei să le clarifici, chiar dacă te lași incitat și provocat de tot felul de discuții, în final pe seară te poți bucura de o adevărată conexiune fizică și intimă alături de persoană iubită. O zi cu adevărat interesantă!

Fecioară

Poate activitățile de care te ocupi în prima parte a zilei te fac un pic să-ți pierzi răbdarea întrucât vezi că nu toată lumea are ritmul tău sau cu cât încerci să-i mulțumești pe toți cu atât alte solicitări continuă să răsară. Atmosfera se detensionează iar pe seară ai șansa să fii în mijlocul unor prieteni dragi alături de care te simți minunat sau în compania partenerului de cuplu care te poate suprinde mai mult decât plăcut.

Balanță

Dacă ești provocată de ceva sau cineva, reușești să-ți exprimi punctul de vedere într-un mod asumat și matur atâta timp cât îți păstrezi încrederea în tine. Atenția ta poate să fie împărțită în mai multe direcții în același timp fapt care te poate consuma la nivel intelectual. Dacă cineva îți solicită ajutorul, vei fi dispusă să ajuți imediat simțind acest ajutor ca pe o misiune de suflet.

Scorpion

Cu cât reușești să-ți controlezi mai bine impulsivitatea sau nerăbdarea în modul în care acționezi, financiar sau sentimental, cu atât îți vei atinge mai bine scopurile. Latura ta artistică, creativă este evidențiată iar tu ai șansa să-ți pui talentul în valoare. Acest lucru este valabil și pe plan sentimental, o cină romantică ar fi varianta perfectă pentru a a încheia ziua cu succes.

Săgetător

Poate nu este ziua perfectă pentru clarificarea unor lucruri atunci când perspectivele sunt diferite, însă poate să fie mai mult decât potrivită pentru o reuniune familială sau pentru a primi vizita unor oameni dragi. Poveștile fiecăruia, dialogul sau interacțiunea respectivă are un puternic efect pozitiv asupra ta.

Capricorn

Nu este o zi potrivită pentru acțiuni care necesită precizie sau atenție la detaliu cât mai degrabă activități care au nevoie de imaginație și intuiție. Ceva anume te poate impresiona și motiva într-un mod deosebit. Poate să fie o conversație pe care o porți cu cineva, o postare, un mesaj sau un video motivațional. Ești cu adevărat inspirat și dacă ai un mesaj de împărtășit cu ceilalți, astăzi este momentul potrivit.

Vărsător

Astăzi cauți să te simți bine în compania acelor oameni, lucruri sau activități care îți amplifică bucuria de viață. Poți sărbători ceva sau pe cineva sau poți participa la o activitate socială, indiferent de situație ai un sentiment plăcut, de împlinire și satisfacție. Știi cum să te faci plăcut și să te pui în valoare, întrucât te simți încrezător în propriile forțe.

Pești

Dacă reușești să-ți depășești anumite insecurități interioare, ai șansa să profiți la maxim de potențialul acestei zile. Ești inspirat, creativ, ești mai mult decât pregătit pentru a împărtăși din talentul tău și cu restul lumii. Dacă lucrezi într-un domeniu artistic, spectacolul pe care îl pui în scenă se bucură de un real succes, fapt care te face mândru. O zi cu un potențial artistic, emoțional și spiritual deosebit.

Urmăriți horoscopul pentru carieră (28 noiembrie – 4 decembrie 2022):

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?!...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc!...
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Alertă! Cutremur de 6.3 grade pe scara Richter! Unde s-a produs și ce magnitudine a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
Aplicația TikTok, interzisă: „Dă dependență ca țigările”
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Primele declarații ale Ancăi Dumitra despre sarcină. Actrița nu își mai încape în piele de...
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Sonda Juno de la NASA a surprins un lac de lavă ce ar putea înghiți...