VIDEO | Horoscop sâmbătă, 21 ianuarie 2023. Leii vor fi nevoiți să ia decizii

Publicat: 21/01/2023, 06:00
Actualizat: 21/01/2023, 11:15

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 21 ianuarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Care sunt oamenii, activitățile sau relațiile semnificative pentru tine? Pe cine te poți baza cu adevărat? Acestea sunt doar câteva din întrebările pe care Luna Nouă de astăzi din Vărsător ți le adresează. Îți oferă șansa unui nou început dinamizând sectorul proiectelor de viitor, al aspirațiilor și al prieteniilor. Un prieten anume poate să joace un rol cheie în planurile tale.

Taur

În timp ce unele obiective profesionale sunt regândite, altele capătă amploare. Luna Nouă din Vărsător de astăzi este prilejul perfect pentru a-ți redefini rolul și imaginea profesională astfel încât să te bucuri de o recunoaștere sau vizibilitate mai mare. Vei fi mai asertiv și-ți vei folosi resursele de care dispui într-un mod strategic și înțelept.

Gemeni

Ești în procesul redefinirii propriei filozofii de viață, realizezi că unele mentalități sau idei nu mai sunt folositoare și trebuie să renunți la ele pentru a face loc unora noi. Luna Nouă din Vărsător de astăzi îți oferă prilejul să-ți setezi noi obiective care să-ți expansione orizonturile fizice și intelectuale. Noi prietenii, noi studii sau o nouă cale de dezvoltare se poate naște în următoarea perioadă.

Rac

Deciziile de ordin financiar joacă un rol important astăzi. Luna Nouă din Vărsător activează sectorul afacerilor, investițiilor, resurselor la comun într-un parteneriat deci îți poate deschide noi orizonturi financiare. Poate te gândești la un business propriu, la o investiție mai mare sau poate iei în calcul să te asociezi cu cineva. Indiferent de caz, ești foarte determinat să schimbi lucrurile.

Leu

Unele colaborări sau chiar relații sentimentale se confruntă cu unele decizii. Luna Nouă din Vărsător de astăzi activează sectorul parteneriatelor, pregătind terenul pentru noi alianțe. Ești dornic să descoperi și să experimentezi noi teritorii, noi colaborări profesionale, noi domenii de interes care să-ți aducă creșterea și dezvoltarea pe care o cauți.

Fecioară

Stilul de lucru, dorința de perfecționare, calitatea muncii tale și propria sănătate sunt foarte importante pentru tine, fapt care te determină să reevaluezi dacă ești mulțumit de situația actuală. Luna Nouă din Vărsător de astăzi oferă șansa unor noi începuturi pe parte profesională sau care vizează calitatea stilului de viață. O revitalizare totală a muncii și a sănătății sau a relațiilor de muncă este posibilă, noi sarcini mai bine recompensate financiar sau chiar o posibilă ofertă se poate ivi.

Balanță

Situația unui proiect, a unui interes sau a unei relații anume profesională sau sentimentală se conturează mai clar și vei știi exact ce decizie ai de luat. Luna Nouă din Vărsător de astăzi activează sectorul iubirii, al creativității și al socialului deci dacă ai vreun hobby sau vreun talent care așteaptă să fie pus în valoare, nu ezita. De asemenea, o nouă prietenie, o nouă alianță sau poate o nouă colaborare este mai mult decât posibilă.

Scorpion

Mediul familial sau cel emoțional capătă amploare astăzi și în următoarea perioadă. Luna Nouă din Vărsător activează sectorul familiei, al căminului și al planului emoțional pregătind terenul pentru unele transformări. Te poți decide să te muți într-o nouă casă, să faci renovări celei actuale pentru a avea mai mult spațiu sau în urma unui eveniment de natură emoțională faci o schimbare interioară importantă.

Săgetător

În timp ce unele discuții sunt serioase și chiar profunde, altele vin cu noi oportunități. Luna Nouă din Vărsător de astăzi te ajută să-ți construiești o nouă voce amplificând impactul cuvintelor și al gândurilor tale. Tot ce ține de comunicare, negociere, social media este expansionat iar dacă vrei să înveți ceva nou, să deprinzi o artă nouă, să scrii o carte ești inspirat dar și susținut în următoarea perioadă.

Capricorn

Unele analize financiare sunt realizate cu cea mai mare responsabilitate și asumare iar dacă nu ești mulțumit de situația actuală a veniturilor tale, vei lua măsuri. Luna Nouă din Vărsător de astăzi activează sectorul banilor obținuți din salariu sau talente personale, al bunurilor și al valorilor deci noile începuturi pentru tine vizează înbunătățirea și expansiunea sectorului financiar dar și al propriei valori.

Vărsător

În timp ce unele direcții sau chestiuni au nevoie să fie evaluate corespunzător, altele pot părea de-a dreptul promițătoare. Luna Nouă de astăzi din propriul tău semn este un moment semnificativ pentru tine deoarece îți oferă curajul și puterea de a transforma tot ceea ce nu consideri că-ți mai folosește. Te împuternicește pentru a face schimbări importante care te privesc personal, iar în timp ce gândurile tale devin mai pozitive, tu vei traversa un proces de reinventare.

Pești

Încrederea în unele persoane sau relații îți este pusă la încercare însă îți amplifică gradul de înțelegere al unor aspecte. Luna Nouă din Vărsător de astăzi îți oferă puterea și încrederea de a privi în acele direcții pe care le-ai evitat până acum dar pe care acum le poți accepta și chiar îmbrățișa. Este un moment al vindecării și al reînnoirii. Vei începe un proces de cunoaștere de sine care îți poate aduce rezultatele așteptate, care pot fi personale sau chiar materiale.

Horoscopul general pentru săptămâna 16-22 ianuarie:

Horoscop carieră pentru săptămâna 16-22 ianuarie:

Urmăriți horoscopul general pentru luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră din luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul pentru finanțe din luna ianuarie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cadavrul unei femei a fost descoperit în dulapul din dormitor. Polițiștii l-au reținut pe principalul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu