VIDEO | Horoscop zilnic joi, 15 iunie 2023. Nativii care pot simți o anumită agitație psihică

Publicat: 15/06/2023, 00:00
Actualizat: 15/06/2023, 07:12

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 15 iunie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O situație imprevizibilă de natură financiară sau care vizează valoarea sau stima ta de sine poate să te ia prin surprindere, deci fii precaut. Verifică cu atenție autenticitatea informațiilor pe care te bazezi astăzi sau a oamenilor care ți le oferă, chiar dacă aceștia pot face parte din anturajul tău apropiat.

Taur

Ai o abordare nonconformistă suprinzându-i pe cei de lângă tine cu ideile sau viziunea ta, care pentru unii poate părea ușor idealistă. Cineva sau ceva anume te inspiră și te încurajează. Dacă ești angrenat într-o chestiune financiară, ia-ți timp suficient pentru evaluarea unei situații mai ales dacă implică și alte persoane.

Gemeni

Poți resimți o ușoară agitație mai mult psihică decât fizică. Careul dintre Mercur și Saturn de astăzi va cere un extra efort din partea ta în interacțiunea pe plan profesional sau cu orice formă de autoritate. Modul în care îți exprimi personalitatea poate fi supus unei evaluări sau ți se cere să te conformezi unor reguli.

Rac

Chiar dacă planurile tale pot suporta unele schimbări sau modificări, reușești să găsești variante alternative care să te mulțumească. Ceva anume nu te încântă deoarece nu decurge în ritmul dorit de tine, însă răbdarea este esențială. Ce te ajută este hotărârea de a nu renunța la visurile tale.

Leu

Emoțiile sau stările tale sunt mult mai la vedere astăzi decât în mod normal. Deși ai fost poate surprins de atitudinea cuiva, știi exact cum să pui problema ca să ieși în avantaj. Poți fi ușor dezamăgit de un prieten care nu împărtășește aceeași viziune cu tine sau care nu poate onora o promisiune pe care ți-a făcut-o.

Fecioara

Careul dintre Mercur, guvernatorul tău și Saturn îți face dificilă interacțiunea într-un parteneriat sau colaborare, deci va cere de la tine mai multă răbdare și perseverență pentru a se ajunge la un compromis. În ciuda unor impedimente inițiale, poți face publice unele informații de interes pentru tine.

Balanța

Un angajament față de ceva sau cineva, o chestiune legată de muncă sau o problemă de sănătate îți poate îngreuna ușor planurile solicitând mai mult din timpul și atenția ta decât ai preconizat. Fii totuși atent și sincer cu tine și vezi exact care ar fi varianta cea mai indicată de rezolvare a situației.

Scorpion

O investiție financiară sau sentimentală poate să nu-ți ofere rezultatele la care te așteptai, însă asta nu înseamnă că ai de gând să renunți ci pur și simplu este nevoie de o abordare diferită. Chiar dacă există persoane cu care interacționezi mai greu, descoperi că există și altele cu care ești pe aceeași lungime de undă fără să faci nimic special.

Săgetător

Poate ți-ai dori ca celălalt să fie mai conectat cu tine sau poate ți-ai dori ca unele lucruri să fie mai ușoare. Câteodată este nevoie de mai multă multă răbdare și implicare pentru a face lucrurile să meargă iar acest efort cu siguranță te va face un om mai înțelept și mai matur.

Capricorn

Un schimb de idei cu cineva poate să nu fie cel mai plăcut din cauza atitudinii ușor critice sau distante a unuia dintre voi. Nu este o zi favorabilă pentru semnarea de contracte sau negocierea unor acorduri deoarece se pot strecura greșeli sau neînțelegeri care vor trebui rectificate.

Vărsător

Interacțiunea cu propriul copil este ușor tensionată întrucât nu ești dispus să-i satisfaci unele pofte, fapt care poate antrena unele tensiuni. Dacă vei considera totuși că a înțeles unele lucruri, vei fi dispus ulterior să faci unele concesii. Cu un pic de efort, atitudinea ta devine mai empatică și mai răbdătoare.

Pești

Ceva anume poate să aibă un efect mai puțin plăcut asupra ta generând o stare emoțională mai sensibilă. Ce te ajută este faptul că oricând ai pe cineva apropiat lângă tine cu care poți împărtăși din ceea ce ai pe suflet. O plimbare în natură sau un pic de mișcare ți-ar fi de asemenea de mare ajutor.

Horoscop general, săptămâna 12 – 18 iunie 2023:

Previziunile pentru luna iunie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
România este paradisul băncilor