Atac armat în Canada. Bilanț: 4 morți, iar suspectul a fost arestat – FOTO / VIDEO

Redactor:
Marinela Sarbu
Atac armat în Canada. Bilanț: 4 morți, iar suspectul a fost arestat – FOTO / VIDEO
Patru persoane au fost împușcate mortal luni în urma unui atac armat care a avut loc în orașul Penticton, din regiunea British Columbia, Canada, iar un suspect este în custodie, a anunțat într-un comunicat Poliția Regală canadiană (RCMP).

„Poliția a stabilit că patru persoane sunt decedate în trei locații pe o rază de 5 km (3,1 mile)”, se arată în comunicat, relatează Reuters.

„Un om care corespunde descrierii suspectului s-a predat la detașamentul Penticton RCMP. Omul rămâne în custodie în timp ce ancheta progresează. Primele indicii arată că aceasta a fost o țintă vizată”, se precizează în comunicat.

Incidentul inițial a fost raportat la 10:30 ora locală (17:30 GMT). In timp ce poliția era pe drum spre locul faptei, a fost raportată o a doua împușcătură.

Suspectul responsabil de ambele împușcături s-a predat în aproximativ o oră după primul raport, a spus poliția, motivul atacului fiind încă necunoscut.

„Determinarea motivelor pentru care a avut loc acest lucru face parte din investigația noastră în curs de desfășurare”, a declarat comandantul regional RCMP, Ted De Jager.

„Înțeleg că este un incident profund tulburător care a avut loc în comunitatea noastră. Inimile și gândurile noastre sunt cu toți cei afectați de acest incident teribil de tragic”, a adăugat el.

Foto: Captură

Inchide