Acoperișul unui teatru din centrul Londrei s-a prăbușit în timpul unui spectacol. Poliția anunță „numeroase victime”

Redactor:
Anna Primac
Acoperișul teatrului Apollo, situat în centrul Londrei, s-a prăbușit joi seara în timpul unui spectacol, soldându-se cu "numeroase victime", a anunțat poliția locală, fără să precizeze dacă este vorba de răniți sau morți, relatează AFP.

Acoperișul teatrului Apollo, situat în centrul Londrei, s-a prăbușit joi seara în timpul unui spectacol, soldându-se cu „numeroase victime”, a anunțat poliția locală, fără să precizeze dacă este vorba de răniți sau morți, relatează AFP.

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță a declarat că în urma acestui accident au fost rănite aproximativ 30 de persoane, însă niciuna dintre ele nu a fost spitalizată.

„Credem că au fost rănite aproximativ 30 de persoane. Acești răniți pot merge de sine stătător. Pentru moment, nu am spitalizat nicio persoană”, a anunțat acest purtător de cuvânt.

Mărturiile unor spectatori, potrivit cărora mai multe persoane au fost blocate sub dărâmături, încă nu au fost confirmate.

„Noi am fost sunați în jurul orei 20.15 GMT (22.15, ora României) de la Appolo Theatre, cu privire la prăbușirea acoperișului în timpul unui spectacol”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Scotland Yard, precizând că deține informații despre „numeroase victime”.

„Asta s-a întâmplat cu puțin timp după prima parte a spectacolului”, a afirmat un martor.

Poliția, serviciile de salvare și opt autospeciale ale pompierilor se afla la fața locului. „

Pompieri au anunnțat că asupra spectatorilor s-a prăbușit un balcon, însă mai mulți martori, citați de BBC au relatat în rețele de socializare că au văzut părți ale acoperișului, căzute peste spectatori.

Inițial, ei au crezut că accidentul face parte din spectacol, apoi au înțeles că nu este așa.

Teatrul, care numără 775 de locuri pe patru nivele, era plin în momentul producerii accidentului, când spectacolul „The Curious Incident Of The Dog in the Night-time” era în plină desfășurare, au relatat mai mulți martori pentru posturi de televiziune locale.

×

Ziua Marinei Române, fără spectatori. Klaus Iohannis și Ludovic Orban participă la evenimentele din Portul Militar Constanţa

Publicată de Gandul pe Sâmbătă, 15 august 2020
Gândul LIVE!
Inchide