Brazilia iese în stradă. Autobuze incendiate și magazine jefuite după înfrângerea echipei naționale – GALERIE FOTO

Redactor:
Vlad Mironescu
Înfrângerea suferită de Brazilia în fața Germaniei, scor 1-7, în prima semifinală a Campionatului Mondial de Fotbal din 2014, a provocat furia brazilienilor,

Înfrângerea suferită de Brazilia în fața Germaniei, scor 1-7, în prima semifinală a Campionatului Mondial de Fotbal din 2014, a provocat furia brazilienilor, care au ieșit pe străzile din São Paulo și Rio de Janeiro, organizând ample proteste în timpul cărora au ars steagul național.

Foto: Twitter

Mai multe autobuze au fost incendiate și un magazin de aparate electrocasnice a fost jefuit, marți seară, la Sao Paulo, după înfrângerea Braziliei, scor 1-7, în fața Germaniei, în semifinalele Cupei Mondiale, informează AFP.

Conform cotidianului Folha de Sao Paulo, douăzeci de autobuze au fost incendiate în zona de sud a orașului Sao Paulo, într-un garaj în care erau parcate vehicule de serviciu. Trei autobuze au fost incendiate în alte zone ale orașului. Poliția braziliană nu a confirmat aceste incidente. În schimb, poliția militară a anunțat că a existat un incendiu la un garaj din zona de sud a orașului Sao Paulo. „Până acum nu avem informații privind cauza incendiului. Va fi deschisă o anchetă”, a declarat purtătorul de cuvânt al premierului brazilian.

Poliția a precizat că un magazin de aparate electrocasnice a fost jefuit în zona de est din Sao Paulo. Reprezentativa Germaniei s-a calificat în finala Cupei Mondiale, după ce a învins, marți, la Belo Horizonte, cu scorul de 7-1 (5-0), selecționata Braziliei, în semifinalele competiției.

Foto: Twitter

 

×

Conferință de presă susținută de Candidatul PNL și USR la Primăria Capitalei, Nicușor Dan.

Publicată de Gandul pe Vineri, 5 iunie 2020
Gândul LIVE!
Inchide