A murit Meat Loaf. Cântărețul avea 74 de ani

A murit Meat Loaf. Cântărețul avea 74 de ani
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 21/01/2022, 10:34

Cântărețul și actorul american Meat Loaf a murit la vârsta de 74 de ani.

Artistul, pe numele său real Michael Lee Aday, este cunoscut pentru hituri precum „Bat Out of Hell” și „I’d Do Anything for Love”, și a fost unul dintre cântăreții cu cele mai multe discuri vândute, informează BBC.

El a vândut peste 100 de milioane de albume, a primit un premiu Grammy pentru „Bat Out of Hell” și a jucat în peste 50 de filme. Cauza morții artistului nu a fost dezvăluită momentan.

Familia acestuia a confirmat decesul lui Meat Loaf pe rețelele sociale.

„Inimile noastre sunt îndurerate să anunțăm că incomparabilul Meat Loaf a murit în această seară, cu soția sa Deborah alături. Fiicele Pearl și Amanda și prietenii apropiați au fost alături de el în ultimele 24 de ore.

Cariera sa uimitoare s-a întins pe șase decenii în care a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume și a jucat în peste 65 de filme, inclusiv «Fight Club», «Focus», «Rocky Horror Picture Show» și «Wayne’s World». «Bat Out of Hell» rămâne unul dintre cele mai bine vândute albume din toate timpurile.

Știm cât de mult a însemnat el pentru mulți dintre voi și apreciem cu adevărat toată dragostea și sprijinul acordat în timp ce trecem prin această perioadă de durere! Vă mulțumim că înțelegeți că avem nevoie de intimitate în aceste momente”, a transmis familia.