VIDEO | Horoscop luni, 20 martie 2023. Balanțele vor afla o informație importantă

Publicat: 20/03/2023, 06:00
Actualizat: 21/03/2023, 02:26

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 20 martie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Acționezi într-un mod nonconformist dar care te pune în valoare atât personal cât și financiar. Te simți susținut de oamenii potriviți sau știi ce să spui ca să le atragi atenția și interesul. Intrarea Soarelui în propriul tău semn îți oferă o nouă platformă de exprimare a propriei identități, cu mai multă asertivitate și entuziasm.

Taur

Implicarea ta în susținerea unei cauze, a unui grup sau comunități este foarte importantă deoarece îți oferă șansa să-ți exprimi propriile convingeri. Dacă lucrezi într-un domeniu în care imaginea este importantă, ai șansa să te evidențiezi. Soarele intră în Berbec deci devii mai reflexiv dar și mai privat cu proiectele sau interesele tale.

Gemeni

Interacțiunea cu o persoană de sex feminin te susține în a-ți atinge obiectivele indiferent de natura lor. Ești încrezător vis-a vis de unele planuri de viitor importante pentru tine iar influența unui prieten asupra ta pare mobilizatoare. Intrarea Soarelui în Berbec îți amplifică dorința de conectare cu acei prieteni sau comunități cu interesele și valori comune.

Rac

O zi în care îți poți expansiona orizontul cunoașterii prin interacțiuni spontane dar incitante și chiar utile. Poți deprinde o nouă metodă de lucru care te avantajează sau descoperi informații noi si utile. Interacțiunea cu autoritatea este favorizată. Echinocțiul de primăvară aduce energii proaspete în sectorul carierei, deci perfect pentru a te evidenția socio-profesional.

Leu

Intrarea Soarelui, propriului tău guvernator în Berbec te favorizează, te face mai spontan și mai liber în a urma orice cale, interes sau relație care îți aduce creștere și expansiune. În același timp poți avea o revelație în privința unei chestiuni financiare sau știi exact cum să pui problema pentru a căpăta susținerea pe care ți-o dorești.

Fecioară

Eforturile de echipă dau astăzi rezultate excelente deci orice încercare de colaborare este binevenită mai ales că ești flexibil și deschis la nou. Contactul cu mass media te favorizează, îți pune în valoare talentul sau aptitudinile. Soarele intră în Berbec amplificându-ți dinamismul în afaceri sau speculații financiare dar și interesul în domenii psihologice și oculte.

Balanță

Descoperi o informație prețioasă într-o chestiune care vizează munca sau sănătatea, poate să fie un remediu holistic sau o metodă de a-ți eficientiza activitatea. Te simți mai stabil și chiar susținut de cei dragi ție în ce este esențial pentru tine. Echinocțiul de primăvară poate aduce noi parteneriate sau alianțe dar te poate face și ușor mai competitiv.

Scorpion

Orice ține de socializare sau de abilitatea de a te manifesta creativ și inspirat fie pe plan profesional fie sentimental poate să aibă un feedback neașteptat de pozitiv. Este o zi bună pentru negocieri, acorduri sau semnări de contracte. Soarele intră Berbec aducând un plus de dinamism și eficiență vis-a vis de activitățile zilnice, profesionale, sănătate și nutriție.

Săgetător

O zi perfectă pentru a face ordine atât interioară cât și exterioară, ai spor și eficientă. În același timp, orice proces de meditație sau introspecție te susține în a căpăta noi perspective iar tu ai o stabilitate interioară mai bună. Echinocțiul de primăvară te favorizează amplificându-ți entuziasmul, energia, creativitatea și dorința de socializare.

Capricorn

Orice presupune comunicare, schimburi de idei, prezentări sau promovări de produse, servicii, negocieri, studii este favorizat întrucât deții aptitudinile necesare de a convinge și atrage interesul asupra ta. Intrarea Soarelui în Berbec îți va îndrepta atenția spre chestiuni care vizează căminul, familia dar și conexiunea cu emoțiile și universul interior.

Vărsător

Ești super inspirat și inventiv în orice fel de achiziții plănuiești să faci astăzi. Dacă vrei să faci o modificare în cămin, poate vrei mai mult spațiu, momentul este mai mult decât potrivit. În același timp poți avea o discuție de natură financiară cu cineva care pare promițătoare. Soarele intră Berbec amplificându-ți energia fizică și intelectuală dar și interesul în diverse domenii sau activități.

Pești

Interacțiunile de astăzi sunt spontane, neplanificate dar extrem de utile. Poți face un drum scurt undeva sau poți avea o conversație super interesantă cu cineva în urma căreia te simți mai încrezător în tine. Echinocțiul de primăvară aduce energii proaspete în sectorul veniturilor tale, deci devii mai activ și mai asertiv în gestionarea propriilor resurse.

Horoscop general 20 – 26 martie 2023:

Horoscop general luna martie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
“L-au apucat nebuniile”. Motivul halucinant pentru care o femeie a fost înjunghiată în Centrul Vechi...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom