Actorul Dev Patel a intervenit la oprirea unei „altercații violente” între o femeie și un bărbat în Australia

Actorul Dev Patel a intervenit la oprirea unei altercații violente între o femeie și un bărbat în Australia
sursa foto: Profimedia
Publicat: 03/08/2022, 19:47

Actorul englez Dev Patel a reușit să întrerupă cu succes o bătaie în fața unui magazin din Australia de Sud, în care un bărbat a fost înjunghiat în piept.

Reprezentanții au confirmat că Patel – care a jucat în filme precum „Slumdog Millionaire”, „Lion” și „The Green Knight” – și prietenii săi au asistat la „o altercație violentă care era deja în desfășurare în fața unui magazin”.

Într-o declarație dată publicației Variety, aceștia au spus: „Dev a acționat conform instinctului său natural pentru a încerca să detensioneze situația și să întrerupă lupta”.

„Din fericire, grupul a reușit să facă acest lucru și a rămas la fața locului pentru a se asigura că poliția și, în cele din urmă, ambulanța au sosit.”

Poliția din Australia de Sud a confirmat că o femeie a fost arestată după un incident în centrul orașului Adelaide, unde ar fi înjunghiat un bărbat în piept.

Într-o declarație, poliția a spus „Luni, 1 august, în jurul orei 20.45, poliția a fost chemată pe Gouger Street după ce a fost anunțat că un bărbat și o femeie se băteau pe stradă. Cuplul a continuat să se bată în interiorul unei benzinării din apropiere, unde martorii au încercat să despartă bătaia”.

„Cei doi se cunosc și nu este vorba de un incident întâmplător.”

„Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Glengowrie a fost tratat la fața locului de către ofițerii de la ambulanță înainte de a fi dus la spitalul Royal Adelaide. Rănile sale nu sunt considerate a fi în pericol pentru viață.”

„O femeie în vârstă de 34 de ani din Park Holme a fost acuzată de agresiune agravată care a provocat vătămări.”

Femeii i-a fost refuzată cauțiunea și a apărut marți la tribunalul magistraților din Adelaide, potrivit poliției.

Sursa: Adevărul