ATAC DE PANICĂ după ce doi polițiști au mâncat CIOCOLATĂ CU MARIJUANA. Ofițerii șterpeliseră „marfa” la o razie și nu au rezistat ISPITEI

ATAC DE PANICĂ după ce doi polițiști au mâncat CIOCOLATĂ CU MARIJUANA. Ofițerii șterpeliseră marfa la o razie și nu au rezistat ISPITEI
Publicat: 11/11/2018, 12:53

Judecătorul Mary Misener l-a caracterizat pe ofițerul de Poliție Vittorio Dominelli drept un „mare idiot„, al cărui comportament protesc a avut un profund impact asupra opiniei publice. El este judecat pentru alterarea probelor dintr-un dosar, care a dus la eliberarea a șapte suspecți acuzați că dețineau un adevărat laborator de prelucrare a marijuanei, scrie thestar.com.

Pe 27 ianuarie, împreună cu partenerul său Jamie Young, el fusese trimis să pună în aplicare un mandat de percheziție la Community Cannabis Clinic din Toronto. În timp ce Young sigila locația, Dominelli a arestat șapte persoane și a înregistrat probele descoperite, printre care mai multe tablete de ciocolată cu alune infuzată cu ulei de cannabis. Doar că, în procesul verbal, cantitățile diferă de cele găsite în realitate, ceea ce a dus ulterior la eliberarea suspecților și anularea acuzațiilor împotriva lor.

În cele șase ore cât a durat acțiunea lor, polițiștii nu au rezistat ispitei și au șterpelit câteva tablete din ciocolata cu ulei de cannabis. După ce i-au dus pe suspecți la secție, ei au fost trimiși să supravegheze un bar din Toronto. Timp de două ore, în care au stat cu ochii pe cei care intrau sau ieșeau din local, Dominelli și Young au început să discute ce s-ar întâmpla dacă ar gusta din ciocolata furată de la acțiunea anterioară. și s-au hotărât să încerce. Când drogul și-a făcut efectul, cei doi au devenit paranoici. Dominelli a cerut ajutor prin stație colegilor, iar Young a sunat la numărul de urgență 911, solicitând o ambulanță.

Când au sosit la fața locului, polițiștii și medicii au mai găsit mașina de Poliție goală și doar o parte din lucrurile celor doi, alături de staniolul ciocolatei mâncate și de alte două tablete încă neatinse. Panicat că o să leșine sau chiar va muri, Dominelli o luase la fugă pe stradă, iar Young plecase aiurea prin oraș, fiind găsit după câteva ore. Probele de sânge recoltate de la cei doi au confirmat prezența în sânge a unei mari cantități de THC (substanța psiho-activă conținută de marijuana).

Colac peste pupăză, unul din polițiștii veniți în ajutor – o femeie – a alunecat pe gheață și s-a lovit puternic la cap. În urma traumatismului, are și în prezent probleme de vedere și vorbire și a trebuit pensionată.

Fiecare polițișt mâncase câte 4 pătrățele din tableta de ciocolată cu marijuana. „Parcă l-a lovit în moalele cpului o grămadă de cărămizi,” a descris avocatul apărării la proces efectul drogului asupra lui Vittorio Dominelli. Cei doi polițiști nu mai consumaseră marijuana în viața lor. „Credeau că ciocolata va avea un efect minor asupra lor. Nu-și imaginau ce vor păți de la o cantitate atât de mică. După 20 de minute, cei doi au început să transpire puternic, simțeau că leșină și au intrat în panică, speriați că vor muri.”

Avocatul apărării a încercat să explice judecătorului că polițiștii au realizat ulterior prostia imensă pe care au făcut-o și au depus eforturi să-și îndrepte greșeala. Magistratul n-a fost de acord cu apărătorul. „Comportamentul lor nu denotă doar prostie, având în vedere impactul întâmplării în opinia public,” a apreciat judecătorul Mary Misener. „A fost, de-a dreptul un idiot.” După o anchetă internă, cei doi polițiști au fost concediați. Dominelli (36 de ani) este căsătorit și are trei copii și lucra în Poliție de 13 ani. Young avea doar 2 ani și jumătate experiență.

Ironia sorții face că în prezent, când foștii polițiști își așteaptă sentința, consumul de marijuana în scop recreativ a fost legalizat în Canada. Din 27 octombrie, orice canadian în vârstă de peste 18 ani poate cultiva, deține și consuma legal marijuana.

Planul lui Victor Orban în România funcţionează! Adevărul despre locul în care Ungaria investeşte milioane...
Medicii au rămas șocați! Ce și-a introdus o femeie în organul genital întrece orice imaginație
FOTO. Sorana Cîrstea a eclipsat până și Turnul Eiffel! Apariție wow la Paris a iubitei...
„Scutul” natural împotriva ţânţarilor. Top 11 plante care alungă ţânţarii din casă
SCANDALOS! Actrița de filme pentru adulți cere despăgubiri de 5 milioane de dolari. Ce i...
Bomba anului: Simona Halep se mărită cu Toni Iuruc! Avem dovada: campioana radiază de fericire...
Horoscop duminică, 13 iunie. Scorpionii petrec timp cu persoana iubită
Ploile nu se opresc. ANM a emis o nouă avertizare meteo în aproape toată ţara
BANCUL ZILEI – Amantul soției vrea o mărire
O tânără care a dispărut acum 11 ani a fost găsită împreună cu iubitul în...
Medicii au rămas șocați! Ce și-a introdus o femeie în organul genital întrece orice imaginație
Noi tensiuni între MARILE PUTERI! Incidentul aerian dintre SUA și RUSIA care dă FIORI alianței...
Pepe aruncă bomba după divorţul de Raluca Pastramă: ”Mă însor din nou”
Horoscop 13 iunie 2021. Zodia care are probleme în familie, cineva va suferi
Kanye West a și uitat-o pe Kim Kardashian. Este uluitor cui i-a furat iubita!
Veste ȘOC în România: Cunoscuta jurnalistă A MURIT după un accident vascular
America e în stare de ȘOC: Este tot mai umilită pe scena mondială!
Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire
S-a prăbuşit City Insurance, cea mai mare companie de RCA! Tot managementul este suspendat, Fondul...
Cum arată maşina care sperie piaţa auto mondială, şi de care se tem chiar şi...