VIDEO | Horoscop luni, 20 februarie 2023. Luna Nouă intră în Pești, iar acest lucru îi va ajuta pe gemeni să își clarifice situația profesională

Publicat: 20/02/2023, 06:00
Actualizat: 20/02/2023, 18:04

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 20 februarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O zi activă dar cu influențe oarecum contradictorii. Pe de o parte Luna Nouă din Pești te îndeamnă pe parcursul următoarei luni să devii mai conștient de nevoile tale emoționale sau chiar spirituale și să investești doar în acele relații sau proiecte care merită atenția și interesul tău. Pe de altă parte, Venus intră astăzi în propriul tău semn, deci te va susține în a face o schimbare de imagine, de stil sau atitudine astfel încât să-ți manifești personalitatea într-un mod mai asertiv în următoarele săptămâni.

Taur

Venus, planeta care te guvernează intră astăzi în Berbec, activând un sector mai reflexiv al ființei tale, îndemnându-te să devii mai atent la unele aspecte emoționale și chiar psihologice din viața ta. În același timp Luna Nouă din Pești deschide noi orizonturi în privința unei interacțiuni sociale mai intense, a unor obiective de viitor sau relații de prietenie însă acestea vor trebui inserate în contextul profesional actual. Calitatea unor relații profesionale îți va deveni mai clară.

Gemeni

Luna Nouă din Pești de astăzi te susține în a-ți seta și chiar clarifica situația unor obiective profesionale în următoarea lună. Este important să nu te grăbești în luarea deciziilor și să cântărești cu atenție unele chestiuni juridice sau contractuale aferente situației. Venus intră în Berbec ceea ce presupune că vei simți nevoia să-ți lărgești cercul de prieteni sau cunoștințe, mai ales acolo unde obiectivele și interesele sunt comune.

Rac

Noi orizonturi, studii sau căi de dezvoltare, o nouă filozofie de viață sau poate o călătorie fac parte din promisiunile Lunii Noi din Pești de astăzi însă este important să rămâi realist și să te asiguri că dispui de resursele financiare necesare care să-ți susțină obiectivele. Modul în care interacționezi pe plan profesional va fi susținut de intrarea lui Venus în Berbec care te va ajuta în următoarea perioadă să atragi spre tine circumstanțele dar și relațiile potrivite care să te avantajeze.

Leu

Profunzimea unor angajamente relaționale sau financiare poate să fie testată în următoarea lună întrucât Luna Nouă din Pești de astăzi te îndeamnă să-ți asumi oricare ar fi realitatea relației actuale și să fii pregătit pentru a face transformările sau modificările necesare, în caz de nevoie. Faptul că Venus intră în Berbec te stimulează în a fi mai liber, mai spontan și mai asertiv vis-a vis de orice gen de aventură fizică sau intelectuală care îți poate lărgi orizontul cunoașterii.

Fecioară

Cu Lună Nouă de astăzi din Pești din sectorul parteneriatelor tale, modul în care interacționezi într-un parteneriat, indiferent de natura lui poate deveni mai înțelegător în următoarea lună, însă nu mai puțin realist mai ales când vine vorba de partea practică a vieții. Vei fi mai serios, mai asumat cu ceea ce-ți dorești dar poate și mai critic în abordare, fapt care trebuie gestionat cu grijă. Planul financiar este favorizat de intrarea lui Venus în Berbec care poate să vină cu unele oportunități în următoarele săptămâni.

Balanță

Menținerea sănătății și a unui stil de viață echilibrat prin mai multă grijă, atenție și disciplină în modul de organizare și gestionare al sarcinilor zilnice este mesajul Lunii Noi din Pești de astăzi. Va fi important să devii mai asumat față de lucrurile de bază din viața ta și să faci totul cu măsură. Venus, planeta care te guvernează intră în Berbec deci în următoarele săptămâni pe cât de plăcut și armonios poți fi în interacțiunile cu celălalt cu atât poți deveni mai asertiv în a-ți seta propriile limite.

Scorpion

Noi orizonturi relaționale, mai multă socializare, activități creative dar o dorință de a te bucura mai mult de partea plăcută a vieții fac parte din promisiunile Lunii Noi din Pești de astăzi. Însă abordarea ta poate să fie una serioasă, asumată și mai ales influențată de experiența dobândită până acum care te-a maturizat considerabil. Venus intră în Berbec tot astăzi amplificând într-un mod pozitiv interacțiunea cu colegii de muncă și susținându-te în următoarele săptămâni în a deveni mai eficient în menținerea unui stil de viață activ și sănătos.

Săgetător

Concentrarea asupra mediului familial, a căminului dar și asigurarea unui sentiment de protecție și stabilitate fac parte din noile orizonturi pe care Luna Nouă din Pești de astăzi ți le promite în următoarea lună, însă calitatea gândurilor și a cuvintelor tale va trebui să susțină din plin aceste obiective. Venus intră în Berbec, un semn de foc cu care ești perfect compatibil și care îți împărtășește dragostea pentru aventură și explorare. În următoarele săptămâni, vei avea șansa să investești mai mult timp în orice ține de socializare, creativitate, divertisment și mai ales relații de iubire.

Capricorn

Luna Nouă din Pești de astăzi din sectorul gândirii și al comunicării îți deschide noi orizonturi în tot ce ține de scris, vorbit, predare sau asimilare informații, de fapt procesele de comunicare vor fi amplificate în următoarea perioadă. Va fi important să nu lași unele nesiguranțe personale sau dubii să-ți influențeze calitatea gândurilor și a intențiilor tale. Venus intră în Berbec astăzi deci parte din atenția ta se va îndrepta spre chestiuni practice, domestice, înfrumusețarea căminului dar și o stabilizare emoțională.

Vărsător

Chestiuni care vizează situația veniturilor, a bunurilor personale, sentimentul propriei valori sau abilitatea de a te pune mai bine în valoare sunt în vizorul Lunii Noi de astăzi din Pești care îți deschide noi orizonturi în aceste direcții însă o face într-un mod asumat și realist. Urmându-ți intuiția vei putea să faci unele modificări de natură financiară însă asigură-te că planifici totul într-un mod precaut. Planul mental și fizic este dinamizat de intrarea lu Venus în Berbec care va aduce o stimulare pozitivă în orice proces de comunicare în următoarele săptămâni.

Pești

Cu Luna Nouă din propriul tău semn de astăzi noi orizonturi se deschid pentru tine în următoarea lună. Vei avea șansa să lucrezi la a-ți redefini propria identitate, atitudine și comportament vis-a vis de tot ce consideri a fi important în viața ta, însă pentru acest lucru va fi nevoie să depășești orice posibile limitări sau insecurități personale mai mult sau mai puțin conștiente. A avea o strategie solidă și eficientă în ce-ți propui să realizezi va fi de folos. Venus intră în Berbec activând sectorul resurselor deci în următoarele săptămâni te vei concentra mai mult pe tot ce ține de valori, bunuri și chiar înbunătățirea veniturilor.

Horoscop general 20-26 februarie 2023:

Horoscop general luna februarie 2023:

Horoscop finanțe pentru luna februarie 2023:

Horoscop carieră februarie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului