Accident la un parc de distracții din Ohio. O persoană a murit, iar alte șapte au fost rănite

Redactor:
Marian Avram
Accident la un parc de distracții din Ohio. O persoană a murit, iar alte șapte au fost rănite
O persoană a murit și alte șapte au fost rănite după ce o parte a unui carusel dintr-un parc de distracții din Ohio s-a rupt , informează ABC News.

Incidentul care a avut loc la târgul de stat din Ohio s-a produs din cauza ruperii unei părți a unui carusel.

Mark Hopkins, purtător de cuvânt al Centrului Medical Grant din Columbus, a precizat că trei pacienți se află în stare gravă. El a adăugat că spitalul nu se așteaptă să fie aduși noi pacienți.

Rhonda Burges a participat alături de cei trei copii ai săi la târg, iar unul dintre eii își aștepta rândul pentru a urca în carusel.

„O piesă a caruselului s-a desprins, iar cel puțin două persoane au fost aruncate 6 metri în aer, după care au fost izbite de ciment”, a afirmat Rhonda Burges pentru CNN.

John Kasich, guvernatorul statului Ohio a postat un mesaj pe Twitter în care și-a exprimat tristețea.

„Am fost foarte întristat de acest accident, de pierderea unei vieți și de faptul că oamenii au fost răniți în timpul unui eveniment organizat de statul Ohio. Gândurile și rugăciunile noastre se duc către cei afectați. Am ordonat o investigație în acest sens, iar tot parcul de distracții va fi închis până la efectuarea inspecțiilor de securitate”, a scris Kasich.

Inchide