VIDEO | Horoscop luni, 1 mai 2023. Capricornii își vor găsi inspirația

Publicat: 01/05/2023, 06:00

Horoscop luni, 1 mai 2023. Urmăriți previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile.

Berbec

Cu cât vei reuși să-ți păstrezi claritatea în mijlocul unor factori perturbatori din jurul tău, precum unele informații false, oameni ale căror intenții nu sunt bune, medii încărcate negativ, cu atât îți vei putea atinge obiectivele. Poți avea succes în discutarea unei chestiuni financiare atât timp cât abordarea ta este realistă și pragmatică.

Taur

Conjuncția dintre Soare și Mercur din propriul tău semn favorizează comunicarea, negocierile, drumurile scurte dar și inspirația dacă ești angrenat într-un proiect creativ. În același timp, este important să nu te grăbești în luarea unor decizii dacă acestea vizează planul financiar până nu ți-ai clarificat foarte bine unele lucruri.

Gemeni

O chestiune profesională poate să creeze confuzie și nehotărâre însă cu cât vei fi mai flexibil în abordare dar și încrezător în cunoștințele și experiența acumultate până acum cu atât vei face față cu brio situației. Ascultă-ți intuiția, e posibil să ai parte de unele revelații dacă faci liniște în interior.

Rac

Nu toate interacțiunile de astăzi vor fi clare sau benefice, deci va trebui să selectezi cu atenție informațiile care ți se potrivesc. Totuși acțiunile tale vor fi rapide și inspirate, bazându-te pe lucrurile concrete, deoarece nu vrei să-ți scape nici o oportunitate. Ceva sau cineva poate veni cu un sfat bun sau primești un “semn” care indică direcția bună de urmat.

Leu

Fii precaut în evaluarea unor lucruri sau situații astăzi, mai ales dacă vizează sectorul financiar sau propria valoare de sine. Dacă intuiești că ceva anume nu este în regulă sau că se poate și mai bine, nu dă curs acelei intenții sau acțiuni, ci fă o cercetare înainte. O chestiune profesională se poate contura într-un mod avantajos.

Fecioară

Interacțiunea într-un parteneriat poate să nu fie foarte clară, așa că orice tentativă de a coopera cu cineva trebuie tratată cu atenție, mai ales dacă o persoană cu autoritate este implicată. Pe de altă parte, poți intra în posesia unor informații care te ajută să vezi lucrurile din altă perspectivă, deschizându-ți noi orizonturi.

Balanță

Atitudinea corectă și încrederea în tine te vor susține în a-ți atinge obiectivele în ciuda unei stări de confuzie generată de unele griji pe care ți le faci sau de unele temeri personale. Clarificarea unei chestiuni interioare sau o decizie pe care o iei cu scopul de a-ți amplifica puterea personală îți va fi de mare ajutor.

Scorpion

O relație romantică sau planul sentimental în general este în vizorul tău astăzi. Cu toate că la prima vedere cineva pare să nu se ridice la așteptările pe care le ai sau pur și simplu o situație anume nu pare prea clară, o conversație fie cu persoana respectivă, fie cu cineva apropiat îți poate oferi o altă metodă de a aborda situația.

Săgetător

O conversație pe marginea unei chestiuni care vizează munca poate fi avantajoasă. Însă, dacă ai ceva de rezolvat astăzi, este recomandat să nu mizezi pe susținerea celuilalt deoarece abordările sunt diferite. Ai destule resurse la îndemână, cunoașterea și experiența necesară în a gestiona perfect situația pe cont propriu.

Capricorn

Ceva sau cineva te poate inspira într-un anume fel, poate fi într-un cadru romantic sau profesional. Dacă dezbați unele chestiuni, negociezi sau încerci să tragi o concluzie vis-a vis de un proiect anume, asigură-te că verifici lucrurile înainte. Precizia și atenția la detaliu sunt esențiale astăzi, în schimb susținerea cuiva cu care colaborezi poate să fie binevenită.

Vărsător

Faci tot posibilul să împaci pe toată lumea, în condițiile în care fiecare își dorește lucruri diferite, antrenând costuri suplimentare. În ciuda modului organizat în care îți planifici activitățile, nu te descuraja dacă lucrurile nu vor decurge exact în ritmul dorit. O conversație cu cineva din familia te încurajează în a-ți păstra scopul și direcția.

Pești

Lipsa de înțelegere sau coordonare între tine și cineva cu care colaborezi te poate deranja însă nu te împiedică să continui să investești în ceva important pentru tine și care știi că te-ar pune în valoare. Poți avea un flash inspirațional sau o conversație cu cineva vine cu o idee super interesantă pe care arzi de nerăbdare să o pui în practică.

Horoscop general luna mai 2023:

Horoscop general, săptămâna 1-7 mai 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii