VIDEO | Horoscop săptămâna 28 Noiembrie – 4 Decembrie: Peștii ar trebui să își asculte intuiția

Publicat: 26/11/2022, 14:11

Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna 28 Noiembrie – 4 Decembrie, urmărind horoscopul zilei valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec – Moderație și cumpătare!

O săptămână cu mult dinamism și energie. Ești mai mult pe drumuri, angrenat în tot felul de discuții, întâlniri și posibile negocieri. Dacă ai în plan o excursie cu prietenii asigură-te că ai verificat totul înainte de plecare. Sfatul unei persoane mai în vârstă îți poate fi de mare folos. În urma interacțiunii cu cineva unele chestiuni te pot sensibiliza, încearcă să nu exagerezi lucrurile și rămâi realist în abordare. Moderația și cumpătarea vor reprezenta cheia reușitei.

Taur – Organizare și coordonare!

Îți asumi sarcinile și rolul profesional cu multă asumare și seriozitate. Dacă planurile tale vizează o activitate de grup, o ieșire cu prietenii, o excursie, încearcă să organizezi lucrurile cât mai bine întrucât anumite angajamente te pot ține pe loc. Încearcă să fii cât mai realist în tratarea unor chestiuni financiare sau sentimentale mai ales dacă acestea implică pe cineva din cercul de prieteni. În weekend analizezi mai profund anumite chestiuni.

Gemeni – Comunicare clară și transparentă!

Ești dinamic atât fizic cât și intelectual dar și organizat cu planurile tale. În ciuda dorinței de a interacționa cu ceilalți într-un mod echilibrat și cooperant, vor exista persoane sau situații confuze care îți vor pune răbdarea la încercare. Ai nevoie să păstrezi o comunicare cât mai clară și mai transparentă pentru a evita posibilele neînțelegeri. Profită de weekend pentru o reuniune cu prietenii.

Rac – Echilibru între muncă și relaxare!

Prea multe de făcut și prea puțin timp pentru a le face. Abilitățile tale de organizare sunt excelente însă săptămâna aceasta ele îți sunt puse la încercare. Dacă vrei să-ți atingi obiectivele ai nevoie să prioritizezi și să găsești rețeta potrivită între responsabilități și timpul liber. Evita să te supra încărci. Joi este o zi cu un potențial artistic și spiritual deosebit, implică-te în acele activități de suflet.

Leu – Meriți mai mult!

Începi săptămâna mai atent la interacțiunea cu celălalt, cu partenerul, cu prietenul, cu publicul, dacă este cazul. În același timp dacă ceva anume din această interacțiune nu decurge satisfăcător, nemulțumirea ta va fi mai mult decât evidentă, mai ales dacă nu te simți apreciat sau recompensat așa cum consideri că meriți. Interacțiunea cu propriul copil poate să-ți pună răbdarea la încercare.Profită de weekend pentru mai multă libertate și aventură.

Fecioară – Ce este mai bine pentru tine!

Felul în care simți tu lucrurile, metoda sau strategia ta pot fi diferite de cele ale persoanei de lângă tine, însă dorința ta de a te sacrifica pentru binele celuilalt te poate determina să acționezi în detrimentul tău. Fii mai atent la ceea ce este corect și bine pentru tine. Dacă te aflii în compania unor oameni dragi sau te bucuri de vizita unor prieteni la tine acasă, încearcă să profiți de moment fără a încerca să te dai peste cap mulțumind pe toată lumea. Relaxează-te!

Balanță – Schimburi provocatoare de idei!

O săptămână cu schimburi de idei și perspective unele incitante iar altele provocatoare în care ai șansa să te pui în valoare prin modul în care comunici. Poți face o călătorie sau poți utiliza informațiile dobândite în urma participării la un curs pentru a -ți lărgi orizontul cunoașterii. Este important să te asiguri că păstrezi o comunicare cât mai clară și mai transparentă și că îți prioritizezi sarcinile dacă vrei să-ți atingi obiectivele.

Scorpion – Controlul dorințelor și al emoțiilor!

Cu cât te organizezi și te structurezi mai eficient cu ceea ce ai de făcut cu atât îți poți atinge scopurile. În același timp dacă reușești să-ți controlezi anumite dorințe sau impulsuri mai puternice, devenind stăpânul emoțiilor tale și nu condus de ele, atunci cu siguranță vei face progrese.Dacă ceva sau cineva te face să te îndoiești de propria valoare, folosește situația care pe un prilej de a vedea unde mai ai de lucru cu tine.

Săgetător – Ce este cu adevărat important pentru tine!

Asigură-te că dorințele tale individuale se potrivesc cu nevoile tale emoționale sau spirituale sau altfel spus acționează ascultându-ți sufletul sau intuiția. Evita superficialitatea și privește în profunzime pentru a vedea ce este cu adevărat important pentru tine. Unele discuții fie cu partenerul fie cu cei din anturajul apropiat te provoacă și chiar îți testează răbdarea însă dacă ești dispus să comunici într-o manieră asumată și matură, poți face progrese semnificative.

Capricorn – Lipsa de claritate în comunicare!

Claritatea în gândire sau comunicare nu este punctul forte al acestei săptămâni, deci încearcă să observi mai mult lucrurile și să nu iei decizii importante pe bază a ceea ce crezi că ai înțeles. Folosește-ți mai degrabă intuiția și acționează precaut. Dacă interacțiunea cu cineva atinge un punct sensibil, profită de ocazie pentru a vindeca acel aspect. Joi este o zi interesantă în care o conversație cu cineva se poate dovedi profundă și revelatoare.

Vărsător – Evită idealismul!

Este nevoie de o gestionare foarte atentă a timpului tău dacă vrei să-ți îndeplinești tot ce ți-ai propus pentru săptămâna aceasta. Toată lumea pare să dorească o bucățică din timpul tău, fapt care te împarte în foarte multe direcții. În același timp, în ciuda planurilor care ți le-ai făcut, poți realiza că nu toată lumea este de acord cu ele, fapt că nu face decât să nască diverse discuții. Evita idealismul și rămâi ferm pe poziție cu ceea ce este important pentru tine!

Pești – Ascultă-ți intuiția!

Începi săptămâna un pic mai retras și mai gânditor, tinzi să observi sau să analizezi în profunzime anumite aspecte cu care pare că nu ești de acord în interiorul tău. Ești nevoit să găsești varianta potrivită între ceea ce este important pentru tine la nivel personal și individual cu ce se cere de la tine din perspectiva asumării unei anumite responsabilități. Cu lună în propriul tău semn miercuri și joi, vei fi mult mai activ dar și mai sensibil la mediul din jur. Ascultă-ți intuiția!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cel mai căutat fugar american, prins în Piața Sf. Petru din Vatican