Băiețel de 4 ani, căutat cu disperare în Italia. Mama lui a fost găsită moartă în pădure / Tatăl: „Îmi iubesc fiul. Vreau să-l găsesc”

Băiețel de 4 ani, căutat cu disperare în Italia. Mama lui a fost găsită moartă în pădure / Tatăl: „Îmi iubesc fiul. Vreau să-l găsesc”
Copil căutat cu disperare în Italia. Mama lui a fost găsită moartă în pădure / Soțul: „Îmi iubesc fiul. Vreau să-l găsesc” / Foto: DANIELE MONDELLO, Facebook
Publicat: 16/08/2020, 09:35
Actualizat: 16/08/2020, 09:37

Un bărbat din Italia își caută disperat copilul de doar patru ani. Ultima dată a fost văzut cu mama lui, în Sicilia, pe 3 august. Femeia a fost găsită moartă, în circumstanțe suspecte, lângă un stâlp de înaltă tensiune, într-o pădure.

„Îmi iubesc fiul. Vreau să-l găsesc. Ajutați-mă să-mi găsesc fiul!”, spune Daniele Mondello, soțul Vivianei și tatăl lui Gioele, potrivit Stirileprotv.ro.

Viviani Parisi, în vârstă de 43 de ani, a dispărut împreună cu băiețelul ei, Gioele, după ce femeia i-a spus soțului că face un drum până la Messina să-și cumpere pantofi. Tatăl a declarat că soția lui căzuse în depresie, iar starea ei s-a agravat din cauza izolării în contextul pandemiei de coronavirus. Dar tot el și prietenii spun că „n-ar fi făcut rău unei muște”.

Bărbatul a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook, apoi a fost găsit trupul neînsuflețit al femeii

„Viviani, vino acasă, nu e nicio problemă, a fost doar un mic accident. Nu se va întâmpla nimic, nici cu tine, nici cu copilul, nu te teme. Te așteptăm, toată familia, cu brațele deschise. Te iubesc”, este mesajul pe care tatăl l-a postat pe Facebook, înainte ca soția lui să fie găsită decedată.

Viviani a fost văzută ultima oară în dimineața zilei de 3 august. Trecea peste bariera care separă sensurile de circulație pe o autostradă din Sicilia, după o coliziune rutieră ușoară, care, în mod clar, nu s-a soldat cu victime. Un martor susține că era cu un copil, altul spune că era singură.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit după cinci zile într-o pădure din apropierea șoselei, lângă un stâlp de înaltă tensiune, nu departe de orașul Caronia.

Salvatore Scaffidi, pădurar: „Este o zonă plină de tufișuri, multă vegetație. E greu de controlat, nu doar pe teren, ci și de sus, din elicopter, dar vom continua să căutăm copilul.”

În urma examenului anatomo-patologic, s-a stabilit că trupul femeii nu prezintă răni vizibile, dar are fracturi închise la un braț. Dată fiind starea de descompunere a cadavrului, nu se poate stabili dacă Viviani Parisi a fost sau nu strangulată.

Appello a Viviana ♥️?Ti aspettiamo tornate a casa

Publicată de DANIELE MONDELLO pe Miercuri, 5 august 2020