ACCIDENT. Imagini de pe autostradă cu un Tesla care intră cu toată viteză într-un camion. Este uluitor ce s-a întâmplat

Redactor:
Gandul

Camerele de supraveghere amplasate pe o autostradă din Taiwan au surprins momentul în care un autoturism Tesla Model 3 a intrat frontal într-un camion care se răsturnase pe partea carosabilă.

Șoferul din Tesla nu ar fi văzut camionul răsturnat la  timp, iar mașina ar fi rulat pe pilot automat. În imagini se observă cum sistemul automat de frânare al mașinii se activează în ultima secundă, conform fumului pe care îl scot cauciucurile pe asfalt, înainte de coliziune, precizează stirileprotv.ro.

Uluitor este că nimeni nu a fost rănit în accidentul cu Tesla

Imaginile de după accidentul petrecut pe 31 mai arată autoturismul Tesla pe jumătate intrat în plafonul camionului. Cu toate acestea, niciunul dintre șoferi nu a fost rănit.

Accidentul s-a petrecut pe National Highway 1 din Taiwan. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au confirmat că şoferul activase sistemul autonom de conducere.

Ce a decis Elon Musk cu fabrica Tesla din Califorina

Directorul general al Tesla, Elon Musk, a anunțat la mijlocul lunii mai redeschiderea fabricii companiei sale din statul american California, decizie care ar putea să ducă la un conflict între Tesla și autoritățile californiene, dat fiind faptul că restricțiile impuse pentru împiedicarea răspândirii noului tip de coronavirus încă sunt în vigoare în statul american.

Taximetrist cu Tesla în România

La Târgu Mureș  există un taximetrist cu Tesla de zeci de mii de euro care a făcut  curse gratis pentru medici, care s-au luptat cu epidemia de coronavirus. Ovidiu Sima a dus zilnic acasă medicii și asistentele de la Spitalul din oraș.

Ovidiu Sima a realizat și un clip video în care a vorbit despre inițiativa lăudabilă, la care au aderat și alți colegi taximetriști. „Am zis să mă alătur și eu împotriva coronavirusului. Eu am zis ca să susțin medicii din Târgu Mureș, medicii care luptă împotriva coronavirusului, să le ofer un transport gratuit. Am hotărât, împreună cu alți colegi de taxi să susținem lupta asta, să oferim un sprijin tuturor doctorilor, asistenților care luptă cu coronavirusul. Le mulțumim, îi apreciem foarte mult.”, spune bărbatul.

Inchide