VIDEO | Horoscop miercuri 3 mai 2023. Atenție mare la relațiile interpersonale!

VIDEO | Horoscop miercuri 3 mai 2023. Atenție mare la relațiile interpersonale!
VIDEO | Horoscop miercuri 3 mai 2023
Publicat: 03/05/2023, 06:00
Actualizat: 04/05/2023, 00:13

Horoscop miercuri 3 mai 2023. Previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile.

Berbec

Poți avea o stare ușor agitată astăzi, unele lucruri sau situații nu te mulțumesc, mai ales dacă îți îngrădesc modul în care îți  exprimi personalitatea. Ceva ce are valoare pentru tine poate să nu prezinte același interes și pentru partenerul tău iar acest lucru va necesita să faceți unele eforturi pentru a vă armoniza.

Taur

Pot exista unele discuții cu un coleg de serviciu sau pe marginea unei anumite proceduri care trebuie respectată dar cu care nu ești de acord. Dacă ai programate astăzi unele analize sau o consultație medicală, se pot ivi unele întârzieri sau neînțelegeri. Păstrează-ți calmul chiar dacă cineva îți pune răbdarea la încercare.

Gemeni

Va trebui să gestionezi cu atenție planul emoțional, mai exact unele temeri, griji sau poate o stare anume mai puțin plăcută care te poate împiedica să te manifești așa cum ți-ai dori. Vor fi necesare unele eforturi pentru a-ți păstra încrederea și siguranța în tine, însă se merită efortul. Cheia o reprezintă gândirea pozitivă.

Rac

O situație familială sau emoțională îți crează o stare de agitație sau neliniște, deoarece ești nevoit să faci unele modificări neașteptate de planuri. Interacțiunea cu autoritatea este tensionată sau poate ceva sau cineva îți știrbește din autoritate, forțându-te să abordezi lucrurile din altă perspectivă dacă vrei să-ți atingi scopurile.

Leu

Ți se solicită să-ți readaptezi ideile sau strategia la unele cerințe socio-profesionale, poate să rescrii sau să modifici unele lucruri. Dacă nu este gestionată înțelept, această situație se poate transforma într-o confruntare de idei sau perspective mai ales dacă consideri că nu-ți sunt respectate sau validate cunoștințele. Evită tendința de a exagera lucrurile!

Fecioară

O chestiune juridică, o strategie de promovare a unor servicii sau idei, un plan de călătorie poate întâmpina unele probleme pe care trebuie să le rezolvi iar acestea pot viza planul financiar. Poate sunt necesare mai multe resurse decât ai planificat inițial, fapt care te forțează să faci alte calcule.

Balanță

Interacțiunea cu celălalt poate să nu fie una foarte confortabilă, mai ales dacă vizează un șef sau o persoană cu autoritate, provocându-te într-un anume fel. Va trebui să schimbi ceva la tine, abordarea, atitudinea sau o strategie anume dacă vrei să-ți atingi obiectivele. Calmul, răbdarea dar și flexibilitatea vor fi extrem de necesare.

Scorpion

Gestionarea propriilor emoții, mai ales a celor mai puțin benefice este esențială astăzi deoarece poți tinde să ai o reacție ușor agresivă sau chiar defensivă vis a vis de unele interacțiuni. Unele solicitări sau propuneri de a aborda lucrurile diferit într-o colaborare sau parteneriat pot atinge unele chestiuni sensibile pentru tine.

Săgetător

Ești nevoit să-ți modifici planurile pentru a te ocupa de unele chestiuni practice sau organizatorice care crează unele probleme. Sau ideile tale pe marginea unui proiect creativ sunt puse la îndoială, ți se cere să fii mai atent la unele detalii sau chiar deadline-uri. Interacțiunea cu propriul copil poate să fie ușor problematică, necesitând o atenție suplimentară.

Capricorn

Va fi greu să ascunzi ceea ce simți astăzi, chiar dacă în mod normal ești mult mai discret în exprimarea emoțiilor. Interacțiunea cu o persoană cu care ești nevoit să colaborezi nu este foarte plăcută întrucât perspectivele voastre nu coincid și poți fi nevoit să renunți la unele lucruri pentru a se ajunge la un compromis. Evită o abordare autoritară.

Vărsător

Nu este o zi potrivită pentru negocieri, tranzacții sau acorduri. Unele chestiuni juridice, contractuale sau care vizează relația cu străinătatea pot necesita unele discuții și eventual unele modificări însă diferențele de perspectivă între tine și o persoană cu care lucrezi vor îngreuna acest proces. Evită graba și tratează totul cu răbdare.

Pești

Fii precaut cu cheltuielile sau investițiile pe care plănuiești să le faci astăzi, nu te lăsa convins de ofertele sau propunerile pe care le primești înainte de a te asigura că ai făcut o cercetare atentă înainte. Într-o relație romantică pot apărea unele discuții dacă dorințele sau nevoile unuia dintre voi nu sunt luate în considerare.

Horoscop general, săptămâna 1-7 mai 2023:

Horoscop general luna mai 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
47 de copii migranți au dispărut în Europa în fiecare zi începând cu anul 2021