Alertă cu bombă la Președinția Republicii Moldova. Principalul suspect a fost prins

Alertă cu bombă la Președinția Republicii Moldova. Principalul suspect a fost prins
Publicat: 07/12/2021, 11:51
Actualizat: 07/12/2021, 11:53

O persoană a sunat la Serviciul 112 din Republica Moldova, marți dimineață, și a anunțat că o bombă se află în sediul Administrației Prezidențiale din Chișinău.

Mai mulți polițiști și pirotehniști sunt la fața locului și au evacuat angajații clădirii, pentru a face verificări, conform publicației Știri.md.

„Apelul a fost efectuat la ora 10:20 de către un bărbat care a comunicat că are unele informații despre faptul că un bărbat confecționează acasă bombe și că presupune că ar urma să o plaseze în incinta Președinției”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției din Chișinău, Natalia Stati.

Oamenii legii l-au identificat pe bărbatul care a făcut apelul.

„Polițiștii imediat au dispus acțiuni de identificare a persoanei care a făcut apelul. Astfel, în urma măsurilor întreprinse, acesta a fost identificat, acesta fiind în vârstă de 30 de ani, locuitor al Capitalei”, a mai declarat Stati.

Conform sursei citate, bărbatul are afecțiuni psihiatrice și nu este prima dată când sună și anunță că au fost plasate bombe în diferite locații.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult