Atac armat la Lyon. Cel puțin două persoane au murit și alte două au fost rănite, una în stare gravă la spital

Atac armat la Lyon. Cel puțin două persoane au murit și alte două au fost rănite, una în stare gravă la spital
Sursă Foto: Twitter - CNN
Publicat: 15/06/2022, 08:34
Actualizat: 15/06/2022, 09:24

Atac armat în apropierea stadionului din Lyon. Cel puțin două persoane au murit și alte două au fost rănite în urma atacului. Acestea din urmă au fost transportate de urgență la spital.

Martorii au declarat că patru bărbați au fost vizați în timpul atacului din districtul La Duchere, situat în apropierea stadionului cu același nume.

Două persoane au murit și alte două au fost rănite, potrivit presei locale, citată de cotidianul britanic The Mirror.

Unul dintre răniți se află în stare critică la spital, iar cel de-al doilea a fost împușcat în picior.

Serviciile de intervenție au ajuns la fața locului în apropiere de miezul nopții. Polițiștii cred că ar fi vorba de o reglare de conturi între două bande rivale.

Împușcăturile ar fi început cu puțin timp înainte de miezul nopții, în fața unei clădiri din apropierea stadionului La Duchere din Lyon.

Acesta nu este singurul incident de acest fel petrecut în această regiune, în ultimul an. La începutul acestei luni un tânăr de 18 ani a fost rănit în urma unui atac similar produs în orășelul Villeurbanne, situat în apropiere de Lyon. Iar pe 11 mai, într-o altă zonă din Lyon, a mai avut loc un astfel de atac între două grupări rivale.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase