VIDEO| Horoscop marți, 27 decembrie. Săgetătorii vor deveni nostalgici

Publicat: 27/12/2022, 07:00
Actualizat: 27/12/2022, 08:47

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 27 decembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Astăzi ești intuitiv, compasiv și sensibil la influențele din jurul tău. Dacă lucrezi într-un domeniu terapeutic sau medical, îți vine foarte ușor să lucrezi cu oamenii, deoarece ești atent, conectat și le intuiești nevoile. Pe seară unele discuții cu cineva din anturajul apropiat te pot irita un pic. Dacă ești plecat la drum, condu cu atenție!

Taur

Un prieten anume poate fi foarte important pentru tine astăzi. Indiferent că vă sfătuiți, vă susțineți sau pur și simplu faceți schimburi de păreri și impresii, interacțiunea cu această persoană este benefică ție. Dacă vrei să faci niște cumpărături pe seară, întocmește o listă înainte cu ce vrei sa cumperi pentru a fi mai eficient.

Gemeni

O zi cu mai multă popularitate sau vizibilitate. Dacă ai de rezolvat ceva asumându-ți un anumit grad de influență sau autoritate, vei realiza acest lucru cu multă siguranță de sine dar și inspirație. Dacă vrei să ajuți pe cineva într-un anume fel încearcă să nu preiei mai mult decât este cazul pentru a evita o eventuală durere de cap.

Rac

O zi perfectă pentru a studia ceva de interes pentru tine, pentru a face o călătorie sau pentru o activitate care necesită imaginație sau inspirație. De asemenea dacă te decizi să mergi la un film cu partenerul nu ar surprinde pe nimeni. Evită să asculți știri mai puțin pozitive sau să porți discuții tensionate înainte de culcare.

Leu

Astăzi analizezi lucrurile într-un mod profund încercând să vezi adevărul dincolo de aparențe. Nu ești atent la ce spun oamenii cât mai degrabă la cum te fac să te simți. Dacă ai de rezolvat chestiuni practice, intuiești exact cât și cum trebuie făcut un lucru pentru a ieși perfect. Pe seară însă poți realiza ca un plan pe care îl ai nu merge exact așa cum ți-ai dori.

Fecioara

Cu Luna în Pești în sectorul parteneriatelor tale, celălalt capătă importanță, prietenul, iubitul, copilul sau poate ai o viață socială activă care te determină să interacționezi cu multă lume. Profită de ocazie pentru a petrece mai mult timp cu partenerul într-un mod romantic, însă pe seară înarmează-te cu răbdare deoarece unele chestiuni îți pot da bătăi de cap.

Balanță

Luna tranzitează sectorul sănătății și al muncii tale, deci indiferent cât de multe activități îți propui pentru astăzi, fii moderată și ai grijă de tine. Răsfață-te cu un masaj de relaxare sau unul reflexoterapeutic, îți poate prinde tare bine. Pe seară evită să asculți tot felul de știri sau reportaje dacă te agită sau te neliniștesc.

Scorpion

Astăzi îți propui fie să te relaxezi mai mult fie să te distrezi. Dacă ai vreun hobby care te așteaptă să-l reiei sau vreun eveniment artistic la care vrei să participi, nu ezita. Planul relațional este favorizat iar comunicarea cu o persoană care te atrage decurge încurajator însă asigură-te totuși că îți setezi așteptări realiste.

Săgetător

Astăzi ai o stare mai contemplativă sau mai nostalgică. Preferi confortul propriului cămin pentru a te relaxa, medita sau a te ocupa de chestiuni domestice, la care de altfel ai și spor. Dacă vrei să faci unele cumpărături, ești foarte organizat cu ce ai de cumpărat însă nu miza pe susținerea partenerului deoarece s-ar putea să aibă alte planuri.

Capricorn

O zi foarte activă atât fizic cât și intelectual, parcă toată lumea așteaptă să se sfătuiască cu tine sau să te vadă, fapt care este minunat atâta cât timp cât îți mai rămâne timp și pentru tine. Încearcă să prioritizezi cât mai bine lucrurile dacă vrei să-ți atingi scopurile și evită nehotarea.

Vărsător

Ești dornic să te răsfeți într-un anumit fel sau să răsfeți pe cineva cu ceva, deoarece simți că meriți acest lucru. Poate să fie un accesoriu personal care te pune în valoare sau ceva mai practic care îți înbunățește calitatea vieții. Ca și recomandare, dacă faci o cercetare de piață, nu te grăbi în a cumpăra primul produs care îți iese în cale.

Pești

O zi mai bună decât cea de ieri, mai energică și cu mai multă bună dispoziție. Cu Lună în propriul tău semn, ești plin de inspirație, imaginație și dornic să faci unele schimbări. Pe de altă parte poți simți mult mai ușor emoțiile sau energiile celor din jur deoarece ești mult mai receptiv. Pe seară evită să intri în conflict cu cineva din familie, nu-l lăsa să-ți strice starea.

Urmăriți horoscopul general pentru luna decembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră pentru luna decembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului