VIDEO | Horoscopul carierei în luna octombrie. Astrele au pregătit ceva spectaculos

Publicat: 13/10/2022, 15:32
Actualizat: 13/10/2022, 15:33

BERBEC

Atenție la autenticitatea informațiilor

Din moment ce Pluto își reia mersul direct în sectorul carierei tale pe 8 octombrie lucrurile încep să progreseze, însă iți cer să fii hotărât și sincer vis-a vis de parteneriatele pe care intenționezi să le formezi. Multe discuții, negocieri și întâlniri, ești mai mult pe drumuri iar aceasta interacțiune intensă poate să-ți fie de folos oferind și alte perspective. Însă este important să rămâi atent la autenticitatea informațiilor primite și la sinceritatea unor persoane din mediul înconjurător. Sfârșitul de lună poate să fie mai tensionat întrucât viziunea ta nu se aliniază cu cea a unei persoane cu autoritate în domeniul profesional iar anumite angajamente vor avea nevoie de revizuire.

TAUR

Culegi roadele muncii tale

Pe 23 octombrie Saturn își reia mersul direct în sectorul profesiei și al rolului social, ținând cont că din 4 iunie te-a impulsionat să regândești anumite direcții sau obiective profesionale. Multă presiune, un volum mare de muncă, poate și noi responsabilități la pachet cu o altă funcție sau cu noi cerințe profesionale te-au determinat să ajungi în punctul în care ești acum și în care poți începe să culegi roadele. Experiență acumulată iți poate aduce noi oportunități și beneficii. Lucrurile încep să se mai relaxeze pentru tine însă noi oferte profesionale pot apărea atâta timp cât ești deschis față de ele, fie în locul în care ești deja fie în altul cu totul nou.

GEMENI

Redefinire profesională

Este foarte important să te asiguri că direcția în care iți investești resursele, mai ales de natură profesională este una realizabilă și concretă. Lasă-te inspirat dar evită idealismul excesiv. În primele zile ale lunii, poate exista o ușoară confuzie în privință unor obiective și planuri profesionale, lipsindu-ți un pic siguranță emoțională, însă tot tu ești cel care se poate reimputernici pe sine. Nu uita – acolo unde iți duci gândurile acolo este și puterea ta. Jupiter își continua mișcarea aparent retrograda intorcandu-se în Pesti din 28 octombrie, în sectorul carierei și vocației tale oferindu-ți posibilitatea să reevaluezi ce este cu adevărat important pentru tine că și direcție profesională. Inspirația cu care vine iți poate oferi noi perspective și te ajută să te redefinești profesional.

RAC

Nevoie de afirmare

Anumite obiective sau ambiții profesionale pot să fie pe agenda ta în această lună mai ales că Luna Nouă din Berbec din 9 octombrie activează sectorul profesiei, vocației și imaginii sociale exterioare. Nevoia de a te afirma și chiar de a te repozitiona într-un anume fel astfel încât vocea ta să fie auzita vă fi evidențiată. Însă, va fi nevoie să găsești mai întăi echilibrul între nevoile tale emoționale și cele profesionale pentru a te asigura că deții toate instrumentele. Jupiter aflat încă în mers retrograd se întoarce în Pesti din 28 octombrie sugerând că înainte de a-ți redefini situația profesională, ai putea să-ți reevaluezi o anumită filozofie de viață, să redescoperi ce sau cine te ghidează cu adevărat în ce vrei să realizezi.

LEU

Proiecte reevaluate

În domeniul profesional aspectele pot să fie un pic mai tensionate luna aceasta în primul rând datorită careului dintre Saturn și Uranus care devine exact în perioada 2 – 12 octombrie. Un partener de cuplu, un șef sau chiar cineva apropiat din familie poate să se opună cu multa fermitate schimbărilor sociale sau profesionale pe care le ai plănuite. Ce poate fi de ajutor este flexibilitatea și diplomația cu care iți exprimi părerile și convingerile însă și acestea pot să nu fie suficiente în fața unor persoane mai autoritare, destul de inflexibile și ale căror așteptări pot să fie destul de mari. Odată cu retrogradarea lui Marte în Gemeni din 30 octombrie vei avea șansă să reevaluezi anumite proiecte sau aspirații de viitor pentru a vedea daca sunt realiste și potrivite.

FECIOARA

Nu forța lucrurile

Aspectul dificil între Marte aflat în sectorul profesional și Neptun în sectorul parteneriatelor iți atrage atenția asupra unei lipse de susținere, neîncredere sau poate o stare de confuzie care planează intre tine și o persoana cu autoritate în instituția unde lucrezi. Soluția nu vă consta totuși în a forța lucrurile cât mai degrabă în a miza pe a demonstra avantajele mai mult decât evidente care rezultă din munca prestată. Pe 30 octombrie, Marte își începe mersul aparent retrograd în Gemeni în sectorul carierei tale oferindu-ți șansă ca până în ianuarie 2023 să reevaluezi dacă profesia ta actuală, direcția în care mergi, impactul tău social te împlinesc sau nu.

 BALANȚĂ

Nut e sacrifice pentru alții

Din punct de vedere profesional ai șansa să te remarci prin diplomația, toleranța și arta cu care reușești să interacționezi cu ceilalți, urmărind satisfacerea tuturor parților implicate. Însă, în ciuda dorinței de a menține o colaborare cât mai armonioasă în mediul social este bine să-ți impui limite sănătoase evitând să te sacrifici doar pentru a-i mulțumi pe ceilalți. Găsește rețetă potrivită între timpul alocat muncii și sarcinilor cotidiene și timpul pentru propriile tale interese și plăceri. O lună favorabilă mai ales nativilor care activează în domenii artistice, de înfrumusețare, modă, justiție dar și divertisment.

SCORPION

Colaborări bune și constructive

Situația ta profesională va depinde mult de calitatea interacțiunii pe care o ai cu cei din mediul în care lucrezi iar Luna Plină din Berbec din 9 Octombrie iți oferă șansă să devii inițiatorul unei colaborări mai bune și mai constructive. Este posibil să descoperi adevărată față a unor persoane din jurul tău, ale căror intenții poate nu au fost cele mai sincere, fapt care te poate răni într-o oarecare măsură. Însă mai bine un adevăr dureros decât să trăiești în minciună. Ai planuri importante care vizează schimbări în mediul profesional însă acestea vor începe să se concretizeze odată ce Jupiter își vă relua mersul direct în sectorul muncii în ultima parte a lunii decembrie.

SĂGETĂTOR

Ai susținerea prietenilor

Chiar daca ești mai asertiv în modul în care colaborezi sau negociezi, asigură-te mai întăi de sinceritatea celeilalte persoane. În primele 10 zile ale lunii este indicat să fii atent și precaut la discuțiile sau negocierile purtate cu cineva din mediul profesional. Nu crede tot ceea ce ți se promite, ia și verifică înainte de a accepta orice colaborare, nu te lăsa păcălit de aparente. După data de 10 octombrie, poți realiza că prezenta ta mărită în mediul social, atât fizic cât și online este mai mult decât folositoare dar și că anumiți prieteni te pot susține în obiectivele tale profesionale și personale.

CAPRICORN

Apar persoane importante în cariera ta

Cea mai mare parte a acestei luni se concentrează pe ambițiile și obiectivele tale profesionale. Indiferent că vrei să demarezi propria afacere sau că vizezi o avansare în instituția unde deja lucrezi, lucrurile sunt în mișcare. De asemenea poți să începi un curs de training sau o specializare nouă într-un domeniu de interes pentru tine. Călătoriile în interes de serviciu sunt posibile și chiar binevenite deoarece te ajută să te conectezi cu persoanele importante pentru cariera ta. Luna plină din 9 octombrie te îndeamnă totuși să evaluezi impactul acestor schimbări asupra situației familiale.

VĂRSĂTOR

Ieși în evidență

O lună cu un potențial considerabil din perspectiva profesiei. Eclipsa de soare din Scorpion din 25 octombrie iți dinamizează sectorul carierei și al rolului tău în societate. A venit momentul să ieși în evidenta, să-ți demonstrezi abilitățile de leadership și să capeți recunoașterea pe care o meriti. Mercur se alătură și el acestui sector din 29 octombrie amplificându-ți încrederea în modul în care iți expui punctul de vedere dar și în propriile abilități de comunicare. Excelent pentru susținerea unor prezentări sau negocierea unor contracte întrucât vei știi să punctezi cele mai importante detalii.

PESTI

Sapă în profunzimea ființei tale

Luna Plină din Berbec din 9 octombrie iți spune că ai de lucru pentru a-ți îmbunătăți stima și încrederea de sine și de abia ulterior vei fi capabil să colaborezi constructiv și productiv. Cu mai mult curaj și inițiativă vei descoperi dacă munca și eforturile tale sunt recompensate corespunzător. Este posibil să realizezi că pentru a atinge împlinirea profesională la care aspiri este nevoie mai întăi să sapi în profunzimea ființei tale pentru a scoate la suprafață potențialul ascuns. O imbunătățire a imaginii personale, o redefinire a direcției în care vrei să mergi astfel încât să rezoneze mai mult cu cine ești poate să fie esențială.

Elena Popescu
Elena Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență, atunci când și-a descoperit pasiunea pentru scriitură. Primul job a fost la numai 21 de mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Copil de șase ani, ucis de propriul tată! Băiețelul s-a stins din viață la scurt...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern