Actrița Susan Sarandon inaugurează un nou club de ping-pong în Los Angeles

Actrița Susan Sarandon inaugurează un nou club de ping-pong în Los Angeles
Publicat: 16/12/2012, 14:55
Actualizat: 28/09/2018, 05:31

Actrița americană Susan Sarandon își extinde „imperiul” cluburilor de ping-pong pe care le deține cu unul nou, pe care l-a deschis în Los Angeles, informează contactmusic.com.

Actrița a deschis noul club de ping-pong în hotelul Standard, aflat în centrul metropolei americane. Sarandon a fost secondată de campioana la ping-pong Erica Wu, care a ajutat-o să inaugureze noul SPiN – denumirea generică pe care o au cluburile de tenis de masă unde, în afară de a juca tenis, membrii pot lega prietenii, fiind serviți cu cocktailuri și gustări.

Noul SPiN este cel de-al patrulea club de ping-pong deținut de Susan Sarandon și iubitul acesteia, Jonathan Bricklin, primul fiind inaugurat în 2009, în New York.

Susan Sarandon este o actriță americană de cinci ori nominalizată la premiul Oscar, distincție pe care a și primit-o, în 1996, pentru rolul principal din „Culoarul morții/ Dead Man Walking”. Susan Sarandon este și o susținătoare înfocată a campaniilor pentru drepturile omului și a militat în ultimii 30 de ani pentru diverse cauze liberale. Actrița americană s-a opus în mod public, în 2003, campaniei militare americane din Irak.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase