VIDEO | Horoscop luni, 17 aprilie 2023. Emoțiile, dar și receptivitatea ta, vizibile astăzi

Publicat: 17/04/2023, 06:00
Actualizat: 17/04/2023, 15:42

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 17 aprilie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O zi pe care o poți petrece într-un mod relaxant, plăcut, departe de zgomotul cotidian, angrenându-te în activități dragi sufletului tău. Te poți lăsa inspirat de ceva sau cineva în a face o plimbare în natură, a crea ceva deosebit dacă ești artist, a juca un joc sau a încerca un gust nou.

Taur

O întâlnire cu un prieten sau participarea la o activitate de grup poate să fie o experiență cu adevărat interesantă. Poți împărtăși din pasiunea și interesele tale într-un nou domeniu unei persoane apropiate care te și poate ghida în direcția respectivă. Informațiile dobândite îți vor deschide noi orizonturi.

Gemeni

Emoțiile dar și receptivitatea ta sunt vizibile astăzi. Ești empatic și atent la nevoile celorlalți dar și inspirat în ceea ce vrei să faci. Dacă este nevoie să-ți asumi autoritatea în rezolvarea unei chestiuni, o vei face într-un mod strategic și planificat. Ești deschis la experiențe noi și interesante.

Rac

Dacă ești plecat într-un mini concediu cu ocazia sărbătorilor, ai șansa să te bucuri de oameni, locuri și tradiții care îți îmbogățesc sufletul și care te surprind prin filozofia lor de viață. Dacă totuși petreci sărbătorile acasă, cu siguranță nu vei rata ziua fără să vizitezi un loc deosebit sau să vezi un film pe care ți-l doreai demult.

Leu

Cu Luna tranzitând sectorul intimității și al conexiunilor profunde, poți petrece o zi mai mult decât plăcută în compania partenerului de cuplu iar atmosfera poate să fie extrem de romantică. Percepțiile tale sunt amplificate astăzi deci poți intui cu ușurință care sunt dorințele celui de lângă tine fiindu-ți ușor să le transformi în realitate.

Fecioară

Dacă îți propui să socializezi mai mult astăzi, participând la un spectacol artistic sau ieșind undeva în oraș în compania partenerului sau a unor prieteni, cu siguranță nu vei regreta. Te bucuri de o expunere foarte bună pe rețelele de social media, deci poți împărtăși cu succes ceva din propria experiență de viață.

Balanță

Dacă cineva are nevoie de susținere sau ajutor într-o situație anume, vei fi prima persoană care răspunde apelului. Ești compasivă și atentă la nevoile celor din jurul tău, făcând tot ce poți mai bine. Compania unui unchi sau mătuși poate să-ți fie de mare folos astăzi iar un mic animăluț de companie poate să-ți facă ziua mai frumoasă.

Scorpion

Cu siguranță nu este o zi pe care să o petreci singur. Orice ține de socializare, activități creative sau artistice este favorizat iar dacă îți propui să inviți în oraș o persoană de care ești atras, poți avea parte de o experiență magică. De asemenea, conexiunea cu propriul copil este profundă și interactivă în același timp, activitățile cu acesta te încarcă pozitiv.

Săgetător

Astăzi cu siguranță este despre familie, cămin și cei apropiați ție în prezența cărora te simți minunat. Simți nevoia să te relaxezi profitând de confortul propriului cămin, al grădinii sau al mediului înconjurător. Poți avea o discuție vindecătoare cu o persoană de sex feminin din familie, depănând amintiri despre propria ta copilărie.

Capricorn

Ceva sau cineva îți stimulează atenția și interesul, printr-o discuție interesantă, o călătorie scurtă undeva sau printr-un joc care te captează. Compania unui frate, soră sau cineva apropiat este binevenită deoarece apreciezi un schimb de informații util și interesant. Poți posta ceva care se va bucura de un real succes.

Vărsător

Compania plăcută a unor persoane, un ambient relaxant sau o mâncare cu un gust deosebit îți vor face ziua mai frumoasă. Astăzi îți propui să te răsfeți sau să-i răsfeți pe cei dragi cu tot ce este mai bun. Poți face o surpriză cuiva, un gest frumos, invitându-l într-un loc unde își dorea demult să meargă.

Pești

Conjuncția dintre Luna și Neptun din propriul tău semn de astăzi îți crează o stare deosebită, inspirată și chiar mistică. Modul în care comunici are ceva deosebit sau poți inspira pe cineva cu ideile tale. Te poți lăsa ușor angrenat în jocuri sau activități care te angrenează într-o realitate diferită, cum ar fi jocurile VR.

Horoscop general, săptămâna 17-23 aprilie 2023

Horoscop general luna aprilie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
ȘOCANT! Cum arată un hamburger de la McDonald’s după ce a fost ținut timp de...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
S-A DECIS PLATA a câte 3.000 de euro pe lună. Banii intră direct ÎN CONTUL...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Motivul pentru care Paula Seling a vrut să plece definitiv din România: ”Drumul meu era...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Jami Gertz, cea mai bogată actriță de la Hollywood. „Mă aflu într-un moment al vieții...